voodoo_ Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 postovi na ovom topiku u poslednjih 5 sati, kako kaze forum, su nesto najgluplje sto sam citao - ovog meseca makar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 mesec je tek poceo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Samo nek se kontentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 lakiju se puni novcanik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Postovi su odlični, samo nastavite momci. Ozbiljan sam. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 2 hours ago, killYg0r said: postovi na ovom topiku u poslednjih 5 sati, kako kaze forum, su nesto najgluplje sto sam citao - ovog meseca makar u poslednjih 5 sati javio se Lag...pobedi to kili Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 3 hours ago, rejven said: lakiju se puni novcanik da, računima :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 U Grčkoj je vreme lepo. Grci cigani. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Nema sad kukanja, cuti i krmljaj taj giros i mythos xD Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Random hejt ka oluji o letovanju tamo. O ne evo jedan kul - jesi išao na tompsonov koncert? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 pa nije random, zaista se mozes zaprepastiti ljudima kojima je HR prva destinacija za letovanje posle svega pa je-bo-te pri cemu ne zelim nista lose tim ljudima ofc nek se nauzivaju, samo sama cinjenica mi je wtf posto nemam rodbinu nikakvu u hr, ni zivu ni mrtvu, mene bi bilo prosto sramota da ostavim i jedan cent tamo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Svašta bih mogao da napišem sada ovde.... ali neću, besciljno je voditi polemiku sa ljudima kojima su ovakvi komentari polazne tačke. Anyway, vi koji ne idete, ići će vaša deca tamo jednom svakako, dok ćete vi matori vezani za kateter frktati u kolicima i mahati štapom ka njima psujući tuđmana vrv.... 13 hours ago, f4ts0 said: Random hejt ka oluji o letovanju tamo. O ne evo jedan kul - jesi išao na tompsonov koncert? Čuo sam da ne pravio svirku tamo negde ka Zagrebu a dan kasnije smo pročitali da su ga ljudi iz lokalne opštine krivično optužili za nazzi-znamenja i reči na nastupu, što je offc totalno očekivano jer zna se ko je on i na kome zarađuje pare. Dole na moru to veče nigde niko nije puštao njegove pesme a u lokalnom restoranu neki bend matoraca je svirao Balasevića i neke primorske tjunove dok smo mi krmljali ribu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 BALAŠEVIĆ! ARGH ! ARGH ! Pa to je još gore arghhh ispade mi Kateter! Dajte mi zvonce! 55 minutes ago, fatboy said: , ići će vaša deca tamo jednom svakako, dok ćete vi matori vezani za kateter frktati u kolicima i mahati štapom ka njima psujući tuđmana vrv.... 2043. T42 lagano brekće ka splitu. Draletova deca unutra, trobojka viori, sa zvučnika ide srpska se truba sa kosova čuje. Iza tenka starina draško sa topografskom kartom iz jna u megafon viče pravac i vektor dejstva. Pored rami uživo strimuje za radio Moskva i nspm :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Ahaha jebany Igor, umirem Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Nešto gledam, pre bi išao na tompsonov koncert nego balasevicev :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 oce peca sa svojim kebab-friendom da bombarduje taj tenk iz svog aviona boje dugeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Ne on će da oštro protestuje i šalje condoléances hrvatima Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 Iskoristiću priliku da vaskrsnem topic od pre 3 godine, ali pošto su sad letovanja u Srbiji, da podelim feedback iz Teodosićevog hotela Crni Vrh. Mislim da je ključna ova informacija sa sajta Singidunum fakulteta u Valjevu: Na Divčibarama je 22.12.2019. godine otvoren hotel „Crni vrh“, koji je postao nova nastavna baza Fakulteta zdravstvenih i poslovnih studija. Od 85 zaposlenih, čak 42 čine studenti i diplomci našeg Fakulteta. Dok se hotel gradio, menadžment budućeg hotela je godinu dana regrutovao, selektovao i obučavao kandidate u prostorijama Fakulteta. Naravno za sve to vreme dok se na vama vežbaju studenti Singidunuma nalazite se u hotelu koji papreno naplaćuje svoje usluge, kao uostalom i svi drugi hoteli ovog leta 🙂 Šalu na stranu, iako su klinci sa fakulteta mega ljubazni i sve, prosto nemaju iskustva, ne mogu da zapamte porudžbinu, čistačica ostavila otvorena vrata od sobe nakon što je očistila, jednom prilikom su mi doneli JEDNO jaje na oko (ko jede jedno jaje na oko za obrok?) i tako. Hotel je podeljen na dva bloka, blok A je kao malo više fensi ima prostrane sobe itd, blok B su nabudžili izgleda jadnije nego neki "metalni" hotel što sam bio u Kopenhagenu u njemu sa terasom koja je kao izlaz za slučaj požara. Bazen je gotivan je relativno veliki, spa deo premali za hotel ove veličine, ima pored odmah tereni za basket, rukomet, fudbal, to je ok čak gosti hotela mogu da ga koriste. Iako je pravilo da kao ima ograničen broj ljudi na bazenu plus maks 3 sata u tom delu, to niko živ ni ne gleda ni poštuje. Kreveti mega udobni, jastuci grozni, pritisak vode onaj što ili ima 150 stepeni vrelu vodu ili izvorsku na 5 stepeni, nema između. Internet je ok, ali kad se ujutru svi probude ili ono posle večere i tako kad je veće opterećenje, ne radi nikako (ne znam zašto to hoteli već godinama ne mogu da srede). Pa eto, možda je neko razmišljao da ode, da ima malo feedbacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 Ae da probam ovde. Idem u avgustu do CG porodicno pa mi trebaju predlozi. Do sada sam gotivio da idem u donji stoj x4 koji je odmah iza ulcinja. Isao sam tamo zbog apartmana, parkinga i plaze od 12km plus je ada bojana jako blizu. Verovatno cu i ove, ali mi izbor apartmana i ponude deluje jeziv. Da li znate nekog da izdaje dole ili mozete da preporucite neke? Isto tako moze i predlog za neko drugo mesto jedino sto je bitno da ne bude mravinjak i koliko toliko cisto Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 Drugarica izdaje apartmane u Sutomoru, nista fensi, ali je pristojno i povoljno, ako hoces dacu ti kontakt...e sad dal ce biti mravinjak ove godine kao uvek u Sutomoru pre korone ne znam 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Ljudi, da li moze neko da preporuci neki smestaj ovih dana po mogucnosti da je na reci (Tara, Drina whatever), za nas 4 (dvoje male dece) ?? Ili bar preporuku gde pobeci sa dvoje male dece na par dana od gradske buke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts