voodoo_ Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Like a bows Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) odo ja do Slankamena da se odmorim par dana, like a baws! imas nekog u saltystoneu ili? Edited August 1, 2011 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 sinoc sam se baaas dobro napio sam drustvom, bili posle na povetarcu, bio neki dnb, i bilo nam je do jaja. :) Falilo mi je ovakvo zezanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Haha... cat fight na poslu :D prajsles :DDDD Samo jos kokice i koka kola i to je to :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 kola i kokice su gora gombinacija od krompira i mesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 To ja kolokvijalno... inace grickam rotkve i pijem caj od persuna :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Haha... cat fight na poslu :D prajsles :DDDD Samo jos kokice i koka kola i to je to :) Droce se potukle?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Yap... dosle jos dve nove na posao i sad ostre ocnjake sa ovom sto je dosla pre tri meseca, a sve zajedno imaju jedva malo vise godina od mene :D inb4 nisam i necu :)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Gde ti radis jbt? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) Vozio se bajsom od moje gajbe u Jagodini do centra Ćuprije i nazad, nekih 23km za ~45 minuta. U sredu ili u petak ićiću do Paraćina i nazad bajsom (40km ukupno) , a one tamo nedelje cilj je Kragujevac (40 km u jednom pravcu). Edited August 1, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 jel se ti spremas za odlazak na more bajsom beshe ? Da li vozis sa nekim teretom na ledjima i kolika je tezina satora i svega sto treba da poneses ? When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Šator ima 2,4 kg, baš je za bicikliste. Vozim se sa povećim rancem u koji stavim taj šator, ćebe i još neke gluposti koje bi potencijalno nosio. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 ja sam mislio da je mnogo teze to .. pretpostavljam da onda ne prestavlja veliki problem voziti sa tim When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) Pa neću da nosim vojno šatorsko krilo :D Postoje light šatori koji su baš predvidjeni za bicikliste, pešake, letnje planinare i ostale kojima je važno da nemaju mnogo tereta. Odlika im je minimalizam i lakoća. Vidi recimo ove šatore, sve ispod 2 kilograma. http://www.robens.de...s/XtraLite.aspx Edited August 1, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Mrtvi Telekom. Vec par dana im se raspada net, al' danas... 3 minuta imam pa nemam 10 i tako na repeat chitavo posle podne. ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 dobro bre :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Pa neću da nosim vojno šatorsko krilo :D Postoje light šatori koji su baš predvidjeni za bicikliste, pešake, letnje planinare i ostale kojima je važno da nemaju mnogo tereta. Odlika im je minimalizam i lakoća. Vidi recimo ove šatore, sve ispod 2 kilograma. http://www.robens.de...s/XtraLite.aspx KAd zapichish na more tim bajsem.. i onda negde u kanjonu morache krenes da se spustas brzinom od 50km na sat... a pored tebe na 50-100cm prolazi kamion ciji je tochak velicine tebe i tvog bajsa sa jedno 60km na sat... onako da mili pored tebe. bitje SHIT BRIX Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Kad zapichish na more tim bajsem.. i onda negde u kanjonu morache krenes da se spustas brzinom od 50km na sat... a pored tebe na 50-100cm prolazi kamion ciji je tochak velicine tebe i tvog bajsa sa jedno 60km na sat... onako da mili pored tebe. Verovatno nećemo tom rutom, idemo prvo do prijatelja u Pljevlje, a odatle putem Pljevlja - Žabljak - Nikšić - Boka Kotorska (H. Novi). У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Ima neki dokoni balvani da idu za vama kolima i da vas provociraju u cilju da vas iznabadaju, al ste našli zemlju za biciklizam, alal vera Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 overload chipsom posle sto godina.Skontao sam zasto se trudim da batalim sva ta govna. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Cigla u stomaku? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Like a bows a gde je ovde grand matron bow heee! btw, tesko je bas, druga smena danas, 50 pacijenata, sutra prva od 7 do pola 5:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Šator ima 2,4 kg, baš je za bicikliste. Vozim se sa povećim rancem u koji stavim taj šator, ćebe i još neke gluposti koje bi potencijalno nosio. Opaka greska. Ne nositi nista na ledjima kad putujes bajsem/motorom. Kupi bisage za bajs. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Opaka greska. Ne nositi nista na ledjima kad putujes bajsem/motorom. Kupi bisage za bajs. Ma taj ranac sam čisto radi tereta nosio ovih dana, kupiću nešto u medjuvremenu, sad ne znam da li bisage ili neka druga varijanta. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Bio je neki lik na sezamu, mozda je i dalje tamo, u konfama, ako postoje, koji je sa ekipom uvek isao na more bajsem. Nikad se nije zalio na neke incidente. A ima kod babe u zgradi neka doktorka, sigurno blizu 6 banki, pici bajsem na more isto redovno, ali i po planinama i to. A sto se cipsa tice, i ja sam pre jedno mesec dana poždr'o onaj chili cips od 200g, stvarno mi posle nije bilo dobro. Ne znam odakle mi ideja. Plus posle nisam mogao da sperem miris one hemije sa prstiju dva dana. Otad jedem samo seckanu sargarepu! Zapravo ne, ali mogao bih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts