Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

Btw, bio do prodavnice cisto da vidim kako leze u ruci telefoni i kakav je interfejs...Pixel jeste fazon pola inca manja dijagonala od ovog mog, ali mislim da mi nece smetati (mada i ovde jedva nabadam slova sto sam matoriji)...ali zaboravih na jednu drugu stvar...Pixel nema ona home i back tastere u dnu ekrana kao Samsung, vec mora da se slajduje odozdo da bi se izaslo iz trenutne aplikacije...to me jako nervira, ne znam da li cu se navici:D

srpskivojnik-3.jpg

10 hours ago, sttevann said:

Da, ali samo ako uzmes samsung koji je prepun sranja.

istina, većina androida mi je bila samsung, ali opet kako smo konstatovali ovde, nije da sad imaš previše neke dobre alternative.

eto možda samo pixel što valja nečemu zapravo od androida.

23 minutes ago, Dule_smor said:

Kod mene obrnuto, al ajde, navici cu se valjda 😄

taj swipe je standard otkad je iphone ukinuo fizičko dugme, i kad god vidim nekog da i dalje ide na strelicu za back u fazonu sam šta radiš čoveče nije ovo srednji vek.

sad znam kako je gen alfi! :))

• Sad 1

cisto da dodam za yettel - esim je opcija ze net prepaid, ako ti treba broj, ipak proveri.

• Thanks (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Gle stvarno jbte, znaci isplati im se da posalju postom...samo ne znam kako posle ide za garanciju, kapiram da mora da vazi garancija u celoj EU u ovlascenim radnjama...nista, ajde videcu, valjda mi Zabari nece poslati upakovanu ciglu :D

• Haha (+1) 2

srpskivojnik-3.jpg

On 10/19/2025 at 6:26 PM, Zwerko said:

Nisam ni mislio na Hasanovu prodavnicu u getu, nego normalne online prodavnice jer kao i ovde vrlo retko će najpovoljnija cena biti u Gigatronu. Nije nemoguće, ali baš retko. Pri čemu u Nemačkoj ne postoje "sivi" telefoni koje prodaju registrovani sajtovi i radnje za razliku od Srbije. Odeš na onaj idealo ili Geizhals pa vidiš cene. Tipa konkretno za ove dve prodavnice znam da sam kupovao nešto ranije a svakako je bar 100 eur jeftinije od Mediamarkta

https://www.galaxus.de/en/s1/product/google-pixel-9-256-gb-obsidian-630-sim-esim-5g-smartphones-47313346?utm_campaign=preisvergleich&utm_source=geizhals&utm_medium=cpc&utm_content=2705624&supplier=2705624

https://www.cyberport.de/?DEEP=A494-122&APID=14

da, ove radnje deluju ozbiljno...ali zato na idealu imas i ovakve shopove, kad pogledas komentare na gmaps, sve ti bude jasno...tako da valja se i po DE svasta:

https://www.google.com/maps/place/asgoodasnew+electronics+GmbH/@52.2907709,14.472888,932m/data=!3m2!1e3!5s0x470797a9a06d1523:0x70cdd71c1523cdf8!4m8!3m7!1s0x416547ff1b3d11e1:0xa69355acd581b005!8m2!3d52.2907676!4d14.4754629!9m1!1b1!16s%2Fg%2F11b7cdywg6?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTEwMi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

btw, jel je realno da vise skoro nijedan nov fon ne ide sa punjacem i da jebeni punjac kosta 50 evra...kakve lopuze

• Like +1 1

srpskivojnik-3.jpg

Dušane čemu jed. 

Rade i stari punjači, evo ja već 5 godina koristim motorlin 30w punjač, punim sve živo sa njime.

Kupi ugreen, anker, šta god da je polu kršteni brandname. Ili uzni nekog kineza boljeg, vidi koji od njih daje i punjač uz telefon. 

Ja bih na tvom mestu kupio Honor Magic v5 ili Fold 7. 

L'Oréal  - Jer ja to zaslužujem!

• Like +1 2

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Kakav bre Fold, jel se drogiras:D

Honor 7 pro sam isto gledao, ali se lomim da ne uzmem Kineze 😄

Inace procedura za esim kod prepaid kartica ovde: rekli mi u poslovnici da ne mogu oni, nego da zovem call centar...zvao, oni mi salju pismo sa QR kodom, pa onda moram da ih zovem opet kad mi stigne pismo, ali sa drugog broja, da kazem da mi deaktiviraju fizicku sim karticu, pa tek onda sa novim telefonom skeniram QR kod i aktiviram esim...serem se i njima u usta

• Haha (+1) 2

srpskivojnik-3.jpg