Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Neko me je add-ovao u klanrur grupu na fejsbuku i meni je sad neprijatno i izasao sam iz nje. :( ne može niko da te doda, već si bio član pre, jedino grupa nije baš bila aktivna. pa kad si noob, sad ce laki da te banuje sa interneta. apsolutno. Кад смо већ код тога. Имам неку стару групу на ФБ, ал не знам како да је унапредим да буде као садашње групе, да садржи чет, обавештења и тако то. Је л' морам да правим нову групу и изнова убацујем чланове? Може помоћ? :) Ja sam iš'o samo na "Upgrade" koji mi je iskočio gore kao neki ono reminder, i to je to. mada sam ja FB noob, ne razumem se puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 grupa pobedjuje iz minuta u minut;) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 a gde sam tu ja? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ne može niko da te doda, već si bio član pre, jedino grupa nije baš bila aktivna. Ok onda :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ja sam iš'o samo na "Upgrade" koji mi je iskočio gore kao neki ono reminder, i to je to. mada sam ja FB noob, ne razumem se puno. Ја немам то. :) Ал хвала свеједно. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 setite se današnjeg dana sledeći put kad budete vajnovali što je pao sneg kao male sisice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Setiću se svaki put kad se nakašljem kao da imam tuberkulozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 seticu se a onda cu se smoriti, posto cu znati koliko mi je bilo do jaja ~5 meseci ranije :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 vozio drugara do zrenjanina da pazari dzek rasela lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 tezak dan... prvo sam polozio najtezi ispit, a zatim ishao u Lazarevac na sahranu oca najboljeg ortaka... konachno raspust i za mene... za par dana idem na more i uzivanje pochinje \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 konachno raspust i za mene... za par dana idem na more i uzivanje pochinje \o/ javi se za neki zajeban alkohol dole , imacu gajbu prvi dan praznu pa da partijamo sa Ruskinjama I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 hahahahaha, vazi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ovaj prevrući dan mi je trajao kao večnost dok sam čekao veče da izadjem na par hladnih i sad napolju udarila neka oluja i pljusak, jebem ti klimu usranu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Stigoh sa Exita Kakva pobeda poslednjih 5 dana , vrh Sad preziveti leto bez mora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 vozio drugara do zrenjanina da pazari dzek rasela lol samo da ne ispadne ružan kad poraste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Kakav crni taxi, dosao ortak spasitelj iz bg-a po nas. A pre toga smo sedeli na torbama tamo nasred stanice. Tuga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ja se uspeo gadno da se prehladim ili neka gadna alergija. Raspadam se od kijanja , slina i shlajma. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 mnogo sam se razocarao u jednu osobu, ali stvarno... ne znam sta sada da radim dalje........ kako da se ponasam........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ja sam se toliko puta u toliko mnogo ljudi onako iskreno i duboko razočarao, da sam odavno prestao da imam bilo kakva očekivanja od većine ljudi. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 stanko druze kacemo na vops!? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Kad sam video mendzijev post odmah sam ga zvao da vidim o cemu se radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 jebeni hon sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Treba da polazem voznju, a boli me stomak i muka mi je. Hocu da se upucam. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Trema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Popij jednu...bolje se vozi QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts