Sa1Nt Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 vratih se iz tunisa, i na poslu posle 2 nedelje bez kompa, smor totalni :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 njaoming.svg Možda ja imam slaninarska jaja, al nikad se nisam raskrvario sa pomenutim Braunom i njegovim trimerom. Nadam se da nisi pokušavao da briješ dok su jaja opuštena... opusteno trimerom masinice koju sam kupio za tipa 50e pre neke 2 god. da, ne treba brijati dok vise, nego ih podici. omg u sta se pretvara ovaj forum The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Ja nešto slično kao Draganče, samo sam imao komp i nisam bio na moru ... waaaaiiiit ... Kreće lagano gužva u gradu, ne znam kako je ovima što idu preko mosta ali predpostavljam da dok ne budu sredili gazelu biće veselo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 pocinje sabacki vasar :D kafanisanje po gradu, od centra od mahale danas idem da kupim zeni dobru oklagiju, osacujem bure za rakiju, i pucam iz vazdusne puske :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 smara me neka nesanica vec par dana, nikako da se naspavam a vasar U vrscu se zavrsio, najzad Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/277787/Novi-hit-na-Fejsbuku-slikanje-u-toaletu lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Zajebite brijanje, bolja varijanta je osisati trimerom "na keca", ne svrbi, a ribe vam se sigurno nece zaliti na dlake duge 1mm. ja otkad sam video ruzu blek rouz ili onu sa tigrom na dupetu, kako se vec zove, da na tv-u kaze da muskarci ne treba da se briju po mudima ko pickice vec da osisaju masinicom i ostave par mm duzine, koristim tu tehniku! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Zajebite brijanje, bolja varijanta je osisati trimerom "na keca", ne svrbi, a ribe vam se sigurno nece zaliti na dlake duge 1mm. ja otkad sam video ruzu blek rouz ili onu sa tigrom na dupetu, kako se vec zove, da na tv-u kaze da muskarci ne treba da se briju po mudima ko pickice vec da osisaju masinicom i ostave par mm duzine, koristim tu tehniku! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 od kad moj muz spava na njemu on vise ne hrce :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Jao jao.. ajde alfamuzijaci koji briju jaja , recite mi najbolju metodu ! (znam da je negde i topik bio nekad o tome , lol?)... uglavnom... najbrza i najefikasnija (a da nije brijach.. jes da sam master za tu akciju... ali jel ima nesto trajnije, lakse itd itd.) inb4 pederi briju jaja, boli me penis, peder sam. dajte info..... moze i na pm ja u životu nisam brijao jaja ali se spremam već neko vreme i sve me mrzi. mislim da ću pokušati veet kremom, kontam da radi posao. da vam odgovorim obojici,nemojte weet,meni je odreagovalo jaje na hemiju pa me je peklo...proces je dosadan,brze je brijacem,a efekat isti,posto na jajima dlake nisu ostre pa nisu...weet je kul za ove dlake iznad kite,ali i to me mrzi da skidam weetom,tako da ti preostaje samo brijac jebiga,posto trimerom mozes samo da se iskasapis... njaoming.svg Možda ja imam slaninarska jaja, al nikad se nisam raskrvario sa pomenutim Braunom i njegovim trimerom. Nadam se da nisi pokušavao da briješ dok su jaja opuštena... kako skvrcis jaja pre brijanja?:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 hladnom vodom :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 brijac i za minut gotovo, kakvi crni trimeri. Kolko prija jutarnji trening, jedino on moze da me natera da se dignem u 7 ujutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Ladna voda i jaja Ah taj prvi ulazak u vodu Edited September 19, 2011 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) I ja čak glancam jajca, to je jedino što obrijam niže od vrata. Realno, 3 minuta posla na zategnutim mudima, meni je lakše sa brijačem koji ima fiksiranu glavu, ali to je valjda subjektivna stvar. Edited September 19, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 E jebote... ajde vi eksperti sto brijete jaja za 2 minuta, znate kako da skvrcite itd.... dodjite moja da obrijete, platicu vam. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) @Груја: Купи у Лилију њихов "Hair Removal Cream - Sensitive" који кошта 3 пута мање од Вита и неће ти изгорети јајца од хемије. Амбалажа је љубичасто-сива. Edited September 19, 2011 by Mr.Minus Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 nemoj to da radish pesmo, ako riba pristane da ti sishe dlakava jaja bar znash da te stvarno voli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Kakvo kvrčenje jaja, da li ste vi normalni :D Tube8.com, random klip, minut gledanja, eto skvrčenih jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 nemoj to da radish pesmo, ako riba pristane da ti sishe dlakava jaja bar znash da te stvarno voli :) Имао рибу или не, боље да не знаш какво се множе "срања" у том међујајном пределу... И доктори кажу да је пожељно шишати га с времена на време. Мада сад иде зима, тако да песмо, боље на пролеће се лати посла! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 winter is coming :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Имао рибу или не, боље да не знаш какво се множе "срања" у том међујајном пределу... И доктори кажу да је пожељно шишати га с времена на време. Мада сад иде зима, тако да песмо, боље на пролеће се лати посла! pa neće go kurac da umače u sneg. i kakva se sranja množe lol? kupaš se valjda You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 pecurke su najjace na svetu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 pečurke na jajima? .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts