Spu [RuR] Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 trebalo bi u mailu da dobiješ kao moj comment, i da dobiješ link ili dugme za "join". Problem je jer nisam dobio nikakav mejl ... Sad sam proverio, poslao sam ti dobru mejl adresu, verovatno ne pustaju vise invite-ove :| Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ja sam dobio....Santa maneken za pivo :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) Always :D Spu pokušao sam još jednom, i pokušavaću još :) Edited July 2, 2011 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 a dzebiga, ako nece nece, nemoj se maltretiras :( hvala enivejz! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Stigne mi invite, ali kad kliknem izbaci mi stranicu gde pishe da nema vishe mesta i da proverim kasnije... Thx anyway. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Probaj kasnije :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 jedan on nacina da udjete u google+ je da vas drug napravi group huddle ili kako li se vec zove sa vama.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 dvini napravi grup hadl i zovi mene tvog drugara :D Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ne znam da li radi: http://www.pcworld.com/article/234897/get_on_google_with_this_invite_exploit.html Tekst je valjda objavljen juče, pa valjda nisu već ispravili taj exploit (ako uopšte jeste exploit). Btw - jeble vas socijalne mreže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 Ja sam dobio invite ali kao "e nema više mesta sorry, kad bude javićemo" tako da ništa od toga :( ako neko ima neki "pravi" invite neka me pozove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 proradilo ponovo :D kačite adrese kome treba invajt izgleda kul, lepo i minimalističko, ništa revolucionarno ali lepše izorganizovano od fejsa. sa tog aspekta se ne bih bunio kad bi ovo zaživelo. no, zato uvek ostaje pitanje da li stvarno želim da spajam svoj socijalni profil sa svojim browsing and search history-em, i to sve pod budnim okom jedne od najvećih advertajzing kompanija. takođe, neko je negde već pričao o tome kako je korišćenje gugla kao search endžina do sad bila "svetinja" pošteđena od "sharing" trendova i intruzija socijalnih mreža; kad se skinemo sa fejsa, rura, reddita, 4chana itd., nakanimo se na rad i promenimo mindset, jel nam treba da nam iskaču razna '+1 this and +1 that' sranja pri prostom guglanju dok pokušavamo da uradimo nešto produktivno? Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 pa ne znam, ja na to gledam ovako, ako sam lupam kupio pet knjiga od jednog autora i sad sve su to oni zapisali i videli moj profil stagod, i izadje nova knjiga tog autora a ja nisam cuo i oni mi postave reklamicu knjige negde u cosku. zasto je to lose? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 zato što će uz tu da ti sugerišu još 10 drugih "sličnih". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 shibnite invite na exileus@gmail.com ko moze, da probam i ja to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 stequila@hotmail.com ?? Hvala lepa. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ako neko ima još neki invite, zamolio bih vas da mi šibnete na fmkfestivals@gmail.com Thanks! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 @lucky Pa neka i sugerisu? Mislim ovde ispadne da su marketinske agencije "THE EVIL EMPIRE" koja zeli da uzme nase podatke i onda da nas porobi za vjek vjekova. Poenta marketinskih agencija je da ljudima koji vole knjiga guraju knjige pred oci, jednostavno njima je u interesu da prodaju to, tebi je u interesu/zelji da kupis to, ovako ti jednostavno postave ispred tebe to sto bi ti inace gubio vreme da trazis. I to je po meni skroz ok i korektno, e sad sto iskacu pop-upovi i uopste takvo spamovanje podataka je druga stvar ali i to ce vremenom da se ispegla :) dajte i meni inv is2606@gmail.com Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Poenta marketinskih agencija je da ljudima koji vole knjiga guraju knjige pred oci, jednostavno njima je u interesu da prodaju to, tebi je u interesu/zelji da kupis to, ovako ti jednostavno postave ispred tebe to sto bi ti inace gubio vreme da trazis. e sad sto iskacu pop-upovi i uopste takvo spamovanje podataka je druga stvar ali i to ce vremenom da se ispegla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 poslao, javljate ako nekom nije stiglo (mada ne znam kako ću vam pomoći u tom slučaju :D) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Izgleda da je Google trenutno onemogućio slanje pozivnica na onaj fazon.... Valjda će proraditi. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) pa tako je meni stiglo juče, nadam se da radi sad, jebem li ga :D edit: samo da razjasnim, dizejblovali su 'invite' opciju, što kaže santa, ali bila je fora da staviš u status bilo šta i includuješ sve kojima bi poslao invite, i na taj način bi svi indirektno dobili na mejl invite. ako nije upalilo, znači da su i to dizejblovali, jebiga Edited July 3, 2011 by Mr. Nobody Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 pa isto tako je bilo i sa waveom, nisu odmah stizale pozivnice.. a i realno koji ce vam q :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 E hvala svima koji su nešto "podelili" sa mnom pa me na taj način pozvali, ali ne šljaka :) Kad idem na "join google+" opet me vrati na ono "trenutno ne primamo nove, javićemo ti, poz". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 @lucky Pa neka i sugerisu? Mislim ovde ispadne da su marketinske agencije "THE EVIL EMPIRE" koja zeli da uzme nase podatke i onda da nas porobi za vjek vjekova. Poenta marketinskih agencija je da ljudima koji vole knjiga guraju knjige pred oci To o čemu pričaš su obični prodavci. Marketinške agencije su tu da te ubede da ako kupiš njihovu knjigu nestaće ti ćelavost, sprcaćeš manekenku i imati pulene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 a i realno koji ce vam q :D that. za 2 nedelje će vas gmail gnjaviti da se prijavite i ubacite sve koje znate, za 4 nedelje ćete otvarati mail nalog "za posao" na nekom drugom servisu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts