exile Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Ne ne Pantela uopste nije glup, to je dokazao kad je objasnio onom doktoru vrste nauka u onoj emisiji pre dve godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 (edited) Jebote ja sam tek sad uzezeo da čitam tekstove ovog lika sa vukajlije,lik je jebeni genije [roflmao] А сутрадан сам се у различитим новинскиm ступцима обрео у виду субјекта између придева магични и глагола прекаљено матиро. Имам ту неку свеску Пигна Натуре и у њу лепим те текстуалне посластице. Tо ти онај тип људи што кад уђе у радњу купује хлеб колорита полубели. И ја се ту нешто милово по трбушњаку Plačem od smeha Edited September 22, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 u pocetku mi nije bilo smesno, ali sada kad je svima smesno i meni je! istina je da nisam shvatio meme posle prve slike, glup sam :c Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 pa mislim tesko da ce ti neki klip opisati,bio je on milion puta gost u studiju kada je bio suspendovan i povredjen,kad ga slusas 90 minuta onda shvatis koliko je smesno sve ovo:) Желим да видим како изгледа када неко говори тако, ископајте нешто леба вам : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Pokušao sam da nadjem neko njegovo gostovanje u emisiji tipa Lea Kiš ili sličnog kalibra, ali ništa ne nadjoh. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 (edited) jes da je na engleskom, ali sam umro na titl Edited September 22, 2011 by samir^b "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 pod hitno da se napravi neki pantelić twitter profil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 (edited) u svakom intervju ubija covek izjavama u pocetku intervjua krece onaj fudbalerski klise posle malo sara gramatikom 'ladno -3 na prvom pantela memeu :D Edited September 22, 2011 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 rasterećevao У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Venson Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Pantela revolucija gramatike 2011 !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 e sranje je meme, ne lozite se 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Meni je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 u svakom intervju ubija covek izjavama u pocetku intervjua krece onaj fudbalerski klise posle malo sara gramatikom 'ladno -3 na prvom pantela memeu :D hahaha sad mi je meme vrh :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 И ја сам нашо овај исти, кад сам 'тео да га чујем како прича. "Надам се да ћемо се што пре РЕКУПЕРИРАТИ." :Д Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 hahaha koji win jebote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2011 Author Report Share Posted September 23, 2011 Meni to deluje kao fejk. Na kraju krajeva, YT ako se ne varam ne čuva podešavanja glasnoće zvuka na taj način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 meni cuva) http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Meni to deluje kao fejk. Na kraju krajeva, YT ako se ne varam ne čuva podešavanja glasnoće zvuka na taj način. Imas nesto sto se zove flash cookie funkcionise na istom principu kao i cookie u httpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Meni isto čuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 svi ga bacate na ljupku! ood da je overim i ja 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2011 Author Report Share Posted September 23, 2011 Čekajte, čekajte, čuva podatak kako se neki video gledao, ili uopšte čuva setting? Pošto čuva i meni ako recimo otvorim neki klip, utišam ga, ugasim browser, sledeći put kada otvorim YT biće utišano tj. kako sam ga ostavio. To ne znači da je taj konkretni video bio gledan na mute, već da je poslednji video bio gledan na mute, što, osim ako taj konkretni nije bio ujedno i poslednji, baca senku na ovaj komentar!!! Čime se ja bavim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Desno dugme na klip, global settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 jebote taman da napisem da sam imao to kad ono fakin konjmagarac covek ! Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts