jasamnepismen Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ako mu se devojka pakuje k'o Lesko dobro je da ima mesta i za tog drugog lika. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ako mu se devojka pakuje k'o Lesko dobro je da ima mesta i za tog drugog lika. Pa moguce da nose padobrane umesto jednog malog kofera pa zato i nema mesta Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 ma laz najveca , jako dobar drugar je vozio maruti 6 godina i nas 7 je u njega stalo i vozilo se po kraju kada smo pubertetlije bili , niti smo bili sicusni klinci pa da kazes da smo mogli da stanemo , niko od njih se nije ni dan danas promenio sto se tice izgleda i kilaze :D a meni tu prosipaju pricu kao ne moze cetvoro da stane ! hahahha takva je i moja reakcija bila kada mi je rekao , ali shta da im radim , jos bolje manja sansa da ce neki kamionet da nas pregazi na Ibarskoj Da, to je apsolutno isto, vas sedmoro po kraju 20 minuta i vas cetvoro u mini autu 10 sati sa stvarima za cetvoro ljudi od cega je jedno zensko. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Da, to je apsolutno isto, vas sedmoro po kraju 20 minuta i vas cetvoro u mini autu 10 sati sa stvarima za cetvoro ljudi od cega je jedno zensko. Ima mesta veruj mi to su samo price , pa ne verujem da devojka ima 100 kila , u svakom slucaju maruti ima kao neki gepek gde recimo moze da stane par kofera , a izmedju zadnjih sedista ako sede ljudi na krajevima moze da stane ostalo :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 To put things in perspective Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 jao suzuki! evo pozajmicu vam ja balena, moze mrtvacki sanduk da stane u njega! samo treba da ga popravite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 treba da poprave baleno ili mrtvački sanduk? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 hehee, I didn't see that coming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Реално, Мохи је у праву, троје људи са брдом ствари у малом ауту, а пут од бар 10 сати - много је Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 ali to sam ja prvi rekao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Јеси, извини, али он је то сликовито приказао Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 ja mislim da taj Maruti ima mali prtljažni prostor i da je tu zapravo suština vašeg konflikta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 I rešenje je - krovni kofer! mislim, ako već ne može drugi auto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Lucky - Solving problems since 1999 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 inače ti koferi mogu da se iznajme, mislim da je tipa 2000 dinara 10 dana ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 znaš li ti koliko hleba može da se kupi za 2000 din? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 pa ne znam koliko je tačno hleb, ali ako mi daš cenu, mogu da izračunam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ja mislim da taj Maruti ima mali prtljažni prostor i da je tu zapravo suština vašeg konflikta pa samo je rasprava oko prtljaga a realno ja moju torbu mogu izmedju nogu da drzim ili u krilu ako je bas frka , nego oni su paranoja od ljudi tako da dzabe. Ma ko da je bitno idem sam vozom zurka zezanje ovo ono znaš li ti koliko hleba može da se kupi za 2000 din? 33 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ima neka radnja blizu mene, rajski hleb a 50 dinara, tako da može četres komada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ja mislim da taj Maruti ima mali prtljažni prostor i da je tu zapravo suština vašeg konflikta Ja mislim da sam jedno petanest puta rekao cetvoro ljudi I PRTLJAG pri cemu sam kao i ivke napomenuo da je jedno od tih cetvoro ZENA koja ce poneti ORMAN STVARI u marutiju koji NEMA GEPEK BUKVALNO. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ja mislim da sam jedno petanest puta rekao cetvoro ljudi I PRTLJAG pri cemu sam kao i ivke napomenuo da je jedno od tih cetvoro ZENA koja ce poneti ORMAN STVARI u marutiju koji NEMA GEPEK BUKVALNO. da napomenem da je ta devojka trudna + njen stomak :DD Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 a i znajući žene neće se ni iskenjati pre puta tako da je ona + orman + stomak + govno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 bar sigurno znate da se jebe ! Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ko jos vodi trudnu zenu na more ?! u kom je mesecu ona ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts