Lucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 hahaha, ovaj mohi, da znaš mog'o bih da nešto poje'm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 za kondome je rekao kaliju lale, neshto nisi u elementu danas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 A ti pozuri cujem nestasica je xl kondoma. S tobom ću samo da se milujem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 za kondome je rekao kaliju lale, neshto nisi u elementu danas :D toga sam potpuno svestan, što misliš da sam ga pogrešno razumeo? ako je zbog "poj'em" mislio sam na "pojedem". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 raspitao se u auto-skoli: motor na kom zelis da se obucavas mora biti registrovan, ukoliko je motor registrovan na nekog drugog moras imati ovlascenje da ga vozis. sa saobracajnom i lekarskim uverenjem da si sposoban za "A" ides u Ljermontovu da podignes "L" tablice koje platis 11.000 din i kod tebe su 25 dana - prednost: vozikas se za tih 25 dana koliko 'osh. kada ih vratis tamo odakle si ih uzeo tu gde si ih uzeo dobijas potvrdu da si zavrsio obuku. tada biras auto skolu u koju se upisujes i polazes prvo pismeni deo testa potom i prakticni (naravno, oba izlaska na testove placas). prakticni deo tj. voznja se radi po novom principu - polagacu za "A" se objasni kuda ce da vozi i ovi ga prate i ocenjuju. ta-dam! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 šta sad, polaže se neki test čak i ako imaš B kategoriju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 pa da, polazes za"A". koliko sam video najveca razlika u odnosu na ove dve kategorije je prestrojavanje u susednu kolovoznu traku. sa kolima imas jedno dok sa motociklom vrsis dva prestrojavanja. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Dobro, pa to je sve isto kao što smo već konstatovali, osim ovog noviteta sa tim ko gde vozi, što nam je pojasnio mohi. A ovo za prestrojavanje nisam razumeo? To možda možeš ako si na nbgdu, ako polažeš u starom delu grada, retko gde imaš više od jedne trake u jednom smeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 ne,foraje sto kada vozis motor nalazis se uz denu liniju. kada se prestrojavas prvi put to radis do leve razdelne linije istog kolovoza, onda drzis pravac dok ponovo proveris da li mozes da se prestrojis i tek onda predjes u sledecu traku opet uz (sada) desnu razdelnu liniju. kada se prestrojavas u desno isto radis - prvo samo predjes liniju, pa ispravis, proveris, i tek onda predjes dijagonalno do desne ivice. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 am, kapiram, kapiram, u suštini prvo "prestrojavanje" je u okviru iste trake, pa onda drugim ideš u sledeću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 toga sam potpuno svestan, što misliš da sam ga pogrešno razumeo? ako je zbog "poj'em" mislio sam na "pojedem". makes no sense. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 pa nemam pojma, ja nekad kažem "idem da pojem nešto" kad hoću nešto da pojedem, obično to ne koristim da kažem da idem da nešto pojebem ili nekome nešto da otpevam :) ne kažem da to nije pogrešno, ali eto, "usadilo se" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 ne nego kakve veze ima to shto bi ti mogao da jedesh sa mohijevim postom jebote :D mada jesam mislio da si mislio "pojebem" zbog kondoma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 1, 2011 Author Report Share Posted July 1, 2011 sprco? nego... motori... :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ne nego kakve veze ima to shto bi ti mogao da jedesh sa mohijevim postom jebote :D mada jesam mislio da si mislio "pojebem" zbog kondoma :D Ja sam mu rekao da pojede nesto jer mu mozak nije procesirao najbolje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 a, u postu pre tog :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 a ono posle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Nemaš mesta za nalepnicu e! nalepnica za motore je samolepljiva sa zadnje strane, a ne prednje kao kod kola. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 (edited) i kod motora se nalepnica lepi na prednju stranu. Edited September 7, 2011 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Ja sam na nekoliko motora video nalepnicu nalepljenu sa zadnje strane...? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Zato što ljude mrzi da lepe sa prednje strane, ružno je i nema gde. Ovo pričam je skoro bila rasprava među bajkerima na tu temu, a i pre neki dan sam registrovao motor i rečeno mi je da lepim napred. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 8, 2011 Author Report Share Posted September 8, 2011 ahahahahaa, pa skoro pa je tako Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Pitaju te kada uzimas nalepnicu za motor da li imas vizir ili ne. Ako imas vizir dobijes nalepnicu kao za auto koja se lepi sa one strane gde je i print, ako nemas vizir dobijes nalepnicu koja se lepi bilo gde na prednjoj desnoj strani motora i lepi se sa kontra strane od printa. Ovo su uveli tek naknadno kad su skapirali da neki motori nemaju vizire inace su u startu delili samo ove kao za kola. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Ovo su uveli tek naknadno kad su skapirali da neki motori nemaju vizire inace su u startu delili samo ove kao za kola. Ovo su verovatno isti mozgovi koji su izbacili TX tablice sa tri cifre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 KTM Super Duke <3 Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts