Jump to content

SD Crvena zvezda 2011/2012

gruja

Recommended Posts

za vucenje se dobija zuti

za pesnicenje crveni i nekoliko meceva suspenzije

True.Ne mogu da verujem da sudija ovo nije video :/

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne znam da li se ovo vodi pod natjecanje grcko rimskim stilom:

http://www.youtube.com/watch?v=rwo7VsuZ3Mo

mene je isto tako jedan lik vukao od centra igralista,samo sam ja imao loptu u nogama,i ja ga udaram,on me ne pusta,ali posto sam zilavi brus li,sa sesnaesterca sam u padu zasio golcinu,uhvatio se za kitu i tom liku rekao "EVO TI KURAC"

i onda je celo Dolovo skocilo da me bije,a svi znaju da ko od noza nije bolovo,nek ide u Dolovo! [8D] [8D] [8D]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

1-0 poveli u finalu protiv voshe..

dushan petkovic car, lik sabija

on i Atanasijevic su mi buducnost repke!

trenutno je, po mom skromnom misljenju, bolji Atanasijevic ali mladi su obojica (21 i 20 dina)

tu je i Starovic naravno, ali nekako mislim da ova dvojica mogu vise od njega i da ce jedan od njih (mozda i obojica) da dostignu nivo Miljkovica

i ovo je sportskiji potez od onog olimpijskog skoka Vesovica u prvom poluvremenu

neka ide tako da skace protiv Grblja, pizda jedna mala

daj neki link da vidimo da li je bio penal.

covek je javno rekao da nije isfolirao i da je bilo kontakta, e sada, da li je taj kontakt dovoljan za sviranje to je druga prica

bilo je kontakta,ali ga je on inicirao,i sacekao da bi pao,tako da ni p od penala

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...