GibanicA Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 taj frimpong ce biti prodat za par sezona za bar 20 miliona posto idzuva.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 @giba Smem da stavim ruku u vatru da frimpong nece NIGDE apsolutno nigde iz arsenala. Jedino ako ga oteraju. Cak je jednom prilikom rekkao da bi molio upravu na kolenima da ostane u klubu. @gruja sto je jos tuznije nasri nije imao ni jednu sezonu dobru, vec 5-6 meseci. BEDNIK. Jos je izjavio, da navijaci arsenala nisu dovoljno strastveni, i da je video da navijaci sitija imaju istetovirane znakove kluba i da mu se to jaku svidja. Video intervju objavljen na sitijevom ofisl sajtu! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Alzirski cigan je pokazao svoje pravo lice. Shteta shto su me neki pljuvali kada sam isto tvrdio pre 3 godine =P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 i da je video da navijaci sitija imaju istetovirane znakove kluba i da mu se to jaku svidja. mora da je video ovu tetovazu ili jos goru glupi na$ri Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 mozda je video i ovu tetovazhu http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1138283/Manchester-City-fan-gets-needle-pals-having-Kaka-tattooed-chest.html Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 majko mila, koji K.O. na Stanford Bridzu! Drogba lezi i ne pomera se, vec vise od 5 mina, dugo nisam video onakav udarac i pad... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 http://www.sportsgrid.com/soccer/a-sickening-clash-chelsea-star-didier-drogba-knocked-unconscious-stretchered-off-after-injury-against-norwich/ pohitaj, pre no sto dusmani skinu klip! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Uff, loš start. Inače odlična utakmica Blackburn : Everton. Dosuđeno je ukupno tri penala(dva za Blackburn, jedan za Everton).Blackburn je promašio oba penala, a Everton u 90.minutu vodi sa bele tačke. Solidna igra i Petrovića, bogami. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 prosuo se ko mokro cebe :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 auuuuu.... Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Dobro ga je zabo :( Inače, vidim da je L'pool oprao Bolton, nisam bio gajbi, kakva je tekma? I da, vidim da je Kerol bio na klupi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Liverpool napokon ima neku igru :) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Liverpul me je oduševio, svi su igrali ekstra. Posebno sam zadovoljan igrom Enrikea - čovek je svih 90 minuta i u napadu i u odbrani,, nigde ne kasni, i sve odrađuje odlično. Škrtel odigrao odlično kao desni bek (!), jer se Keli povredio oko 10-15 minuta, a valjda je i Keni shvatio da od Flanagana nema 'leba. Adam je jebeni bog, ne zna se da li je opasniji kada šutira, dodaje, centrira, ili dribla. Namestio je drugi i dao treći gol u roku od minut i po... Suarez standardno toplo-hladno, ali ukupno dobar, prvi gol je "začet" njegovim preciznim ranim zavrnutim centaršutem. Po običaju padao kad ne treba, pa mu posle ne sviraju čiste penale... Karager dabl-fejlovao za počasni gol Boltona... Kerol ušao pred kraj, imao jednu polu-šansu, loše šutnuo... Hendresoon i Downing delimično počeli da opravdavaju uloženi novac... Kerol nesumnjivo ima kvalitet, ali kao da ne pasuje ovoj igri Liverpula, tj. usporava je. Ovo bez njega je bilo ludilo, Kuyt i Suarez lete po celoj polovini protivnika, sa obe strane, otvaraju se stalno, i prete, a Kerol dok primi loptu, dok se okrene, dok pogleda gde je igrač ili gol - prođe utakmica... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Dzeko je KLASA !!! Jebote ovaj siti je stvarno mocan :( Ajmo jos sat ipo pa da oderemo jedinstvo na njivi :) Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 jebote kako je mocan siti:/Pitam se sta se mota po Tevezovoj glavi:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 JEBOTE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Džeko jebeni car Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Opa, mozda ipak bude zajebano prvenstvo. Dzeko bog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 ovo je najgori tim arsenala koji sam gledao otkad pratim fudbal.Bilo koji sastav za karling kup pre 3-4-5-6-7 godina bi oprao ovaj tim arsenala sa 10:0.Mislim koji Jenkinson jebote,pa ja bih mogao tako da odradjujem desnog beka,nit je dobar u defanzivi,nit je brz,ni prodoran,ni nema centarsut.Volkot glup,bez mozga,Arshavin potpuno van forme,Van Persi isto,Rosicki raspadach,koscijelni i djuru retardirani,traore lol,ovaj kokelan,sta od njega da ocekujes...gledam kretanje igraca,oni 15 minuta stoje u mestu,niko nece da promeni poziciju,da napravi lazno kretanje,bozhe mili kako su jadni,sad da sam Venger sutirao bih kopacke po svlacionici samo tako... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 prvi gol, JE BO TE izvodjenje penala arsavin je trebao da pocrveni jos u 30om bas tuga, al' opet dosta igraca nije moglo da igra, sto zbog povreda, sto zbog suspenzija sta da se radi, 3-4 FT! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Sve sto gruja rece + Da sam venger sutirao bi igrace ne kopacke, ma ne mora ni da ih sutira nek im se najebe milosne mame !!! Jedini koji nisu zasluzili samarcinu su scesni i remzi, donekle . Sve svemu junajted 5 suteva u okvir gola, dali 3. Arsenal 7 suteva u okvir, dali 1, mada ni taj ne bi dali da nije golman retard. Tuzno! Mada ja sam retard i dalje verujem u cuda :D AJMOOO! nije sve tako crno kad pogledamo : But let's also be a little realistic here. We're missing Vermaelen, Sagna, Gibbs, Wilshere, Song and Gervinho. Six first choice players out. Edited August 28, 2011 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 au... sta se ovo desava :D ubi ih manchester Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 kakav kolaps... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts