Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

izbacio profa studenta sa ispita zbog prepisivanja, ovaj se vratio u pandurskoj uniformi i rekao "doci ces ti na moj teren, videcemo se mi".

na visoj tehnickoj u novom sadu.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

U Zahumskoj se skucao kamion čistoće sa nekim merdžom i kecom, nemam pojma kako pošto je jednosmerna ulica, nije ni bitno, i iza se načičkalo 20 automobila i sad nikome ne pada napamet da krenu u rikverc, i to je to, sad svi stoje već pola sata i čekaju, izašli iz kola, tako to.

edit:

Osmogodišnja devojčica šetala je jednom od limanskih ulica sa bakom, starom 66 godina. Iznenada, pritrčao im je nepoznati mladić i od starice oteo torbu.

Devojčica je, na iznenađenje bake i razbojnika, istog časa potrčala za mladićem i pokušala da mu otme bakinu tašnu. Mladić ju je bez probema odgurnuo, a dete je palo i o ivičnjak udarila glavu, zadobivši lakše povrede.

Ipak, malena heroina nije odustala, već je odmah skočila na noge, počela da trči za razbojnikom i otela mu tašnu i vratila je baki. Savladni razbojnik se dao u beg.

pa onda i ovo:

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji.

Osobe koje tvrde da su sinoć videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.

Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

- Svo troje smo bili užasnuti prizorom. Pružila je ruku na svega pola metra od automobila koji se kretao. Umalo da sletimo s puta - rekao je sagovornik agencije Beta.

Kako je rečeno, istu pojavu su videle i osobe koje su se vozile automobilom koji ih je pretekao i koji ih je potom sačekao na ulazu u Bor kako bi proverili da ne haluciniraju.

divim se takvim ljudima. Sad kad sam putovao na more, neka zena je pokupila neko drvece (ne znam kako) i skupilo se jedno 10+ i svi su izasli napolje i stoje pored i blenu onako pitajuci se kako da prodju. Osecam da nismo naisli i izvukli svo drvece ispod kola da bi cekali jedno pola dana...

Jao, jao.

Iskidao sam basket, ljubav za Šukija i Skrimketa uz molbu da mi ostave brojeve mobilnog na PM kako bih mogao da im dahćem u slušalicu [:X]

fuuuuuuuu.jpg

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...