Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

Putin, Russia and the West

Iako ne volim "englesku" propagandu, ovaj dokumentarac iz 4 dela zaista dobro pokazuje mnoge momente oko Rusije i njenog okruzenja, sa akcentom na Putina. Najveca stvar koju mozete da nauchite odavde je kako velike sile vode politiku i kako iskusno jebu male drzave (medju kojima je i nasha, nazalost). Obavezna lektira za sve koji uchestvuju u UPT-u.

А в чем сила, брат?

@ brue

imas i ovaj http://www.imdb.com/title/tt0881200/

kineski je i svojevremeno je dobio nagradu za najbolji film te 2007 godine u kini. gledao sam ga odavno, secem se da je odlicno uradjen, kvalitet fotografije i zvuka na vrhuncu.

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

ja bih svima preporucio ovaj norveski film

http://www.imdb.de/title/tt1614989/

i od mene preporuke!!!

takodje>

adamove jabuke

4th kind - horor usrala sam se :3

Hugo sam pocela da gledam i vizuelno je vrh - pogotovo sto se lozim na taj steampunk fazon, ali sve ostalo mi je sranje, tako da mi bleji na hardu pola odgledan - klasichno dechje njanjanje, gluma iskarikirana... ne znam, ne mogu vise to da svarim

oO

HEADHUNTERS

12231_poster.jpg

Više nego uspeli norveški miks akcije, trilera, drame i tragikomedije, sa neočekivanim razvojem glavnog lika-lopova koji krene da odrađuje pogrešnu "mušteriju" (Džejmi iz Game of Thrones, odlično-zlokoban u filmu). Scena sa traktorom i kerom, ijao umreh :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

OUTRAGE

tumblr_lmd08jn5rr1qgvxpao1_500.jpg

Pomalo zanimljiva, i pomalo spora priča o zabadanju leđa i muljanjima oko preuzimanja teritorija i klanova Jakuza, do te mere da to prerasta u glavnu manu filma jer posle nekog vremena svakog časa očekuješ da će svako svakog da zvekne. Nasilje je ok, mada je moglo biti daleko više hard kor, i pojedina glumatanja određenih likova su preočajno loša (afrički ambasador pre svih, bljuv). Jedini koji konstantno sija je sam Takeši Kitano u ulozi mobstera-enforsera, izgled, govor, tikovi, lik deluje kao autentični krimos koji jedva čeka da saspe sve pištolje koje ima kod sebe u nekog. Možda i grešim, ali mi mnogo više leži korejanska kinematografija od japanske.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Odgledao Drive i The Fountain, odlicni filmovi, Hju Dzekmen pokidao u Fontani :)

Takodje poskidao nekoliko Marvelovih naslova konkretno ove Avengere, posto ih nisam nesto poznavao a hocu da znam sta se dogadja i koje ko kad izadje ovaj novi Avengers film, i mogu reci da je Captain America najgluplji film koji sam gledao u zivotu, 2 sata mucenja...

Edited by Grgile

мени је смеће и то баш смеће. Можда ти успеш да нађеш нешто позитивно, али ја нисам успео у томе. Рекао бих да је сценариста превише гледао Saw, па хтео да и он нешто каже на ту тему и да се прави паметан кроз лик убице.

Punishment Park (1971)

http://www.imdb.com/title/tt0067633/

Псеудо документарац о репресији у Америци за време рата у Вијетнаму, конкретније о две групе хипика, једној се неправедно суди (исто тако су ухапшени), а друга пролази кроз алтернативни метод служења казне, познат као punishment park. Што се тиче глуме, у неким деловима веома добра, у пар сцена слаба, али општи утисак је веома уверљив филм. Сад, мени се овакве депримирајуће ствари све мање гледају, па ко воли нек изволи.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...