Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

pravi domacini jos u junu nabavljaju drva! vudu, bugi, lep provod na moru!

au, zbog takvih crnogorskih domaćina sam 2009. ispizdela u julu u Nikšiću...testerišu ispred solitera od 8 ujutro do 8 uveče :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

danas obisao sa naslednikom pun krug oko ade.

jahao me na ramenima, sad cu umreti (mada kul je osecaj kad ti naglo nestane 11 kila), video sam puno zilja, tetoviranih retarda (samo bog moze da mi sudi, a covek izgleda ko na kraju nivoa u skrolujucim tabacinama sa automata), kao i grupu frp-era medju kojima su bila i dva davna deusovca (jedan je ret).

sjajan dan

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Iskocilo mi je neko sranje od errora na kompu , neki lsass.exe :/

Da bude jos gore nakon restarta kompa mi stalno izbacuje neki error pri bootu , i nudi mi opciju f1 ili del , nemam blage veze kako ovo da popravim jer ne mogu da se bootujem na komp nikako :/

Jel zna neki anonymous ovde mozda ? :)

danas obisao sa naslednikom pun krug oko ade.

jahao me na ramenima, sad cu umreti (mada kul je osecaj kad ti naglo nestane 11 kila), video sam puno zilja, tetoviranih retarda (samo bog moze da mi sudi, a covek izgleda ko na kraju nivoa u skrolujucim tabacinama sa automata), kao i grupu frp-era medju kojima su bila i dva davna deusovca (jedan je ret).

sjajan dan

Frp-era ili LARP-era?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...