killYg0r Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Ja sam pravo vise puta CAMO PEJB ok je, malo su se ofucala slova, nego mi je puklo ispod leve miske jer sam se previse rasirio Igrao sam u honu partiju od 90 minuta. Odoh u prodzu da kupim mleko poz! ako je operes drugacije bice kriva Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Meni i oratku palo juče na pamet da od Jagodine biciklama odemo do crnogorskog primorja, tako da jedno desetak dana ćemo da se pripremamo za put i krajem meseca krećemo u taj poduhvat. Nosimo samo par stvari, i minimum kamperske opreme, jedva čekam. Celicna muda i bulja trebaju za to don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 joooooj ... odseliću se iz bg-a i od matoraca... onaj moj stan u NSu za Exit je bio savršen, na savršenoj lokaciji .. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 uh.. napravio sam portugalsku salatu, moje prvo komplikovanije jelo, im proud of myself sad još samo da je probam someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 sta je portugalska salata? ako je ono sto mislim da jeste onda ne kapiram kako je komplikovanije od bilo koje druge salate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 http://www.coolinarika.com/recept/701906/ nije komplikovanije, al morao sam da kuvam i pržim ;o someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 joooooj ... odseliću se iz bg-a i od matoraca... onaj moj stan u NSu za Exit je bio savršen, na savršenoj lokaciji .. jos samo da se naviknes na seoski zivot i gg ispalise me svi za tekmu ili nisu u bg-u fml Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 aj na tekmu samnom , sutra :D When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 aje, ako budem sve brzo zavrsio za more sutra (sto je malo verovatno :/) kad se igra i na kom stadionu? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) u 5 sati , rad igra na obilicevom tekme jer nas ne ispunjava uslove Edited July 13, 2011 by Cela: When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 ispekao sam se na prokletom strandu. sad idem gradom i jaucem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Celicna muda i bulja trebaju za to Onaj Jagodinac što je bio u prvoj ekipi survivora je tamo 2007. godine motao od Jagodine do Buljarica na CG moru, pa ćemo ovih dana sa njim da popričamo da nam kaže svoje iskustvo. On je krenuo u ponedeljak ujutru i stigao je u sredu u večernjim satima, dakle 3 dana, dve noći. Mi imamo jaku volju da se bacimo u neku takvu avanturu, ako vidimo da ne ide, uvek možemo da uhvatimo bus negde :D Edited July 13, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 taj lik je sanjao da glumi konana.... :D:D:D:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 danas sam vozio prvi put u zivotu gliser, na Savi, i bio je fazon LIKE A BOSS! :v takodje sam prvi put skijao na vodi, ali mi ne ide bas nesto najbolje :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 ajmo savke, do mora je sve nizbrdo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 sutra ujutru pravac more... kazu da su sad klimatizovani vozovi, ali to je zeleznica cg... weeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 sutra ujutru pravac more... kazu da su sad klimatizovani vozovi, ali to je zeleznica cg... weeeeeee ajde ajde srecan put , vidimo se dole , opipaj teren dok ne dodjem [:D] I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 klimatizovani vozovi u cg:))) whats next, electric cars??? @topic: uffffffffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 bio kod drugara,diplomirao,igijev,pesmin i pejin pulen...bash mi drago,svaki drugarski uspeh prigrlim ko sopstven HEEEEEEEEEEEEEEE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 bio kod drugara,diplomirao,igijev,pesmin i pejin pulen...bash mi drago,svaki drugarski uspeh prigrlim ko sopstven HEEEEEEEEEEEEEEE jel prigrlis i Vitjine uspehe? HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ne radi mi yahoo mail, probao sa 2 razlicita browsera :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 kakva crna ada :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 sta se jebeno dogodilo u medjuvremenu? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 idem na Savu, drugarici rođ. ! neću dizlazim iz vode ceo dan :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 kad je ovo slikano , mozda tek po zavrsetku drugog svetskog , sta mislite ? Izgleda nerealno .. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Najgore vreme za postavljanje bilo kakvih štandova. Vruće da ljudi koji rade umru, a sa druge strane duva vetar i sve ruši :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts