Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Викенд + ортакиња данас дипломирала! Завршила је педагогију са просеком девет. И то је добила тачно тај просек кад је одбранила дипломски са десетком! Сваки јој дао! [8D]

Пио сам и славио од 2 поподне... Кренуло се са неком про лозовачом која има гранчицу босиљка у флаши и која је матора 20 година. То је трајало пола сата.

После смо кренуло на пиво... За успут су биле нека домаћа пита и кифлице.

Баш је тешко.

Сад одох да гледам Футураму и да спавам.

ПОЗ!

Е да, сочива су кева после осам година ношења наочара и приватни факсеви сабијају!

@Даки: инб4, нећеш прцати. :tf:

• Downvote (-1) 2

Got some minuses for free?

Ne znači ti prosek ništa. Evo recimo vudu ima visok prosek pa i dalje ne ume da programira icon_smile_cool.gif

Ozbiljno sad, koliko sam izvalio prosek je go kurac. Fora je da se cimaš po praksama dok studiraš čisto da bi imao na osnovu čega da te zaposle, na faksu ionako ništa praktično ne naučiš.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

prosetao Torontom, onako fino, popio moosehead pivo (za 8$ majku im jebem u picku, govno mi se stvrdnulo kad su mi doneli racun), isao na trcanje, pa vozio bajs, posle popio pivo u djakuziju (upropastio prethodnu fizicku aktivnost :D), i evo sad pijuckam pivo i cekam da dodju sestrine drugarice. Pa dobro, nije ni tako lose ovde za sad. :)))

A opet, i dalje, mislim konstantno, zapravo, jos uvek, tesko je...

2ch4bup.jpg

Jes' stvarno, ne ide ta teorija sistema ako ne znaš osnovne integrale i izvode.

Bitno je da ti znas koje Klik Klak koji je to svojevremeno predavao. Je l' ti mozda znaci nesto zvanican podatak od 2% studenata GODISNJE koji poloze taj ispit, a izasli su na njega? A je l' ti znaci mozda zvanican podatak da covek izbaci resenja zadataka za pismeni na 19 gusto pisanih strana za koje imas 3 sata vremena da uradis? A je l' ti znaci mozda podatak da smo lobirali dovodjenje drugog profesora koji je dosao samo iz razloga da bi vise studenata moglo da prodje ispit?

Bitno je da su u pitanju osnovni integrali i izvodi.

Викенд + ортакиња данас дипломирала! Завршила је педагогију са просеком девет. И то је добила тачно тај просек кад је одбранила дипломски са десетком! Сваки јој дао! [8D]

mislim da se diplomski ne racuna u prosek

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

to ko domacinstvo nekad...

kazu da je Kole imao 5 iz kukicenja :tf:

Jbt...danas svadbeni rucak u restoranu...ljubim ih prakticne kad goste ne zovu u opstinu, nego samo na prejed [^]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Bitno je da ti znas koje Klik Klak koji je to svojevremeno predavao. Je l' ti mozda znaci nesto zvanican podatak od 2% studenata GODISNJE koji poloze taj ispit, a izasli su na njega? A je l' ti znaci mozda zvanican podatak da covek izbaci resenja zadataka za pismeni na 19 gusto pisanih strana za koje imas 3 sata vremena da uradis? A je l' ti znaci mozda podatak da smo lobirali dovodjenje drugog profesora koji je dosao samo iz razloga da bi vise studenata moglo da prodje ispit?

Klik Klak i dalje predaje teoriju sistema. :D

Мислио сам и ја исто, али тако јој рекоше профани из комисије.

-116 енд мор јет ту кам! [:D]

Штета што не може да се види ко ти барем даје те минусе јер сам извалио да има паћеника који на сваки пост кликну. :D

Мада... нот иф ај кер. :]

• Downvote (-1) 1

Got some minuses for free?

Aha, znači 2% ljudi godišnje položi teoriju sistema, što znači da FON godišnje ima 3 diplomca, šta? Nigga plz.

Jeste Bata ludak, ali meni ovo više govori da su studenti lenji i da ne uče apsolutno ništa. Mislim, koliko ljudi ode kod njega na konsultacije? Lik je apsolutni stručnjak i car kada ga pitaš za pomoć.

Pritom položio sam teoriju sistema u prvom roku, kao i dobar deo ljudi koji su se iole cimali tokom semestra, i to kod Bate Klik Klaka ZOMG icon_smile_shock.gif

Ti fejluješ u početku jer pričaš da je na FON-u nešto teško, što je smešno u najmanju ruku.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

нот иф ај кер. :]

kaj?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Doco, nemoj sad ni ti da preterujes. Da je fon toliko lak, svake godine bi diplomiralo 800 ljudi (ili koliko vec sad primaju godisnje) i svakako ne bi imao ok reputaciju. Mogu ljudi da seru koliko hoce HAHAH FAKULTET OPUSTENIH NAUKA, ali kad pogledas malo oglase za IT pozicije, vidis da traze ETFovce, PMFovce i FONovce, a to nije bez razloga. Svaka tebi cast ako ti ide tako super, ali ne ide svima ucenje tako lako. Ja prvi imam problema sa ucenjem i zato mi sporije ide, al jbg dodjoh do cetvrte godine za 5 godina, zavrsicu eventualno, ali meni je tesko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...