Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

The Rum Diary. Lego mi film ko budali semsir! Iako sam hteo neki evropski film da gledam odlucio sam se za ovo i nisam zazalio. Jedino na sta bih skrenuo paznju je da ne gledate trejler pre filma. Mene je celu projekciju pucao fles kao da mi je sve nesto poznato a tek sad sam se setio da sam davno gledao trejler u kome je pola filma:)

Scena kada beze ficom od pandura me je do suza dovela.

Ono sto jos planiram da gledam na festu je Stanje Soka,Parked i Salesman. One je rasprodat:/

salt wat fish fresh wat fish?

THE ADVENTURES OF TINTIN

big slika

Mejn Got, kako je urađeno, od ovog bolje pare ne mogu trenutno da kupe. Priča je klasična i lahka avantura bez mnogo iznenađenja, ali su zato odvalili sa kvalitetom animacije, detaljima, koloritom, izgledom i sumanutom režijom akcionih scena, svaka sledeća je bolja od predhodne (takođe, ovo je prvi CGI u kojem su motion cap likova odradili superrealistično, u svim drugim tačno se oseća da fali tih par frejmova više da bude savršeno, ovde su uspeli da pokreti izgledaju kao kod živih ljudi). Jedino što pomalo bode oči je što većina likova ima karikaturalni izgled lica ili glave (predimenzionisane uši, nosevi, vratovi i sl.), a animirani su realistično, pa deluje kao da obični ljudi nose neke velike maske na glavama stalno, ali nije strašno. Uf, mogu da zamislim kako ovo izgleda na nekom IMAXU, ne bi me isterali iz bioskopa najmanje tri projekcije uzastopno.

Ne znam zashto, ali me nije preterano odushevio ovaj film. Sve shto se tiche tehnichkih detalja stoji, ali mi je nekako zbrzan i rekao bih chak "isiljen" kako film.

Da, gledali smo ga u IMAX-u, Zwerko, moj stariji sin i ja ;)

А в чем сила, брат?

The grey

mv5bndy4mtqwmzc1mv5bml5.jpg

Фин филм. Додуше играју на карту католичког страха од "паганских" вукова (наравно, Нисен глуми Ирца), али добро, шта сад. :)

Ronal the Barbarian

mv5bmtg1mdk2ntyynl5bml5.jpg

Није лоше пошто је данска продукција и нису скрцали у њега десетине милиона евра, довели висококотиране глумце да позајмљују гласове итд. Прича је.. ех, па ок, има доста сцена које су покупили од других, тако да што се тога тиче није ништа претерано и личи ми на неки колаж. Анимација је ок, могла је бити боља, али вероватно не за те паре (2,5 милиона евра.. мало ли је). Све у свему, није фрка прескочити, а ни одгледати.

Fright Night

mv5bmtu2mdc0ndy0m15bml5o.jpg

Колин Фарел као вампир :) Филм је баш а ла 80те (римејк истоименог филма), са по мало новокомпонованих ствари, али може да се одгледа. Штета што овај први део фактички није спојлер, тј нема увертире неке да би се питало да ли јесте или није.

This must be the place

mv5bodg0mjk3ode1n15bml5.jpg

Чим се видео Пена онако нашминканог, са оном тужном фацом, умро сам од смеха. Да је филм старији, рекао бих да је то последње што је Кобејн одгледао пре но што је искористио сачмару.

Добар филм, а изненадна појава Talking Heads-a тј Дејвида (игра самог себе) за 10! (ово субјективно, јер их много волем) :)

Добар сценарио, екстра глума - све у свему, све препоруке за филм.

Мене је та итерација сморила, просто ми није довољно моћан, цела вредност Монте Криста је у камбеку и броргазму, а то ми је у овом филму мршаво. Мени је онај са Чемберлејном и даље најкамбекнији.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

uf odgledao War Horse

uf koje proseravanje, i dalje ne verujem. ok je film, necu lagati, ali u jednom trenutku sam bio spreman da ce jebeni konj resiti prvi svetski rat ! bas su se proseravali u nekim scenama. jebeni je rat, koga boli kurac za konje. al dobro, amerikanci se mogu primiti na to, i kontam zene jer je emotivan film :)

Bring It

uf odgledao War Horse

uf koje proseravanje, i dalje ne verujem. ok je film, necu lagati, ali u jednom trenutku sam bio spreman da ce jebeni konj resiti prvi svetski rat ! bas su se proseravali u nekim scenama. jebeni je rat, koga boli kurac za konje. al dobro, amerikanci se mogu primiti na to, i kontam zene jer je emotivan film :)

Ako misliš na scenu sa makazama

Christmas_Truce_1914.png

Na slici su nemački i britanski vojnici na zapadnom frontu u zimu 1914. Primirja gde su se zaraćene strane družile u ničijoj zemlji i obavljali razmene namirnica i suvenira nisu bile toliko neuobičajene.

зато што су сви мислили, из различитих разлога, да ће рат бити кратак и то су и причали људима, те су ови контали да ће за тај Божић тренутно примирје бити и коначно. Ваљда је само неки Енглез причао да ће рат трајати пар година, заборавих сад.

Ako misliš na scenu sa makazama

Christmas_Truce_1914.png

Na slici su nemački i britanski vojnici na zapadnom frontu u zimu 1914. Primirja gde su se zaraćene strane družile u ničijoj zemlji i obavljali razmene namirnica i suvenira nisu bile toliko neuobičajene.

dobro, ovo vec lici na neko primirje :)

nebitno, nije u pitanju samo ta scena, spilberg je zena :) zato i kontam da ima manju ocenu, zbog tih propusta, al kad malo bolje razmislim.. ne znam kako je mogla drugacije da se isprica prica o konju i ratu nego ovako :)

Bring It

odgledao opet Cop Land posle astal godina, žali Bože što više ne prave ovakve filmove.

pored toga odgledah Goon, u glavnoj ulozi Stifler a priča se vrti oko enforcera u američkom hokeju, solidna 8-ica.

infidel

кренуо да гледам баш након што сам постовао за овај претходни. И овај је добар... разбише Кореанци.

скинух још пар сличних.. разбићу се ноћас

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...