Pipboy Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 MAN ON A LEDGE Ihihihi, od kad se bolje nisam nasmejao. Apsolutno ništa ne valja u ovom filmu, ali baš ništa. Počevši od početne premise koja se raspada po šavovima od 15-og minuta filma, glupe priče izrešetane rupama, nedoslednostima i idiotizmima, likovima od kojih se ne zna koji je gori koncipiran i osmišljen (Elizabet Benks kao opasna pandurka koja pregovara sa likom na nivou muvanja u lokalnoj birtiji, sisata čikita-retard koja je krucijalna za odrađivanje praktično celog hejsta i koja se snebiva dal da odradi ono zbog čega je dovedena, sobar koji se pojavljuje tačno tamo gde treba i kad treba u, inače, ogromnom hotelskom kompleksu), sve to začinjeno sa nekoliko precarskih scena (tip uslika hodnik mesta koje pljačka i onda fizičku fotografiju namontira na sigurnosnu kameru i kao prejebao je sistem, ijaaoooo). Prava uvreda za inteligenciju je što "film" pokušava da nosi neki kvazi socijalni komentar o zlim bogatunima i jadnim sužnjima koji zbog ovih prvih ispaštaju ceo život, što je lolokopterski dotaknuto u par scena. Ono što je prava enigma je kako je tako puno poznatih i kvalitetnih glumaca pristalo da se pojavi u ovom dŽubretu, plus što sve izgleda pristojno režirano i snimljeno (čisto u vizuelnom smislu). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Zajebavaj, zajebavaj, imacemo i mi dobar bioskop, kad - tad. KAD - TAD !!! :D I filmove ce prikazivati sa sinhronizacijom na italijanskom!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Red Tails Kakva šteta. Prava priča o prvoj crnačkoj vazduhoplovnoj jedinici je fascinantna - mnogo bolja od ove gomile klišea, holivudskih akcionih budalaština i prepravljanja istorije. Najbolji primer: Jedan od pilota je slučajno naleteo na nemački razarač i teško ga oštetio. "Razarač" koji su oštetili je zapravo rekvalifikovan u torpedni čamac kada su ga Nemci preuzeli od Italijana. Brod je toliko oštećen da je ubrzo dekomisioniran. Izuzetan uspeh za lovce naoružane .50 mitraljezima, ali režiseri su morali da "upstageuju" realnost -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Pa na konto priche o crnim pilotima meni je nekako bolji http://www.imdb.com/title/tt0114745/ Malko je starije i nije toliko nabudzeno, ali meni deluje nekako "dokumentarnije". Bez mnogo patetike i baljezgarija. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Odgledah Another Earth Kul niskobudzetni indie filmic sa dobrom glumom, odlicnim soundtrackom al malo sporijim tempom. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 u deluje zanimljivo, ovo bih mogao da pogledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Ocekuj vise nesto kao 21 Gram a manje kao sci-fi :) Edit: Ako se nekom gleda mnogo depresivan film sa odlicnom 'art film' rezijom (Tony Kaye reziser American History X-a, kolko sam razumeo ovo mu je drugi mainstream film) i Adrijen Brodijem koji je odglumeo kao car preporucujem Detachment. http://www.imdb.com/title/tt1683526/ Edited June 16, 2012 by nikita_ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indeed Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0073486/ 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 TERRITORIES Maltret-film koji dobro počne, počne polako da se rasplinjava po pitanju likova i same radnje i onda u poslednjih pola sata tresne novog lika koji je interesantniji pet puta od svega viđenog do tada i koji zaslužuje da se ceo film zapravo vrti oko njega. Gvantanamo Bej scene mučenja i sveopšta mračna i bezizlazna atmosfera se dobro drže većinu filma, glavni redneck/military-freaks antagonisti odlični i atipični, i film se ne ustručava da bude hard kor po pitanju nekih scena i generalne priče (sumorna i nasilna atmosfera koja nije dostojna jednog Kill Lista, ali vuče na tu stranu). Jedino što ne štima je spomenuto finale i novi lik koji celu stvar skreću u novom i interesantnijem pravcu, ali se i brzo završavaju, što je prava šteta. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Sleep tight Dobar psiho depra film! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 http://thepiratebay.se/torrent/7361839/National.Geographic.Wild.Balkans.CONVERT.480p.HDTV.x264-mSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 The Descendants Odlicana dramo/komedija , preporuka :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 IRON SKY Zanimljivo zamišljeno sa dosta neočekivanog parodiranja oko socijalnih i političkih tema, ali film pati od nedostatka nekog iskusnijeg režisera/scenariste, jer se prejako oseća da su hteli da naprave neku varijaciju filma Idiocracy, samo u svemiru. Sa druge strane, ova plavojka nemačka je predobra, ima par zanimljivih momenata i scena, i specijalni efekti zapravo otkidaju kako su dobro odrađeni većinu vremena (čak i bez uzimanja u obzir niskobudžetnih korena filma i sveopšte sirotinjske izvedbe). Opet, da su odradili kao neki exploitation film o naci svemircima (u stilu Hobo with the shotgun, npr.) kao što se dalo zaključiti iz trejlera, film bi bio daleko veći win. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indeed Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 What's eating Gilbert Grape 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Taken! http://www.imdb.com/title/tt0936501/ Tek sad, al jebiga. Liam car careva. Sad će i drugi dio. Pobeda :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 WANDERLUST Simpatična, pitka i budalasta komedija sa par efektnih i smešnih scena i fazona, ali se i ne pretvara da je više od toga. Jedino je sranje što je Dženiferka obučena ceo film praktično, i što potpada pod tu Meg Rajan kategoriju ženskih likova, što je čudno s obzirom na njen legendarni kambek sa Horrible Bosses, pih. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Wrath of the titans - zaobici.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ^ +1 cak je losiji i od prvog dela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 ACCIDENT Odličan kineski polu-mind fuck triler o grupi plaćenih ubica koja žrtve odrađuje tako da sve deluje kao nesrećni slučaj kroz puki niz neizgled nepovezanih događaja. Odlična gluma, zanimljivi likovi, fini i nepredvidivi obrti u radnji, uz sjajnu fotografiju koja kao da je namerno odrađena tako da podseća na izgled filmova iz osamdesetih, pa čak i odlični artsy-fartsy momenti pred kraj koji dobro funkcionišu sa sveopštom paranoidnom atmosferom u drugoj polovini filma. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indeed Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Mac & Devin go to high school 2/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Fracture 8/10 Rajan Gosling i Entoni Hopkins. Jos jedna krimi drama u sudnici sa par neocekivanih obrta! Vredi pogledati, odlicni glumci i ok prica. Libertine 7/10 Medieval Johnny Depp brainfuck. Depp je pisac, plemic i alkoholicar iz 17 veka, genije i egocentrik koji na kraju umire od sifilisa. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 17. vek nije medieval Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Pogreska :( "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Odgledao sam konačno Chronicle - http://www.imdb.com/title/tt1706593/ Meni je bio simpatičan, naravno sve do pred kraj kad krene onaj "frag fest" ali čak i to mi je onako ... mislim, ako je film imao mali budžet i bio neki polu indi ovo ono, onda mi je sve ok. A čini mi se da je tako. Ako je neki kao ipak "jači" onda je problematično, ali ovako, sve u svemu, nije mi žao što sam ga pogledao, naravno na kompu kod kuće, nikako bioskop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 Pa nije zamišljen da ima nagruvan budžet, samo nađu neke kvalitetne i kreativne ljude koji znaju kako da odrade film, bace im neku siću (za standarde Holivuda) i gledaju dal' će da ponove uspeh Paranormal Activityija. Chronicle je zaradio tačno deset puta više nego što je uloženo u njega, mission accomplished. Inače sam ga drugi put gledao u prostoriji sa većom grupom tinejdžera, poslednjih pola sata filma si mogao vazduh da sečeš nožem koliko je bila napeta atmosfera i potpuna tišina, tako da je film vin vin u svakom smislu. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts