Kole Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 mediatek umesto snapdragona? zar ima verzija sa razlicitim procesorima i kod xiaomia? ja mislio da se samo samsung i veci drugari zezaju sa tim... al ono...na mobilnomsvetu savetuju da se pre kupovine pogleda u settingsu da li je sonijeva a ne samsungova kamera jer su prve dobre a druge ne...tako da moze i za proc da se vidi verovatno =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 opet, jelena kupila (otvorio sam se!) huawei y6 II za 14x eura - dual sim+sd card (ne ono ili dual ili SD, vec bas SD i dve sim karte), 5" radi super, izdrzava dvoje dece i gomilu minecraft based sranja, klonove GTA, i prosto radi. Dizajn super, cvrst itd itd. Ne vidim zasto gledati dalje, od kada je google napustio najblji koncpet ikad :D Realno, sad da ocu da dam 400+ eura na telefon - iphone 7 "Star 1 dan kupac skida foliju" nema alternativu :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Da se javim samo da sam sinoc uzeo redmi note 4 i da mi deluje da se nisam zeznuo! Platio sam vizom i ukupno me je kostalo 173€ sa konverzijom i ostalim glupostima. Baterija koja mi je mozda i najbitnija stavka mi deluje brutal no, a ostalo ce da se testira! Ima play store koji radi odlicno kao I sve ostalo, a uz to ima i 625 snapdragon. Nisu znali sta ih pitam kad sam pomenuo frekvenciju, ali se nadam da ce da me posluzi u ovakvom stanju bar godinu dana obzirom da je kinez! Opet da se zahvalim svima na pomoci, a posebno sontiju za preporuku! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Nema na čemu.. ;) Isntaliraš neki launcher i ni ne znaš da si na MIUI-ju.. Nažalost xiaomi nije omogućio quickcharge na njemu :/ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Jbg ne moze sve za 160€ :-) To mi za sada nije toliko bitno obzirom da imam 2 masna power banka, a posle prvog dana koriscenja, ne znam ni da li ce mi uopste trebati... Surfovanje i summoners war veci deo dana, 4h razgovora, uz po koji video i sliku i nije se ispraznio do kraja.. Morao sam na spavanje pa sam ga saviour na punenje sa 4% inace verujem da bi izvukao 9h! Ono sto je primetno, jeste da je kamera vidno losija od one koju sam imao na N5 I G2, ali mi nije toliko bitna da bi uticala na utisak. Koji bih launcher mogao da probably obzirom da I nisam neki poznavalac istih? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Nova, apex.. Mada u posljednje vreme hvale arrow od Microsofta.... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Ja sam Nova fan, čak sam i platio šta treba njima kao premium, al se ne sećam više šta to doprinosi opštem boljitku kod korišćenja :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Nova car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Hocu da pocastim sestru za master, pa sam planirao da joj uzmem j7 ili p9 lite. Uzeo bih p9 lite, samo me brine sto ne mogu da nadjem informacije o kvalitetu stakla, sa tim da su joj ispala vec 3 telefona i naravno ih sjebala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 (edited) HTC U11 ili iPhone 6S, koji telefon uzeti po vama i zasto? Edited August 8, 2017 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 26 minutes ago, tortky said: Rekao bih da kvalitet stakla ne igra preterano veliku ulogu kada se telefon ispušta svako malo... Bolje joj kupi neki nakit, to će da pazi. jbg kad joj treba fon ne mogu gledam kako koristi telefon sa 60% funkcionalnog displaya :D Onda cu duzmem huawei pa nek joj je sa srecom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 To neka kupi sama :D inace secam se da joj je neki HTC bio pao sa drugog sprata nista mu nije bilo, LG g2 ispao iz kola i razbio se u 1000 delova, zato sam pitao za staklo. Meni je xperia V pao sa 3 metra nije mu nista bilo, pa sam zato mislio mozda ima veze kvalitet stakla, ali pretpostavljam da je vise do toga kako padne telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 1 hour ago, BakiZ said: To neka kupi sama :D inace secam se da joj je neki HTC bio pao sa drugog sprata nista mu nije bilo, LG g2 ispao iz kola i razbio se u 1000 delova, zato sam pitao za staklo. Meni je xperia V pao sa 3 metra nije mu nista bilo, pa sam zato mislio mozda ima veze kvalitet stakla, ali pretpostavljam da je vise do toga kako padne telefon rekao bih da je to random totalno - isti telefon padne sa 10cm i sa 4 metra i u prvom slučaju mu ode ekran u drugom ne, sve je stvar žiže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2017 Author Report Share Posted August 16, 2017 Ae da ne otvaram novi topic...smara me fejs mesindzer da povezem broj telefona sa fejs nalogom i ja to kao uradim danas. I posle mi izbaci poruku "you have turned on SMS updates, charges may appty"....kakvi bre apdejtovi i cene, mamu im zidovsku...i onda odem na remove u settingsima, on mi trazi sifru i izbaci ovu poruku, wtf? "You will no longer be able to use this phone to receive notifications or upload any photos and videos to Facebook." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Au jebote pa i da klikneš na yes sigurno neće EKSPLODIRATI TELEFON i TRAJNO GA OBRISATI IZ SVETSKOG SISTEMA TELEFONA. Verovatno misli da nećeš moći retardiranim SMS servisom da kačiš slike i video. Ali "smara me da povežem i ja to kao uradim" :))))))) Je l' klikćeš i na ono YOU HAVE WON $1.000.000 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2017 Author Report Share Posted August 16, 2017 jasno je i meni da je retardirano pitanje i da se nece nista desiti, al jbga nemam pojma kako funkcionise taj fejsov sms servis...pretpostavio sam da se odnosi samo na to, al ajde ipak da proverim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 a i šta će ti FB na kraju balade, ničemu ne služi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 nije los ako hoces da predstavis svoj zivot boljim nego sto zapravo jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2017 Author Report Share Posted August 16, 2017 2 hours ago, Lucky said: a i šta će ti FB na kraju balade, ničemu ne služi! realno! 1 hour ago, rejven said: nije los ako hoces da predstavis svoj zivot boljim nego sto zapravo jeste reki car! jos kad ubace tako neke gluposti pa ti izlazi neciji dan od prijatelja kao featured u mesindzeru, moram da pogasim sva ta sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 ja koristim fb ali ne i messenger, jer smara + troši bateriju značajno... ako je baš nešto hitno otvorim na telefonu web page i to je to... jeste cimanje ali ne koristim FB kao "instant" messenger, više kao neki mail realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Ugasili su opciju otvaranja poruka bez mesindzera opet, bar meni. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Moze bez mesendzera, al moras desktop verziju sajta dotvoris. Smrt mesindzeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 2, 2017 Author Report Share Posted September 2, 2017 Posto me spamuju iz Telenora da preuzmem 4G karticu svratih danas da vidim. I fazon je da je samo nesto vise od pola teritorije Srbije pokriveno 4G mrezom. A koliko sam razumeo 4G ti samo znaci za brzi net i nista vise, a samim tim verovatno trosis vise megabajta u paketu tako da sam odustao od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Kolicina podataka koje uzimas sa nekog sajta je fiksna skidao ti sa 2g/3g/4g, samo je razlika u ovome sto kaze Vica. Ali cini mi se da trosi bateriju vise, bar na ovom mom OP1 trosi vise. Edited September 2, 2017 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts