Dule_smor Posted 6 hours ago Author Report Share Posted 6 hours ago Btw, bio do prodavnice cisto da vidim kako leze u ruci telefoni i kakav je interfejs...Pixel jeste fazon pola inca manja dijagonala od ovog mog, ali mislim da mi nece smetati (mada i ovde jedva nabadam slova sto sam matoriji)...ali zaboravih na jednu drugu stvar...Pixel nema ona home i back tastere u dnu ekrana kao Samsung, vec mora da se slajduje odozdo da bi se izaslo iz trenutne aplikacije...to me jako nervira, ne znam da li cu se navici:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago To se izmeni u podesavanjima Dule bre :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 6 hours ago Author Report Share Posted 6 hours ago Ok ispao sam glup, mislio sam da Pixel namerno nema to kao trademark :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 10 hours ago, sttevann said: Da, ali samo ako uzmes samsung koji je prepun sranja. istina, većina androida mi je bila samsung, ali opet kako smo konstatovali ovde, nije da sad imaš previše neke dobre alternative. eto možda samo pixel što valja nečemu zapravo od androida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 3 hours ago, Dule_smor said: Ok ispao sam glup, mislio sam da Pixel namerno nema to kao trademark :DD Kace jenom navikenš na svajp, ne vraćaš se na dugmići. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts