GibanicA Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) ovaj njukasl ne mozes mrzeti cak i kad se brane sa 10ricom kuci.. bice tvrd orah..a barton je najveci jadnik Edited August 13, 2011 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 bice ovo jednaaaa duuuga sezona za arsenal. Ajde mozda dovedu dzadsona iz shaktjora (za 12m), koji ce mozda zajedno sa zervinjom da, koliko toliko, ublazi odlazak nasrija i fabregasa, ali odbrana i napad ne ulivaju previshe nade Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 ma Žervinjo je katastrofa, mada opet, prva mu je tekma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Žervinjo, ono šta sam ja video danas, nije ni za kurac :D Jebeš ti momka ako predribla pola tima i izbaci loptu u aut posle toga :D ma ni ne predribla,nego pretrci:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 bice ovo jednaaaa duuuga sezona za arsenal. Ajde mozda dovedu dzadsona iz shaktjora (za 12m), koji ce mozda zajedno sa zervinjom da, koliko toliko, ublazi odlazak nasrija i fabregasa, ali odbrana i napad ne ulivaju previshe nade odbrana je bila ODLICNA, veci je problem sto je napad kao kurac. Vermalen i Koscijelni su odigrali za 10! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Koje mrtvo poluvreme Stoke - Chelsea... Jel' ovo neka nova moda ili ovi iz Stokea jedino kako mogu da daju gol je da ubace loptu iz auta u njega? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) Pa i nije baš dosadno prvo poluvreme.Tvrda igra, nova sezona oba tima su jako oprezna, niko ne želi da primi gol jelte. Tores je nesposoban da da gol tako da će verovatno na poluvremenu ući Drogba i završiti utakmicu :) Edited August 14, 2011 by mali_aca Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) tores je sasvim ok igrao,cak je bio jedan od boljih igraca na terenu.problem je sto stoke ore terene i ne prima golove kad igra kuci. Edited August 14, 2011 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 kako su odvratne ove stoke , sve drvosece i ratari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 ovaj De Gea mi je uvek delovao kao fail, hvala bogu pa ne grešim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 3 gola u 2 tekme je sjebao... Valjda ce se popraviti, ili da vracamo Fostera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 When did United sign Almunia? Can't believe people are comparing De Gea to Almunia. Manuel would have saved that Long shot. He is a great shot stopper. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 kolko mi je muka od ovog prokletog ciganina nanija jebem mu mater da mu jebem! pa kako o'sea i braun odu iz kluba a ovaj balvan retardirani ostane?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 aj ne lupaj,nani mnogo strasno pernja,odigrao je sad slabo,jbg,zato je tu bio neverovatan splet srecnih okolnosti da se lopta odbije od ne jednog,nego dva igraca da biste pobedili:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 kolko mi je muka od ovog prokletog ciganina nanija jebem mu mater da mu jebem! pa kako o'sea i braun odu iz kluba a ovaj balvan retardirani ostane?! lupaš, drk'o si kurac na njega kada je rešio utakmicu sa City-em. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 moze on da odigra dobro ali kad krene da kenja kao danas, krene krene i ne zna sta da uradi sa loptom, hoce da izvede nesto ali nema predstavu sta zeli a i ovaj ferdinand se povredio ponovo, raspada se poslednje 3-4 godine, vec vidim dzonsa u prvoj postavi do kraja sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 svejedno je kad vas uvek kenja..moze da igra i Mame Dijuf u spicu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 jeste ono bio Svonsi ali je Aguero bio jebeno savrsen..ako ovako budu igrali, daleko ce dogurati..i silva i dzeko su bolji nego prosle sezone Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 aguero objasnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Aguero oprao. Ono što sam video od postavke Viljaš Boaša nije ni za kurac bilo. Kad Tores mora da se vraća preko centra po loptu poserem mu se u taktiku. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 ono sto ljudi nikako da shvate jeste da je celsi gostovao stouku Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Realno, Britannia je skoro proglašena za stadion gde je najteže gostovati. Pritom je to stoke, koji ni malo nije naivan klub Edited August 16, 2011 by mali_aca Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Britannica je enciklopedija, stadion je Britannia Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 My bad, editovano. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 da i ja sam video tu smesnu listu gde je marakana na 2. mestu a bernabeu na 5om..ispred Bombonjere npr i Ataturk stadiona u Istanbulu..slatko sam se nasmejao.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts