Jump to content

Letovanja TOPIC

Recommended Posts

7 hours ago, sttevann said:

Ekipa klinaca, njih 5-6, kupi, sve sipaju i promesaju, stanu oko kofe, i onim dugackim slamcicama cirkaju. Onda naidju panduri sa komunalcima, prospu im to, i bace u kantu. Klinci odu u prodavnicu i za 2 min eto ih opet sa drugom kofom :D

To i one preglupe majice :))

4 hours ago, bad1 said:

Drugari , kako je u Kalitei , uplatio 24.jul pa ono , ako bio neko nek da neki revju , cuo sam da su more i provod odlicni...

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk

ja nemam iskustva sa tim, ali ne vidim kako mesto u Atini moze da bude dobro po pitanju bilo cega kada verovatno vrvi od grka kao u mravinjaku. osim ako nema vise tih kalitea :)

15 hours ago, Lucky said:

ja nemam iskustva sa tim, ali ne vidim kako mesto u Atini moze da bude dobro po pitanju bilo cega kada verovatno vrvi od grka kao u mravinjaku. osim ako nema vise tih kalitea :)

ima ih gomila koliko vidim, ova u koju @bad1 ide je na halkidikiju

bio sam ja tamo al sam bio klinac pa se ne sećam :D meni je bilo do jaja, al kad imaš 4 i 12 godina sve je do jaja kad je na moru

Ja sam pros godine bio u Grckoj na Kritu. Usluga je jako fina, ljudi usluzni level Turci, hrana je svuda dobra, od random bara, restorana do hotelskog restorana. Sve je sveze, origano sveze ubran, mirise do bola. Posle hasa ti nose rakiju grozdje i lubenicu da te pocaste. Imaju odlicnu rakiju i vino. Plaze su prelepe i uvek ima vetra. Ima dosta mladih i starih, ali ne kao na popularnim mestima da vrvi. Jako pristojno.

Ove godine Rodos pa videcemo.

Edited by Udo Tvrdic
  • Upvote (+1) 1

mene je na Kosu ubio vetar u pojam, kad sam saznao da je na kritu i rodosu jos gore, neka hvala. Unistio me je vetar jebeni

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

17 minutes ago, f4ts0 said:

mene je na Kosu ubio vetar u pojam, kad sam saznao da je na kritu i rodosu jos gore, neka hvala. Unistio me je vetar jebeni

Rodos je lapo lapo, jedna polovina ostrva 0 vetar, druga vetar sa varijacijama jacine od dana do dana. Rent a car obavezan za Rodos, mada kapiram da je tako sa svakim ostrvom.

Ovo leto ja i moja diskushernija ne mrdamo preko, bice infinitex youtube droning.....
..... al zato od 15tog juna bazen 3 x nedeljno!   close enough.. o/

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ako ideš kolima onda je najbolje da odeš negde van obale a blizu obale kao što je na primer zapadno (levo) od puta Budva-Tivat, oko Bigova, ispod Radovića. Tu ima vrhunskih plaža do kojih je moguće doći kolima i uglavnom su prazne.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Od CG samo Becici.

Ja idem ponovo ove godine, a isao sam i 2015, i 2013 (na po 5 dana).

Glavna plaza je super, voda je cista, mirno je i nije nikada velika guzva.

Blizu je plaza Kamenovo, moze da se proseta do nje. Ona je lepsa, ali i malo veca guzva (vise mladjih - napucanih i kurcevitih, bar je tako bilo kada sam bio).

Ako si autom dole, posle plaze Kamenovo mislim da ima jos nekoliko lepih i mirnih plaza(nisam obilazio, samo sam cuo).

"Choose life..."

58 minutes ago, FATA said:

Ima neko neki predlog za CG? Bitno mi je da bude sto mirnije i da nema guzve.. Ostalo mi i nije toliko bitno.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

možda neko od manjih mesta u boki tipa orahovac

nisam bio pa ne mogu da tvrdim, ali moji matorci letuju tamo sa drugim matorcima, tako da cenim da je mirno

mada iskreno moja preoruka je da slušaš dedu jer izgleda kao da zna šta priča, kao i uvek!

Tako je i Vica pricao pa je sad svake godine tamo HUEEEEEEEEEEEEEEEEE

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.