grb1tj Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Vozio se novim tramvajom, bas je kidalica :D Pa sam isao do kanarevog brda :o da bi me ispalio zubar! Moj zivot je tuzna prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 NIKAD JUGOSLAVIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 inace Slobodan Marković je skroz gotivan lik, ali ne mogu da verujem gde se sve on muva :) povodljiv je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 sinoć izvalio miša u stanu. koji im je kurac, svaki kraj leta se sjate kod mene na gajbu. kako se samo popnu do trećeg sprata, usta ih bolela ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Bio na sindji picili fuzbal ...mogu vam priznati da su lepo odradili teren don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 ne znam šta mi bi da probam pileću pljeku u dafu, al mogu vam reći da uopšte nije loša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Lakirao si nokte pa te mrzelo da kuvaš hijaoheheeeee Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 ^_______________^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Za nešto više od 2 sata 90 Replies 1,118 Views By: Mr.Minus :))) Odoh da napravim neku klopu. Ogladneo sam od RUR-a. :] Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 (edited) Edited August 31, 2011 by Failure.Sanitarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 izbacio profa studenta sa ispita zbog prepisivanja, ovaj se vratio u pandurskoj uniformi i rekao "doci ces ti na moj teren, videcemo se mi". na visoj tehnickoj u novom sadu. There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 super sto ste zvali, poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 doista odlican basket :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 e jbg, kasno sam video pm. svejedno nisam mogao, ali bar biste to znali! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 U Zahumskoj se skucao kamion čistoće sa nekim merdžom i kecom, nemam pojma kako pošto je jednosmerna ulica, nije ni bitno, i iza se načičkalo 20 automobila i sad nikome ne pada napamet da krenu u rikverc, i to je to, sad svi stoje već pola sata i čekaju, izašli iz kola, tako to.edit: Osmogodišnja devojčica šetala je jednom od limanskih ulica sa bakom, starom 66 godina. Iznenada, pritrčao im je nepoznati mladić i od starice oteo torbu. Devojčica je, na iznenađenje bake i razbojnika, istog časa potrčala za mladićem i pokušala da mu otme bakinu tašnu. Mladić ju je bez probema odgurnuo, a dete je palo i o ivičnjak udarila glavu, zadobivši lakše povrede. Ipak, malena heroina nije odustala, već je odmah skočila na noge, počela da trči za razbojnikom i otela mu tašnu i vratila je baki. Savladni razbojnik se dao u beg. pa onda i ovo: Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji. Osobe koje tvrde da su sinoć videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto. Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima. - Svo troje smo bili užasnuti prizorom. Pružila je ruku na svega pola metra od automobila koji se kretao. Umalo da sletimo s puta - rekao je sagovornik agencije Beta. Kako je rečeno, istu pojavu su videle i osobe koje su se vozile automobilom koji ih je pretekao i koji ih je potom sačekao na ulazu u Bor kako bi proverili da ne haluciniraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 divim se takvim ljudima. Sad kad sam putovao na more, neka zena je pokupila neko drvece (ne znam kako) i skupilo se jedno 10+ i svi su izasli napolje i stoje pored i blenu onako pitajuci se kako da prodju. Osecam da nismo naisli i izvukli svo drvece ispod kola da bi cekali jedno pola dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Jao, jao. Iskidao sam basket, ljubav za Šukija i Skrimketa uz molbu da mi ostave brojeve mobilnog na PM kako bih mogao da im dahćem u slušalicu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Nameracio sam se da ocistim kuciste. Nagutah se prasine ali je bilo vredno, makar se cpu nece istopiti. :) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Upravo videh... PayPal od septembra u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji! http://e-mreza.com/e-finansije/paypal/746/ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 ko god da je okacio isto ovde i prosli put gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 kili drug. =) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 sta mi je sa glavom don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Pojavila se Star Wars Trilogija blue ray da se skine FAK JEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts