Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Dobra strana je da sam preživeo bućkuriš u stomaku :D

Loša strana je što ću verovatno u tvorza :D , ispao sam najveći pedo ikada u životu i da mogu pojeo bi se živ sada od srama. Jebote, koji sam ja majmun pijani ne mogu da verujem.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nisam sprco i nije ćale pandur, ali problem je što je reč ''klinka'' prilično rastegljiv pojam :D

Osećao sam se kao kad neko na klinke topiku posle seta neke bomba ribe stavi koje je godište :D

CerealSpitting.png

Edited by śavke

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Pa nisam sprco, ali sam što šta drugo radio, dok mi nije rekla usput koliko ima godina :D

Ja mislim da ovo godište čak ni na klinkama nije često figuriralo, rodjena je za vreme olimpijade u atlanti facepalm.gificon_smile_blackeye.giffacepalm.gificon_smile_blackeye.gif

Hvataće me jeza na tu pomisao još nekih par dana sigurno, kakva sam MAJMUNČINA jebote, mada čim sam čuo koliko ima godina distancirao sam se, nije da sam ušao u priču sa tom informacijom, nevertheless bedak je veliki :D

Edited by śavke

taj rad šljavke

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Морални Шавке се не обазире на биологију, сексологију и анатомију, Шавке спрцај, ако је притисак средине, а ти немој да причаш около и то је то. Ал самог себе да набадаш, то је више него незрело и уско.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

malo sam se smorio pa sam uzeo da listam knjige koje sam dobio za prvu godinu fakulteta i skenjao se cinjenicom da knjige imaju skoro 7kg

lagano shvatam razmere sranja u koje sam se upustio [V]

ima li neko ko studira ekonomiju u novom sadu da mi kaze da je sve to ok i da nije tako crno kako se cini?

unapred zahvalan skenjani predrug sekira

Nije tako crno ako shvatis Vunjaka i Kostu Josifidisa ozbiljno odmah na pocetku. :)

Ostalo manje vise nije frka sto se tice predmeta,a sto se tice drugih stvari tj samog fakulteta odeljenje u NSu

je najneorganizovaniji fax ikada,ali IKADA!

"I think that gay marriage should be between a man and a woman."

Arnold Schwarzenegger

Kod Koste ti je vojnicka disciplina,znaci pisanje u svesku stalno vezbe,ali ako budes redovno radio nije frka

posto on najvise ceni rad,imaces stalno prozivke u toku predavanje konstantno si ukljucen u njih,znaci nema spavanja. :D

Covek ti je jedan od najvecih strucnjaka za ekonomiju,tj makroekonomiju,integracije itd,milina ga je slusati.

Par puta su bili Djelic,Dinkic i ostali na faxu kao prezentovali ekonomski plan Srbije itd pred studentima u amfiteatru,

i krene Kosta da ih lomi kao ne moze to tako,nece uspeti zbog toga i toga samo vidis ovi gledaju belo i hvataju beleske

onog sto on prica. :D

A Vunjak predaje bankarstvo,poslovne finansije itd,ne znam sad kako je vama mladjima,da li se usmeravate odmah ili u trecoj tj cetvrtoj godini,

ali unapred da znas da i kod njega nema kuliranja. :D

"I think that gay marriage should be between a man and a woman."

Arnold Schwarzenegger

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...