Lucky Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 7 hours ago, sttevann said: Ekipa klinaca, njih 5-6, kupi, sve sipaju i promesaju, stanu oko kofe, i onim dugackim slamcicama cirkaju. Onda naidju panduri sa komunalcima, prospu im to, i bace u kantu. Klinci odu u prodavnicu i za 2 min eto ih opet sa drugom kofom :D To i one preglupe majice :)) 4 hours ago, bad1 said: Drugari , kako je u Kalitei , uplatio 24.jul pa ono , ako bio neko nek da neki revju , cuo sam da su more i provod odlicni... Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk ja nemam iskustva sa tim, ali ne vidim kako mesto u Atini moze da bude dobro po pitanju bilo cega kada verovatno vrvi od grka kao u mravinjaku. osim ako nema vise tih kalitea :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 idi u kurac! realno, tamo mozes za dzabe :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 de si stanko tebre, jel tesko posle 2 piva, sedmog i osmog:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 Ma Ibiza bez razmisljanja Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 15 hours ago, Lucky said: ja nemam iskustva sa tim, ali ne vidim kako mesto u Atini moze da bude dobro po pitanju bilo cega kada verovatno vrvi od grka kao u mravinjaku. osim ako nema vise tih kalitea :) ima ih gomila koliko vidim, ova u koju @bad1 ide je na halkidikiju bio sam ja tamo al sam bio klinac pa se ne sećam :D meni je bilo do jaja, al kad imaš 4 i 12 godina sve je do jaja kad je na moru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 (edited) Ja sam pros godine bio u Grckoj na Kritu. Usluga je jako fina, ljudi usluzni level Turci, hrana je svuda dobra, od random bara, restorana do hotelskog restorana. Sve je sveze, origano sveze ubran, mirise do bola. Posle hasa ti nose rakiju grozdje i lubenicu da te pocaste. Imaju odlicnu rakiju i vino. Plaze su prelepe i uvek ima vetra. Ima dosta mladih i starih, ali ne kao na popularnim mestima da vrvi. Jako pristojno. Ove godine Rodos pa videcemo. Edited May 28, 2016 by Udo Tvrdic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 mene je na Kosu ubio vetar u pojam, kad sam saznao da je na kritu i rodosu jos gore, neka hvala. Unistio me je vetar jebeni Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 17 minutes ago, f4ts0 said: mene je na Kosu ubio vetar u pojam, kad sam saznao da je na kritu i rodosu jos gore, neka hvala. Unistio me je vetar jebeni Rodos je lapo lapo, jedna polovina ostrva 0 vetar, druga vetar sa varijacijama jacine od dana do dana. Rent a car obavezan za Rodos, mada kapiram da je tako sa svakim ostrvom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 juzni deo rodosa (bez vetra) mi je bio out of scope sto bi se reklo po cenama Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 56 minutes ago, tortky said: Je l' kukaš i kada uključe klimu u kancu? Ili sediš pored servera ofc pa te bk? auuuuuuuu ali carevi koji se zale na 30+c da im DUVA KLIMA U GLAVU... pa JEBOTE.... zaista ne razumem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Pa bas zato rent a car, i onda mozes na ove kidanje plaze iako si negde drugde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Kako se zovu kurve na ostrvu? Rent a cmar hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 12 hours ago, manager said: auuuuuuuu ali carevi koji se zale na 30+c da im DUVA KLIMA U GLAVU... pa JEBOTE.... zaista ne razumem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Ovo leto ja i moja diskushernija ne mrdamo preko, bice infinitex youtube droning..... ..... al zato od 15tog juna bazen 3 x nedeljno! close enough.. o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 subota, viva la italia \o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Ima neko neki predlog za CG? Bitno mi je da bude sto mirnije i da nema guzve.. Ostalo mi i nije toliko bitno. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Junkie Posted June 2, 2016 Popular Post Report Share Posted June 2, 2016 ne idi u CG 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Ako ideš kolima onda je najbolje da odeš negde van obale a blizu obale kao što je na primer zapadno (levo) od puta Budva-Tivat, oko Bigova, ispod Radovića. Tu ima vrhunskih plaža do kojih je moguće doći kolima i uglavnom su prazne. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Od CG samo Becici. Ja idem ponovo ove godine, a isao sam i 2015, i 2013 (na po 5 dana). Glavna plaza je super, voda je cista, mirno je i nije nikada velika guzva. Blizu je plaza Kamenovo, moze da se proseta do nje. Ona je lepsa, ali i malo veca guzva (vise mladjih - napucanih i kurcevitih, bar je tako bilo kada sam bio). Ako si autom dole, posle plaze Kamenovo mislim da ima jos nekoliko lepih i mirnih plaza(nisam obilazio, samo sam cuo). Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 58 minutes ago, FATA said: Ima neko neki predlog za CG? Bitno mi je da bude sto mirnije i da nema guzve.. Ostalo mi i nije toliko bitno. Sent from my LG-D802 using Tapatalk možda neko od manjih mesta u boki tipa orahovac nisam bio pa ne mogu da tvrdim, ali moji matorci letuju tamo sa drugim matorcima, tako da cenim da je mirno mada iskreno moja preoruka je da slušaš dedu jer izgleda kao da zna šta priča, kao i uvek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 moji matorci svake god becici/rafailovici,ovo sto stevan kaze,kazu i oni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 @kruko Dobija valjda ja bih u CG definitivno isla u zaliv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted June 2, 2016 Popular Post Report Share Posted June 2, 2016 Ja bih u Govno Goru isao samo po kazni...a i tad nerado :D 4 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Tako je i Vica pricao pa je sad svake godine tamo HUEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Tako sam i ja pricao, i 2013. rekoh ajde da popustim, i ispunim zelju devojci (sada vec zeni) koja je htela da idemo u Becice, i odusevio sam se koliko se dosta stvari promenilo u odnosu na pre, npr 10 god kada sam bio poslednji put (2005). Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts