Jump to content

Zanimljive slike

Recommended Posts

Jebote ja sam tek sad uzezeo da čitam tekstove ovog lika sa vukajlije,lik je jebeni genije [roflmao] [roflmao] [roflmao]

А сутрадан сам се у различитим новинскиm ступцима обрео у виду субјекта између придева магични и глагола прекаљено матиро. Имам ту неку свеску Пигна Натуре и у њу лепим те текстуалне посластице.

Tо ти онај тип људи што кад уђе у радњу купује хлеб колорита полубели.

И ја се ту нешто милово по трбушњаку

Plačem od smeha [roflmao]

Edited by Никола В Савић

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

pa mislim tesko da ce ti neki klip opisati,bio je on milion puta gost u studiju kada je bio suspendovan i povredjen,kad ga slusas 90 minuta onda shvatis koliko je smesno sve ovo:)

Желим да видим како изгледа када неко говори тако, ископајте нешто леба вам : )

Pokušao sam da nadjem neko njegovo gostovanje u emisiji tipa Lea Kiš ili sličnog kalibra, ali ništa ne nadjoh.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

rasterećevao [roflmao]

Čekajte, čekajte, čuva podatak kako se neki video gledao, ili uopšte čuva setting?

Pošto čuva i meni ako recimo otvorim neki klip, utišam ga, ugasim browser, sledeći put kada otvorim YT biće utišano tj. kako sam ga ostavio.

To ne znači da je taj konkretni video bio gledan na mute, već da je poslednji video bio gledan na mute, što, osim ako taj konkretni nije bio ujedno i poslednji, baca senku na ovaj komentar!!! Čime se ja bavim :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...