absolute Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 a i zena je srecna sto ima takvog omnipotentnog muzika kod kuce :P QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 lepo spavaj dekane <3 sta je Deki? Ko dijo? Pricacu ti, btw jebo te cs! btw cimacu te neshto vezano za to :P ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 meni isto rekli da mi vazi lk do 2016. a istekla mi 27.7. ove godine. i to mi je rekla zena u sup-u, tako da verujem da je to prava istina :) naravno, kada budes vadio pasos, iscimaj se i za licnu, sto bi se dva puta cimao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Dobar dan svima! Sad pravac Zemuna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Dobra strana je da sam preživeo bućkuriš u stomaku :D Loša strana je što ću verovatno u tvorza :D , ispao sam najveći pedo ikada u životu i da mogu pojeo bi se živ sada od srama. Jebote, koji sam ja majmun pijani ne mogu da verujem. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 hrvat snimio pesmu o ns :D samo za novosadjane! ko nije iz ns a pogleda, nek mu crkne cooler! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Nisam sprco i nije ćale pandur, ali problem je što je reč ''klinka'' prilično rastegljiv pojam :D Osećao sam se kao kad neko na klinke topiku posle seta neke bomba ribe stavi koje je godište :D Edited August 13, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 pa nije poenta da on zaista misli da ce u zatvor vec da isprica :D pantoli brate, trebao si samo reci mrkao sam pivo klinki sa sise :D "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Pa nisam sprco, ali sam što šta drugo radio, dok mi nije rekla usput koliko ima godina :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 PA KOLIKO IMA? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Ja mislim da ovo godište čak ni na klinkama nije često figuriralo, rodjena je za vreme olimpijade u atlanti Hvataće me jeza na tu pomisao još nekih par dana sigurno, kakva sam MAJMUNČINA jebote, mada čim sam čuo koliko ima godina distancirao sam se, nije da sam ušao u priču sa tom informacijom, nevertheless bedak je veliki :D Edited August 13, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 jel su se delile sadnice tresnje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Ja sam prolazio tuda, zaista je bila gomila ljudi koji hoće da idu preko mosta, zašto, nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 savke prosledi ime i prezime na pm, hvala "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ostadoh bez rucka don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 čekaj, atlanta beše 1996? nije to strašno, šjavke, opusti se i sprcaj ako možeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 taj rad šljavke 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Морални Шавке се не обазире на биологију, сексологију и анатомију, Шавке спрцај, ако је притисак средине, а ти немој да причаш около и то је то. Ал самог себе да набадаш, то је више него незрело и уско. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) то је више него незрело и уско. Pa to sto je '96 ne mora da znaci da je usko. Edited August 13, 2011 by Sinistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 malo sam se smorio pa sam uzeo da listam knjige koje sam dobio za prvu godinu fakulteta i skenjao se cinjenicom da knjige imaju skoro 7kg lagano shvatam razmere sranja u koje sam se upustio ima li neko ko studira ekonomiju u novom sadu da mi kaze da je sve to ok i da nije tako crno kako se cini? unapred zahvalan skenjani predrug sekira Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Nije tako crno ako shvatis Vunjaka i Kostu Josifidisa ozbiljno odmah na pocetku. :) Ostalo manje vise nije frka sto se tice predmeta,a sto se tice drugih stvari tj samog fakulteta odeljenje u NSu je najneorganizovaniji fax ikada,ali IKADA! "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 cuo sam da je taj Kosta jeben sta predaje taj Vunjak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Kod Koste ti je vojnicka disciplina,znaci pisanje u svesku stalno vezbe,ali ako budes redovno radio nije frka posto on najvise ceni rad,imaces stalno prozivke u toku predavanje konstantno si ukljucen u njih,znaci nema spavanja. :D Covek ti je jedan od najvecih strucnjaka za ekonomiju,tj makroekonomiju,integracije itd,milina ga je slusati. Par puta su bili Djelic,Dinkic i ostali na faxu kao prezentovali ekonomski plan Srbije itd pred studentima u amfiteatru, i krene Kosta da ih lomi kao ne moze to tako,nece uspeti zbog toga i toga samo vidis ovi gledaju belo i hvataju beleske onog sto on prica. :D A Vunjak predaje bankarstvo,poslovne finansije itd,ne znam sad kako je vama mladjima,da li se usmeravate odmah ili u trecoj tj cetvrtoj godini, ali unapred da znas da i kod njega nema kuliranja. :D "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Za dve nedelje idem u Pariz. Do sada nisam bio tamo pa bih voleo da cujem preporuke koja mesta obavezno treba da obidjem. Idem sa kevom na neki Evropski kongres kardiologa tako da moram sto bolje da utrosim vreme dok ona bude bila tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts