Loopy Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Pre par dana sam odgledao veoma random sci-fi combo: Dune, Lost in Space, Time Machine. Imajuci na umu da knjigu nisam citao, Dune mi se MNOGO vise svideo nego kad sam ga gledao kao klinac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Imajuci na umu da knjigu nisam citao, Dune mi se MNOGO vise svideo nego kad sam ga gledao kao klinac. Meni je Dune film bio super, ali pošto vidim da ga pljuju oni koji su čitali knjige rešio sam da je pročitam. Našao sam na warezu audio knjigu od Audible sa četiri narator, biće poslastica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 tucker and dale. golo govno... jednom sam lolovo ... u sebi... ili sam opet trebao da budem naduvan ... trebao si xD If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Setup http://www.imdb.com/title/tt1748197/ Nemam pojma kako sam na ovo nabasao. Iako ima Brus Vilisa u oko 5-10 minuta, iako traje sat i dvadeset, film je toliko loš, da nisam mogao da verujem. Premotao sam a scene sa Brusom, ali prosto je film nenormalno loš. Kao duža epizoda loše serije. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 (edited) trebao si xD I atack the block treba gledati navaren realno :D Edited September 11, 2011 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Onako, taj sa cavsima mi nije bio posebno interesantan ni navarenom. Nije los los, al nije ispunio ne preterano visoka ocekivanja. Vise puta se nasmejem u jednoj epizodi Big Banga fazon. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Meni je Dune film bio super, ali pošto vidim da ga pljuju oni koji su čitali knjige rešio sam da je pročitam. Našao sam na warezu audio knjigu od Audible sa četiri narator, biće poslastica :) sta znam, ja sam procitao knjige, i dune mi je skroz dobar film, cak bih voleo da linc uradi i neki remake + ostale knjige :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 trebao si xD dajte neko upozorenje onda kada hvalite film :) zaista se zbunih na kraju mi je bilo muka koliko je lose, ne secam se ni da sam odgledao do kraja, a to se retko desava.... odgledao poslednje pirate sa kariba... nesto mnogo razvucen film... produkcija efekti pomali i prica i naravno dzoni dep su sjajni... ali gubi se malo u rastegnutoj radnji i sporom ritmu filma (spor za taj zanr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Ja sam skinuo Fast Five, odmah su mi se zgadile face glumaca koji imaju glupi zlocesti "hehe, kako ja zajebano znam da vozim" osmeh... 'aj' to sam nekako preziveo, onda se autobus prevrnuo i tu sam ugasio i obrisao film. Btw: Dune film je i meni odlican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Dune je mozda dobar kao film, ali ima mnogo gluposti koje nemaju veze sa knjigom, kao npr. oni sonic weapons i slichno. Da ne pricham koliko su Bene Geserit i Fremeni pokazani povrshno + kako je poginuo Duncan Idaho, najveci baja od svih baja u Dune univerzumu. Shto se tiche Fast Five - verovatno najbolji film u Fast&Furious sagi, a ako si kao moja zena pa ne volish taj fazon filmova, onda jebiga А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 dajte neko upozorenje onda kada hvalite film :) zaista se zbunih na kraju mi je bilo muka koliko je lose, ne secam se ni da sam odgledao do kraja, a to se retko desava.... odgledao poslednje pirate sa kariba... nesto mnogo razvucen film... produkcija efekti pomali i prica i naravno dzoni dep su sjajni... ali gubi se malo u rastegnutoj radnji i sporom ritmu filma (spor za taj zanr) a da ti lepo krenes da gledas sve filmove naduvan? :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 been there done that... dosta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 NEVER! xD If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Ko god da je preporuchio seriju Suits nije pogreshio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Red sa mocnim Bursom Vilisom ...stvarno je mocan ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Revelation of the Pyramids - bas, bas odlican...kako se film priblizavao kraju tako sam sve vise osecao neku jezu, ne moze da se poredi ni sa jednim horor filmom :) bas cu da se iscimam da procitam nesto vise o mogucim graditeljima piramida... Tucker & Dale vs Evil - film mi je bio onako, moze da prodje...nikako ne shvatam to silno odusevljenje koje su neki ispoljili :) mislim, smejao sam se naglas u par delova, ali celokupan utisak je onako, osrednji :) Collateral - gledao sam ga davno nesto, ali se i onako nicega nisam secao...film mi je bas brutalan, nije bilo preterivanja u situacijama gde taksista uzima stvari u svoje ruke i to, a i tom kruz je fantastican, ne mogu da zamislim nekog drugog u toj ulozi nakon odgledanog filma :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Setup - http://www.imdb.com/title/tt1748197/ Glume Brus Vilis, Rajan Filip i neka dobra cica. Glavna uloga - 50 cent! :D Od ostalih poznatih likova epizodne uloge imaju Rendi Kotur, Fil Laak i Antoni Esfandiari. Gori film nisam gledao u zivotu, bez preterivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Pa kad ne čitaš moje postove! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Ту мора да има неке завере. Користе Фифтија да униште каријере и имиџ мачо типова, како би манекени коло водили у Холивуду(Нови Конан). Де Ниро, Паћино, Семјуел Л. Џексон, а сада и Брус ФАКИН Вилис. Ништа им није свето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 e da,samo da pohvalim attack the block ko silji pishicu na britance,bice odusevljen kao i ja! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 previse jurnjave u attack the block, malo neke konkretne radnje (( http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 U filmu se radi o 13-godišnjim huliganima sa petardama, vatrometom, bejzbolkom, katanama i bajsevima i jebenim crnim svemircima sa blještećim zubima koji padaju sa neba. Kakva to tačna "konkretna radnja" nedostaje? Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 15, 2011 Author Report Share Posted September 15, 2011 Pa nisu stali da popiju čaj i kontempliraju utiske o vanzemaljckoj invaziji. I Denzel Vošington lookalike klinja ima 15 god :P "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 meni više liči na 50cent-a :D ja isto nisam nešto oduševljen filmom. mislim da sam pogrešio što mu nisam pristupio kao potpunom trešu, nego sam očekivao i neke standardne filmske tripove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 U filmu se radi o 13-godišnjim huliganima sa petardama, vatrometom, bejzbolkom, katanama i bajsevima i jebenim crnim svemircima sa blještećim zubima koji padaju sa neba. Kakva to tačna "konkretna radnja" nedostaje? Ako su petarde, vatromet, bejzbolka, katana, vanzemaljci... (dobra)radnja, svaka cast tebi))) Film me definitivno nije privukao, pogotovo posle komentara 5 ljudi FILM GODINE, FANTASTICAN FILM, itd itd... ne razumem ,previse bezglave jurnjave..... Mozda bih ga i odgledao do kraja da se davao na tvu oko 03h pred spavanje. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts