Doolio Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Чек, који је онда крајњи ''жанровски вердикт'', да се тако изразим. Ја сам трипово да је ово високобуџетни лолфилм типа мегакурац вс мегапичка, само са гомилом пара, јел сам у праву? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Cowboys vs Aliens ne moze da bude ozbiljan film, pa da ga jebesh... Medjutim oni su se trudili da bude ozbiljan iz nekog razloga ((( Upravo to i ubija u pojam u ovom filmu - mislim, kako moze da bude ozbiljno da kauboji i indijanci ubijaju mega razvijenu ultra-omni-power rasu vanzemaljaca?!? Daniel Craig i Harrison Ford su odigrali svoje uloge OK, ima chak i nekoliko finih scena sa njima, ali generalno film FAILUJE opako, pogotovo na kraju... Killer Elite mi se sa druge strane svideo, pogotovo mi se svidelo shto su uspeli da naprave paralelu sa pochetkom '80-ih i danashnjicom, tj. nishta se ne menja, uvek neko povlachi konce iza kulisa, a foot soldiers i oni koji su protiv globalne "demokratije" ispashtaju na kraju. Stetam opet igra sebe, dok je Klajv, bar po meni, hajlajt ovog filma (De Niro se zajebava, on se ne rachuna). Odgledah josh i Batman: Year One - u pitanju je crtani, josh jedan u nizu reboot-ova isprobane franshize. Nije loshe za gledanje, poshto se pricha vrti ovog puta oko Gordona kao glavnog lika, Brusa (no shit) i Seline (Catwoman). А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 (edited) Чек, који је онда крајњи ''жанровски вердикт'', да се тако изразим. Ја сам трипово да је ово високобуџетни лолфилм типа мегакурац вс мегапичка, само са гомилом пара, јел сам у праву? Uopšte nije na tu foru, što je šteta, jer bi onda bar funkcionisao (upravo što je rekao Zer, iako ima par duhovitih scena, film sebe tretira suviše ozbiljno). Otprilike, namršteni Kreg deli šamare kad god mu neko uđe u privatni prostor na 20cm od lica, vanzemaljci se pojavljuju posle polovine filma i to sve nešto na blic, onda megafajt na kraju koji je za zevanje, uz antiklimaktičnu završnicu. Film bi zapravo trebao da se zove Cowboys & Townsfolk & Wealthy Cow Owner and his crew & Outlaws & Indians.....and some CGI Aliens, natrpano je svime i svačime što nije trebalo da bude u filmu (mada, jes bio extended cut to što sam gledao). Edited November 27, 2011 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 лол па онда су истриповали, боље да су правили нормалан филм:) ја сам мислио да је холивуд овим филмом просто предузео нешто поводом тренда тих икс вс ипсилон трешева, кад оно каубоји и ванземљаци тхе нормалан филм. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Meh, bolje da su snimali Kadilake i Dinosauruse, imaju već odrađen i scenario i scene i sve :)) Enywho, FRIGHT NIGHT Odličan rimejk još odličnijeg originala iz osamdesetih, fino prilogođen i novijoj publici koja se zasitila modernih, gej svetlucavih vampira, i starijim generacijama kroz solidno ispoštovavanje uzora u većoj meri. Osim Kolin Farela koji je mogao i više da se pojavljuje u filmu (naročito sa aspekta igranja i zezanja sa glavnim likovima), i nedopustivo kratak screen time koji ima MekLovin u filmu, jedino što malo ne štima su upadljivo ružnjikavi CGI efekti, koji u par scena deluju grozno. Sve ostalo je na nivou i zabavno, sa hajlajtima u vidu kukavnog lovca na vampire iz Las Vegasa i prilično dobro odrađenog finala. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 izašao bluray, svrati do lokalne prodavnice, treća polica levo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Upravo odgledao WArriora, extra je film. 9/10 od mene. Odlichan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 isto warrior +1 od mene, malo predvidiv kraj al definitivno vredi pogledati. 8/10 Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Odgeldao sam 50/50 . Dobar je. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 the debt - smorio sam se ko plovak. a ko hoce film a la 5 sati popodne 80tih, tj nesto kao porodicni - Father of Invention sa Spejsijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 I mene je the debt masivno smorio... Unbreakable 6/10 ocekivao sam vise. legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Kad kažete "smorio" mislite da je film loš, dosadan ili da ste se osećali loše pošto ste ga pogledali? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Dosadan do bola. Tj. citava radnja je razvucena i jbga - dosadna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 ja sam na pocetku filma izvalio o cemu se radi :) nije los, ocekivao sam vise 6/10 radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Ako vam je Debt bio dosadan, onda ne gledajte Apollo 18, pašćete u komu :) Ja sam odgledao oko pola filma, i ubih se do ujutru na kauču, plus što mi se ne završava film nikako. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Zaobilazim onda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Ne znam na koju foru Drive ima ocenu 8.2, govno od filma. Pun nekih retardiranih scena, totalno van konteksta, nasilje koje se nikako ne uklapa u pricu i u film i naravno glavni lik koji ne progovara i ne izrazava nikakve emocije, samo ubija po potrebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Mnogo super film. Zbog takvih nekih osobina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Sto se tice Drive-a slozio bih se da je golo govno, a ocekivao sam dobar film. S druge strane za One Day nisam nista posebno ocekivao, na kraju pogledao sa zenom i ispao solidan film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Moja se rasplakala. Serem se u "filmove za parove". Vec ne znam ni ja koji put hocemo da gledamo neshto tralala a dobijemo neshto prilichno ozbiljnije. Ali sve u svemu, nije losh film. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Killer Elite Akcioni triler urađen u retro fazonu osamdesetih. Mnoštvo poznatih tipova na čelu sa Stathamom i Owenom. Do jaja sterilan film sa predvidivim preokretima koji sam probao iz tri navrata da odgledam do kraja, bez uspeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 zato je onaj ranulf fajns po čijoj je knjizi rađen film pravi IRL komando baja car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 (edited) Moja se rasplakala. Serem se u "filmove za parove". Vec ne znam ni ja koji put hocemo da gledamo neshto tralala a dobijemo neshto prilichno ozbiljnije. Ali sve u svemu, nije losh film. Pusti joj ova dva, nema greske: Dragons: Gift of the Night Fury i Ice Age: A Mammoth Christmas :) Edited December 1, 2011 by Rejz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Bunraku - Odlican film koji sam tek sad stigao da odgledam. Na foru je Sin City-ija u vizuelnom/style smislu (doduse daleko od toga da je ovde ista crno-belo:), prica je ok nista spektakularno ali i vise nego dovoljna da vozi film, scene borbe takodje, ali sam nacin kako je snimljen i montiran film je, po meni, do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 ortaku se isto svideo jako film, dok je meni potpuno govno, te eto, da ubacim jos koje misljenje ne bi li se napravila nova kontroverza na ruru :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts