moyo Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 kul, kul :D znaci ima da se forsiram i dalje u nadi da cu dobiti neku stipendiju za jedno 2 godine. a koj tim u prvoj srpskoj je u pitanju? Pa ako si zainteresovan za taj korak a imas potencijala baci mi na PM sve tvoje podatke vezena sa kosraku (ako je kosarka u pitanju) pa da ti prenesem moja iskustva sto se tice same procedure i potraznje za igracima. Ako imas visinu to je 99% prolaz. Ako si bek suter od ~190cm onda mozda bude cimanja. Trazice ti dobre ocene, dobre rezultate na toefl/sat-u i naravno neki kvalitet sto se tice same kosarke. Ja sam se prvo cimao preko nekog amera koji me je kako se na kraju ispostavilo zavlacio i tu mi je propala jedna godina. Onda sam se u aprilu obratio jednoj agenciji u Novom Sada i isti dan dobio 5 ponuda sa punim stipendijama. Odabrali smo Wyoming jer je bio najbolji od ponudjenih. Oko mesec ipo dana sam sredjivao dokumentacjiu, skola mi poslala I-20 a to je 100% instant viza. Eh da sam to sve radio 2007. posle srednje skole ko zna gde bi sad bio :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 shuki svoje nade vise polaze u lepotu nego u skill :D no, svaka cast matori, go get 'em champ :) Daki goddamn it, molim za odogovor. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 to kad budem hteo da idem u holandiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Setih se, Daki je valjda na moru na Majorci or something... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 dante, brate, završiš faks, prijaviš se za master i iskeširaš, niko ne odbija pare Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 a jel nisi ti malo mator da bi dobio stipendiju tj. da bi kao sad krenuo da gradiš karijeru? ili to nema veze? mislim, '88o? Kapiram da sad pikaju klinci već ono, '95 ili tako nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 pa kao sto rekoh kasnim 5 godina. Kod njih sad '93 upisuje college (kod nas '92 fax) ali tu nema striktnih pravila. Ako im se svidjam oni mogu mene da uzmu i sa 30. Njima je bitno da sam ja njima od koristi. Evo ti npr Alex Maric. Otisao na college sa 20-21. Bio tamo 4 godine, zavrsio i vratio se u evropu da igra. To je jedna od mogucih opcija za mene ali naravno ne na tom nivou. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 e ma super, samo guraj, nego mene čisto ovako interesovalo kako to ide. Stoga, samo napred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Hah, to me je podsetilo na Y2K kada sam bio propali student, a onda zapalio za Rusiju i krenuo da radim. Sad, posle 11 godina, ne mogu ni da zamislim shta bi bilo da sam ostao, mada me je proshle godine opako muchila nostalgija (10 godina napolju je 10 godina napolju, kako god okrenesh). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Sto se tice godina mislim da nije neki problem, ovde u Hanoveru u menzi redovno vidjam likove koji imaju preko 27 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ma ne mislim ja na programere i te što sede i rade, pričam striktno iz ugla nekoga ko je profesionalni sportista. znam ja da ti možeš da odeš kao programer - naučnik - etc i sa 50 godina ako sve odradiš kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 "e decko jesi ti sa rura :):):) kal1mero 2 hours ago" hahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ludnica eej :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Znas Filipa, dodje, ostavi brdo smajlija i nestane zauvek sa topik. inb4 Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 vreme leti , a i ja za 7 dana Jel ima neko informacije kakve su cene taxi uslug u Budimpesti? Icicu vozom pa ce me trebati prevoz od zeleznicke stanice do airodroma. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Letećeš vozom? Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 vreme leti , a i ja za 7 dana Jel ima neko informacije kakve su cene taxi uslug u Budimpesti? Icicu vozom pa ce me trebati prevoz od zeleznicke stanice do airodroma. Ajde ne budi lud, idi minibusem direktno od Beograda do Budimpeste (bilo koja lokacija, voze gde ti kazes - aerodrom, autobuska stanica, hotel...), cena je 35 evra u jednom pravcu, a kombi dolazi po tebe na kucnu adresu. Znaci prevoz od vrata do vrata, bukvalno. Za vise informacija pozovi GEA Turs u Beogradu na telefon 011/268-6622. Cena taksija u Budimpesti je oko 20 evra, relacija aerodrom - centar grada. Razmisli o tome da prenocis u Budimpesti, hoteli nisu skupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 gea je go kurac ako smem da se ubacim.... ! sto se tiche usluge. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Mene je Gea vozila do Zagreba i nisam imao nikakvih problema, mada sam sa više strana čuo nezadovoljstvo, tipa sad skoro nije mogao neki njihov bus da pređe u drugu državu jer je vozač bio nešto "banovan" ili šta god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 (edited) Ja u poslednjih 10 godina zaista nisam imao problema sa njima, ne radim za njih niti nesto slicno... Inace Moyo, vidim da ti putujes iz Novog Sada, to nema nikakve veze, jer GEA usput kupi putnike po dogovoru, nemaju raspored polazaka nego voze u dogovoru sa putnicima, pa ti vidi da li ti odgovara da se cimas vozom ili ne p.s. prenociste u Budimpesti je oko 35 evra, npr. Atlas Hotel u centru grada, imas klimu, tv, internet, dorucak, king size krevet, itd... Edited August 21, 2011 by aLti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 daj vitjo ne prdi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 15 eura za sprc ili 50 za lux....50 all the way Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 pa kad ides iz srbije, svejedno ti je oces li tih 35 eur ustedeti. vise je tuzno sto nam je 50 eura za kul hotel sa komoditetima puno, ali odosmo u off sent from my ipad Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 igor burzuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Pa nisam rekao 50 nego 35... Ako klinci danas mogu da se trose na splavovima i ostalim sranjima, onda ovde stvarno ne vidim problem. naći ću najsocprihvatljiviju varijanu i tamo ću da puknem što manje mogu Klupica u parku, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts