abohac Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) son u def? Pa valjda kad kucam *.exe /offline ga u startu pokrene u offline modu, eh? Al' ajde da probam, sad ću lepo jedan reinstall. BTW napad gluposti još traje, kako da teleportujem heroja iz grada u grad kada izgradim onu zgradu? What to klik? Edit: Nope, neće, reinstalirao, pečovao i nekrekovao, startovao sa /offline i recimo ono "My Dynasty" dugme mi je sivo. :/ Nemam pojma o čemu se radi ali jebeno je trulo i iritirajuće, oću moje dynasty ajteme i gudije! Edited October 18, 2011 by abohac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 za teleport - budi na ulazu i grad i otvori spellbook dole desno Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 fala Spu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Edit: Nope, neće, reinstalirao, pečovao i nekrekovao, startovao sa /offline i recimo ono "My Dynasty" dugme mi je sivo. :/ Nemam pojma o čemu se radi ali jebeno je trulo i iritirajuće, oću moje dynasty ajteme i gudije! Daj pare pa ces imati. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 n1 :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Ali stvarno, nije da su bas uber super dupa cool ti dynasty itemi pa da ovoliko kukas. OK, propustas opise jedinica i slicno, neki isecak iz lora ali ko zena si bre. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Ali stvarno, nije da su bas uber super dupa cool ti dynasty itemi pa da ovoliko kukas. OK, propustas opise jedinica i slicno, neki isecak iz lora ali ko zena si bre. Misliš pre k'o actečki plemić? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Krenuo sam da igram i ono sto je najtuznije u svemu jeste sto jebeni heroji 3 i predstavljaju vrh ne samog gejmpleja nego i UI dizajna , bre ovo ko da je neko sklepao UI za pola sata , sve prazno jednolicno i samo prikrpljene sture informacije eto cisto da se ima. OD cetvore sve gore i gore , ovaj je ubedljivo najgori , ko da je radjen u paintu... FFS Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Hahahaha, izgleda da je rur poslednji mohikanac kad ti treba realan opis igre. Opet mi drago sto nisam skinuo :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 A jebiga, igra uopšte nije takvo sranje. Od četvorke je bolja svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Мени ово једноставно презахтевно за овај комп, инсталираћу петицу, ионако је нисам честито играо. У фул рези на све на најгрђе имам 19фпс и то је једноставно ружно, али плус и слабо игриво јер је све живо скоковито, па не можеш да набадаш ствари како треба, тастери не контају лепо да ли су притиснути, цела игра лагује итд. Чак сам пребацио и у 1024х768 (боље да не покушавате то на милион инчним мониторима) и ту имам типа триес и нешто, али ту је онда онај фазон, све је превелико, курсор је огроман и превише сензитиван, опет не могу ништа да потрефим... а хоггинг ствари остају и у ситној рези (кад изађем из фајта гледам у празну мапу десет секунди, онда крену да се спавнују елементи типа кућице и трипови, па ресурси, па на крају хероји и живуљке и све то траје, треба да кликнем ко месар сатаром да би игра сконтала да сам кликнуо, а не прескочила клик итд). Просто ми није јасно да игра која овако изгледа овако ради. инб4 лолкомп, комп је сасвим океј, винџа је релативно нова, раде нове и старе игре итд, имам милион гига рама и на картици и на плохи... Делује ми као да је океј, али да има доста пропуста, страшно је колико не могу да се снађу већ два наставка са нормалним УИ-јем, те забораве нешто, те ставе ствари под неинтуитивне опције, те избаце нешто што не треба да се избаци, те експериментишу са неким фенси дизајн триповима, па изгубе на функционалности итд. Ал оно, просто је мучење играти, покушао сам пар пута и баш сам потрошио и физичке и психичке ресурсе добрано да бих одиграо десетак минута, а да нисам знао шта радим 90% времена због тога што ми игра ради ко курац. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Ja igrao nesto malo, dosao do pola nekro kampanje i smorio se Nisam ni jednu jedinu bitku odigrao zato sto me mrzi, sve na quick battle Eh zivote zasto me ne drzi ko Homm 3 :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Маторији смо, требало би ванземаљски да га покидају да би те држало ко пола тројке. Рецимо мене је већ тројка држала ко пола двојке, док сам двојку сањао и устајао у шес ујутру да пикам, маштао о разним триповима итд. У све ново треба уложити напор, а да ли ћеш га уложити гледаш по томе колико си се напржио, ја кад сам видео да је полу-игриво, сморио сам се ко змај. А примера ради, изводио сам НЕДЕЉАМА хардверско-софтверске захвате да би ми тројка радила на осам мега рама (треба јој 32) и онда сам успео и улазило ми је у град минут (немате појма колико траје минут), а ипак сам играо. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Маторији смо, требало би ванземаљски да га покидају да би те држало ко пола тројке. Рецимо мене је већ тројка држала ко пола двојке, док сам двојку сањао и устајао у шес ујутру да пикам, маштао о разним триповима итд. У све ново треба уложити напор, а да ли ћеш га уложити гледаш по томе колико си се напржио, ја кад сам видео да је полу-игриво, сморио сам се ко змај. А примера ради, изводио сам НЕДЕЉАМА хардверско-софтверске захвате да би ми тројка радила на осам мега рама (треба јој 32) и онда сам успео и улазило ми је у град минут (немате појма колико траје минут), а ипак сам играо. Hehe. Igrao sam Fallout na 486. Kliknem na mapi sveta da uđem u grad i doručkujem dok učita mapu (~3min) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 (edited) jeste dosta zahtevna igra mda cudno koliko ima ruznu grafiku :( ali je ovako skroz ok kao cetvorka i btw cemo sluzi golden egg ? Edited October 20, 2011 by pantasd Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Hehe. Igrao sam Fallout na 486. Kliknem na mapi sveta da uđem u grad i doručkujem dok učita mapu (~3min) И ја сам исто, али веруј ми да су Хероји зајебанији од ФО:) Чак сам их играо ја мислим у исто време. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja igrao nesto malo, dosao do pola nekro kampanje i smorio se Nisam ni jednu jedinu bitku odigrao zato sto me mrzi, sve na quick battle Eh zivote zasto me ne drzi ko Homm 3 :(( Nema dusu i taj zavrsni kvalitet koji je imala trojka . Ssto se cetvore tice imala je potencijala al su je zasrali ... ali UI u cetvorci > UI u petici i ovom zadnjem uzhasu od UIa u sestici. Inace kings bounty je zadnje sto iole valja i ima smisla igrati od ovog tipa igara :( Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 jebote ali zasto stavljaju voice over koji plate ko zna koliko i useru osecaj u igri jos dodatnih 30% meni igra deluje kao da je pravljena za danasnju generaciju od tlinest godinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 jebote ali zasto stavljaju voice over koji plate ko zna koliko i useru osecaj u igri jos dodatnih 30% Da da ovo je opasan problem bio i u petici.Stvarno me zanima odakle oni izvuku "glumce" da im odrade ovo. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 kako da iskopam tear of ashe ? jel neko provalio Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Jel radi nekom autosave? Posle 2-3 sata igranja i nestanka struje ja sam otkrio da mi ne radi autosave funkcija. Znaci .... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Jel radi nekom autosave? Posle 2-3 sata igranja i nestanka struje ja sam otkrio da mi ne radi autosave funkcija. Znaci .... Meni je bio stavljen daily i radio je besprekorno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 joj sto ima odvratan bug...napravio sam gral sa nekrosima u kampanji...i zakuca mi svu vojsku u zamku na -3123121 i ne mogu vise nista da kupujem...igrao misiju satima...i ne mogu da je predjem sad bez vojske krv i smrt... Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Da li igra neko heroes6 danas odo da kupim original pa da se igramo preko neta ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Da li igra neko heroes6 danas odo da kupim original pa da se igramo preko neta ??? Ne brate jel smo svi se izigrali prvih 10 dana i to samo u ime stare slave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts