Shekk Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 1 hour ago, Dule_smor said: Jel se zna do kada ce da ga saniraju, kapiram da ce i zbog toga biti veca guzva na prelazu kod Prijepolja. ahahha Quote Putnički saobraćaj na tom delu barske pruge će biti obnovljen kada to bude potpuno bezbedno i očekuje se da će to biti za oko mesec dana. friška vijest sa tanjuga ahahha je bo te Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Ne lazi Dusane, ja spremam ispite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 možeš dule da obiđeš guču i ideš preko zlatibora, ja sam tako prošle godine, isključuješ se sa ibarske čini mi se kod valjeva pa preko divčibara ka užicu, samo što je put očaj svakog očaja. posle toga na prijepolje i jabuku, što je iskrena preporuka. jako je mali prelaz, nikakva kontrola i ne čeka se mnogo ako dođeš naveče ili ujutro. posle toga je put preko žabljaka do podgorice pa odatle ka moru pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Znam, samo sto ja iz Smedereva idem Proto, malo mi je to veliki obilazak. Kaze drugar koji je danas dosao iz Cacka da su katastrofa guzve tamo, tako da idem preko N.Pazara, a vracam se preko Zlatibora! @mncu, pa nisi ti jedina Marina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 ali sve su iste Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 (edited) ja sama placam pice u kaficu :p :( Edited August 13, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Sramota za tvog decka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Cene smestaja u Grckoj su duplo vece u odnosu na proslu godinu. Za te pare, moze se letovati na azurnoj obali. Mene sledece godine videti nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 1 hour ago, ZOOM_ said: Cene smestaja u Grckoj su duplo vece u odnosu na proslu godinu. Za te pare, moze se letovati na azurnoj obali. Mene sledece godine videti nece. jel? ja ovo sve što sam gledao delovalo je manje-više slično kao prethodnih godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Proverio sam i kod drugih ljudi koji godinama letuju u istim mestima i kod istih ljudi. Svi su mi potvrdili da su prosle godine placali duplo manje. Rec je o privatnim vilama, bez posredstva agencije. Lik u Vourvourou nam je jedva spustio sa 50 na 45 evra za apartman jer smo bili prosle godine. U usranom Sartiju su cene 50-60 evra za aprtmane. Najludje je sto je sve bilo puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 vourvourou je genijalno mesto :) mogu da razumem, kapiram da je zato što "niko" ne ide u tursku i egipat i to. društvo se vratilo sa rodosa pre neki dan, kažu da je sve slično, na eviji isto. možda je to ovaj deo što je bliže nama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Ja sam zapravo primetio da su Grci mnogo bezobrazniji da se tako izrazim u ovom severnom delu (Solunska regija i Halkidiki), tj tamo gde ima dosta nasih nego bilo gde drugde. Kako sam proteklih par godina uglavnom isao dosta juznije (Evia, Skopelos), uvek mi je bilo nekako da tu prespavam i ostanem koji dan kao na pola puta i neverovatno je koliko su neljubazni i koliko su i cene u kaficima na primer vise nego u drugim oblastima. Tesko bas mogu da razumem zasto je koka kola u kaficu skuplja u Paraliji nego u Atini :) I onda cim vide da imaju popunjene kapacitete verovatno jos dizu cene i za smestaj, prosto to je negde i logicno na osnovu ponude i traznje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Cene smestaja valjda pravdaju povecanjem PDV-a. Nije samo slucaj sa Vourvourou. Mesto pored, Ormos Panagias, je recimo sa proslogodisnjih 15 evra skocilo na 30 evra i to je najjeftinije sto moze da se dobije, inace je oko 50 evra. Da ne pricam o cenama restorana i kafica. Najjaci momenat mi je bio kada mi je lik iz kombija sa vocem i povrcem dva krastavca naplatio 1 evro. Cene sveze ribe su od 8 evra pa do 13 evra, u zavisnosti od vrste ribe. Cena mesa je slicna u lokalnim prodavnicama. Jedina svetla tacka su bile dagnje od 3.50 evra za kg, koje su me jahali svaki dan da spremam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 to je i za ocekivati, mnogo se smanjila ponuda, sada kada se ne ide