Stator Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 ti statore mora da ne koristis windows? Ne, ja koristim Android. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 A jel znaš da praviš programe za njega? U ostalim vestima, nisam imao struju noćas i do malopre, a sad imam, jel to isto swag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Nije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 SInoć mi je jedna cura rekla da sam ''isti kao svi'', da se ''razočarala u mene'' i da sam ''običan pijanac''. Ja stvarno sad ovako mamuran ne mogu da se setim (bio sam premrtav, jel te ) razloga za te jake reči, ali me ozbiljno potresaju, i ako inače ne hajem za tudje reči, jer je devojka stvarno ok. I sad ću morati da napišem jednu lepu i kulturnu poruku punu izvinjenja i opravdanja za dela kojih se ne sećam У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Ako si već nešto zasrao, onda sačuvaj bar integritet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Možda ti je mali kurac. Tu si je "razočarao" i "isti si kao svi" hehe "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 pokloni joj SSI majcu Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 @Vudu: Pa voleo bi da znam šta sam zasrao, koliko se sećam jesam bio naporan jako jer osim što sam bio prepijan bio sam bio nešto jako raspoložen, ali ključno je da mi se čini da nisam bio napadan, ostalo bi mi to u glavi. Moraću da joj se javim, jer ne volim da stvari ostanu nerazjašnjene, neću biti patetičan naravno, ali ne mogu ni ostavim da me kopka to, a po najmanje neću da se napravim lud. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Izvinjavati se za nešto, a ne znaš za šta, je jako glupo i samo pišaš po sebi. Nju da pitaš, misliće da je troluješ, tako dok ne saznaš od nekog drugog šta je tačno bilo, ćuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 (edited) Edited September 11, 2011 by mali_aca "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Sjebao si, trebalo je odmah da je pitaš šta si uradio, ali ti si se usrao i još hteo da se izviniš a ne znam zašto. Son, i'm dissapoint I da, PIX PLS. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 ITT: love experts Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Pitaj i ti Trupsi slobodno šta te interesuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 dajte topic: ljubavni saveti :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Forum Search to teh rescue! http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=31739 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=37268 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=47204 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=51377 jebote zaboravim da je ovaj search uvek goldmine :))) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=30932 i naravno http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234908345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 (edited) Kako su kilijevi postovi bili čudni, naivni i dobroćudni, nema ni traga današnjem sarkazmu i ogorčenosti, sve neki smajlići :D Pogotovo me oduševljava njegova upotreba slova tipa ''gloop'' i ''qpi'' , prosto genijalno je videti to To su perverznjaci ,koji muvaju gloope klinke na kola itd.Ali nema veze meni je samo zao njih ,zato sto oni mogu samo da sanjaju o mojim godinama Prostom matematikom 88+2 dolazimo to resenja da je to danasnje 90godiste , sto dovodi do jednostavnog zakljucka da su sad one na redu da to rade Svaka cast jebote impresioniran sam postom ^^.(sad bi stavio onaj smajli za klanjanje ali ne znam kako :D) Sto se tice metalaca potpuno si upravu. Ali u opste ne mora da znaci da sad ja npr (necu da govorim u mnozini da se nebi uvredjivali ljudi ) neki klosar metalac ,iako slusam metal,i da ne izlazim u diskoteke (Think about it^^) a jedini jebeni razlog mog idenja u diskoteku je 1)napijanje (obavezno sabijanje da nebi cuo muziku) 2)ortaci 3)Gloope ribe koje treba iskoriscavati pijane A pravo da ti kazem to sto si rekao da su najbolje godine 16-18 , i da ih ti nisi iskoristio bas najbolje (nego si bacao hate kao metalac) mi , tako reci znaci nesto posto cu se potruditi da ja to ne mogu da kazem sa 20+ god. Edited September 11, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Брате, много се човек промени од 17. до 23. није неко чудо, поготово ако си све време ту и пратио си промену. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 WOW. 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 SREO SAM KILIJA NA ADI I JAVIO SAM MU SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Mozhe mozhe.Ja sam jednom hteo da ispadnem baja i rekao sam ribi da sam rasklapao bajs i da sam ostavio za nju pedalu. Jebote koji sam ja nepopravljivi klinac. :)))))))))))))) jebote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 @truper hahah, koji carski topici Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Kako su kilijevi postovi bili čudni, naivni i dobroćudni, nema ni traga današnjem sarkazmu i ogorčenosti, sve neki smajlići :D Pogotovo me oduševljava njegova upotreba slova tipa ''gloop'' i ''qpi'' , prosto genijalno je videti to cavke gadis mi se kao sto se gadim samog sebe iz tog vremena. nije kao da sam sada puno pametniji ali su me u medjuvremenu pregazili ostali ljudi kojima je napacen zivot te su ostale posledice ;) SREO SAM KILIJA NA ADI I JAVIO SAM MU SE traktori stari ortak sa sketa @topik samo da kazem, ovde javno kako to vec dolikuje, da cu poceti ciglom da otvaram likove koji glume ribama ortake. samo toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Jel su te kokblokovali, torimejkstebre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts