Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

Чек, који је онда крајњи ''жанровски вердикт'', да се тако изразим. Ја сам трипово да је ово високобуџетни лолфилм типа мегакурац вс мегапичка, само са гомилом пара, јел сам у праву?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Cowboys vs Aliens ne moze da bude ozbiljan film, pa da ga jebesh... Medjutim oni su se trudili da bude ozbiljan iz nekog razloga (((

Upravo to i ubija u pojam u ovom filmu - mislim, kako moze da bude ozbiljno da kauboji i indijanci ubijaju mega razvijenu ultra-omni-power rasu vanzemaljaca?!? Daniel Craig i Harrison Ford su odigrali svoje uloge OK, ima chak i nekoliko finih scena sa njima, ali generalno film FAILUJE opako, pogotovo na kraju...

Killer Elite mi se sa druge strane svideo, pogotovo mi se svidelo shto su uspeli da naprave paralelu sa pochetkom '80-ih i danashnjicom, tj. nishta se ne menja, uvek neko povlachi konce iza kulisa, a foot soldiers i oni koji su protiv globalne "demokratije" ispashtaju na kraju. Stetam opet igra sebe, dok je Klajv, bar po meni, hajlajt ovog filma (De Niro se zajebava, on se ne rachuna).

Odgledah josh i Batman: Year One - u pitanju je crtani, josh jedan u nizu reboot-ova isprobane franshize. Nije loshe za gledanje, poshto se pricha vrti ovog puta oko Gordona kao glavnog lika, Brusa (no shit) i Seline (Catwoman).

А в чем сила, брат?

Чек, који је онда крајњи ''жанровски вердикт'', да се тако изразим. Ја сам трипово да је ово високобуџетни лолфилм типа мегакурац вс мегапичка, само са гомилом пара, јел сам у праву?

Uopšte nije na tu foru, što je šteta, jer bi onda bar funkcionisao (upravo što je rekao Zer, iako ima par duhovitih scena, film sebe tretira suviše ozbiljno). Otprilike, namršteni Kreg deli šamare kad god mu neko uđe u privatni prostor na 20cm od lica, vanzemaljci se pojavljuju posle polovine filma i to sve nešto na blic, onda megafajt na kraju koji je za zevanje, uz antiklimaktičnu završnicu. Film bi zapravo trebao da se zove Cowboys & Townsfolk & Wealthy Cow Owner and his crew & Outlaws & Indians.....and some CGI Aliens, natrpano je svime i svačime što nije trebalo da bude u filmu (mada, jes bio extended cut to što sam gledao).

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

лол па онда су истриповали, боље да су правили нормалан филм:)

ја сам мислио да је холивуд овим филмом просто предузео нешто поводом тренда тих икс вс ипсилон трешева, кад оно каубоји и ванземљаци тхе нормалан филм.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Meh, bolje da su snimali Kadilake i Dinosauruse, imaju već odrađen i scenario i scene i sve :))

Enywho,

FRIGHT NIGHT

fright-night-movie-poster-2011-1020700542.jpg

Odličan rimejk još odličnijeg originala iz osamdesetih, fino prilogođen i novijoj publici koja se zasitila modernih, gej svetlucavih vampira, i starijim generacijama kroz solidno ispoštovavanje uzora u većoj meri. Osim Kolin Farela koji je mogao i više da se pojavljuje u filmu (naročito sa aspekta igranja i zezanja sa glavnim likovima), i nedopustivo kratak screen time koji ima MekLovin u filmu, jedino što malo ne štima su upadljivo ružnjikavi CGI efekti, koji u par scena deluju grozno. Sve ostalo je na nivou i zabavno, sa hajlajtima u vidu kukavnog lovca na vampire iz Las Vegasa i prilično dobro odrađenog finala.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Ako vam je Debt bio dosadan, onda ne gledajte Apollo 18, pašćete u komu :)

Ja sam odgledao oko pola filma, i ubih se do ujutru na kauču, plus što mi se ne završava film nikako.

Bunraku - Odlican film koji sam tek sad stigao da odgledam. Na foru je Sin City-ija u vizuelnom/style smislu (doduse daleko od toga da je ovde ista crno-belo:), prica je ok nista spektakularno ali i vise nego dovoljna da vozi film, scene borbe takodje, ali sam nacin kako je snimljen i montiran film je, po meni, do jaja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...