u severnu afriku I tursku. od blizih destinacija nama, kada izuzmemo hrvatsku I cg u koje ne idemo iz principa, ostaju ti grcka I italija. cini mi se i da je italija digla cene ove god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 On 8/5/2016 at 3:30 PM, tortky said: Jebem li ga, oni na prelazu svaku kartu očitavaju i na ulazu i na izlazu (makar su nama u oba slučaja) i tamo vide u centralizovanom sistemu da li je plaćena boravišna taksa. Mi smo se nekako provukli, ali moglo je da bude čupavo... Zaboravih da ti kazem da crnogorska granicna policija ima neki pik na tebe, mora da su culi da hejtujes na forumu CG :D Nama su bukvalno i ove i prosle godine samo pogledali licne karte i pustili nas da izadjemo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 3 hours ago, ZOOM_ said: Cene smestaja u Grckoj su duplo vece u odnosu na proslu godinu. Za te pare, moze se letovati na azurnoj obali. Mene sledece godine videti nece. Bio si pa znaš? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 18 hours ago, Dule_smor said: Zaboravih da ti kazem da crnogorska granicna policija ima neki pik na tebe, mora da su culi da hejtujes na forumu CG :D Nama su bukvalno i ove i prosle godine samo pogledali licne karte i pustili nas da izadjemo:) kako mislis samo licne karte!? nisu gledali da li si platio boravisnu taksu???!?!? ja sam cuo od jednog tipa da to mora obavezno da se plati jer je on platio i ispao glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Ne radi src a znam da je neko negde pominjao Tenerife. Jel bio neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Ja imam drugaricu koja je bila i kaže da je ekstra. Takođe tetka mi je trenutno tamo i odusevljena je pa ako treba neki info iz prve ruke mogu da pitam. Koliko sam skontao najveci da kazemo problem je cena avionske karte do tamo osim ako se ne ulove neki popusti koji mogu biti znacajni ako se rezervise dosta unapred. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 e super. treba mi info za klimu, kako je u oktobru, tipa od 20. do 30? takodje, da li mi je bolje preko agencije ili da samostalno jurim avionske karte i smestaj? koje mesto preporucuju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Ajde ovo za mesto i za klimu cu da pitam, koliko sa skapirao sad je do jaja vreme. Za agenciju i to tesko da mogu da ti pomognem jer je ona otisla u nekoj kombinaciji gde njena drugarica ima neku rodbinu tamo a ova je upala posto je muz od drugarice otkazao u poslednji cas, tako da nista ne zna oko karata, rezervacija, agencija i to. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 za klimu i mesto mi je i najbitnije, pa mi posalji poruku kad saznas :) thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Ako ti nesto znaci: http://www.holiday-weather.com/tenerife/averages/ U svakom slucaju, po meni, bolje je da se oslonis na te "prosecne" pokazatelje, nego na licna iskustva. Jer neko je mozda bio jednom, tada je bas bilo super(ili je npr padala kisa 5 dana), a to se desilo jednom u 60 godina, npr. Ima li nekih saveta mozda oko nekih daljih destinacija? Za medeni mesec smo isli na Tajland i bilo je fenomenalno, sada bismo na drugu stranu, po mogucstvu nesto za sta nije potrebna viza(mada mozda i odem do US ambasade da izvadim vizu, cuo sam da traje 10 god kad se dobije, cisto da bude zbog nekih presedanja). Nismo u fazonu lezanja na plazi po ceo dan, vise za kombinaciju mix bleje i avanture, upoznavanje njihove kulture, itd. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 opa marinice, tenerife, siroko! ne znam samo koliko ti je kraj oktobra tamo bas za kupanje, al ok...mislim nece biti hladno, posto je tamo vecinu godine klima kao da je vecito prolece, nema ekstrema bas...i obavezno da se popnes na pico de teide, vulkan koji baca najduzu savrsenu senku na moru kad izlazi sunce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 a u agenciji oktobar skuplji od septrembra, to mi bas nije jasno ako je sept bolji za kupanje. ma nije mi jos definitivno, samo razmatram gde bih eventualno mogla. Imam opciju ovo ili kod drugara u Dubai ili da ostanem kod kuce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts