Jump to content

Letovanja TOPIC

Recommended Posts

Pa je l si bas resio da ides kolima? U tom slucaju idi na Halkidiki-Kasandru pa mozete kolima da idete svaki dan negde drugde [:D] Kalitea navodno vazi za mesto sa dobrim provodom, (nisam bio, samo sam citao) kao ima dobrih diskoteka koji su malo izvan grada.

sekira,idi u Albaniju na more,vidis kako se TIRANA RAZVIJA BRATE,SAMO SRBIJA NE

• Upvote (+1) 1

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Hocu da idem negde u Grcku na more, a ne daje mi se 500 evra na gorivo, trajekte, mostarine i ostale kurceve (tu spada odlazak na Krf, Zakintos i tako ta veselja). Ima li neko mesto u kojem se lepo moze provesti a da ispunjava gore navedene uslove?

U tom "najbližem" delu se meni lično najviše dopada Tasos, iako tu imaš trajekt priču, ali mi je ubedljivo bio najgotivniji. Alternativno možeš da ideš na drugi prst na Halkidikiju, on je malo ruralniji pa meni interesantniji nego prvi. A na gps-u samo podesite da vas vodi da izbegavate putarine i to je ok.

Pa to je zanimljivo sa tim "penzionerska varijanta", mislim, šta je penzionerska varijanta a šta nije? :) Ja sam tamo doduše išao sa ženom, ali bilo je dosta "živih" mesta uveče plus neke dve poznate diskoteke itd. Ali se meni Tasos dopao jer ima gomilu plaža koje možeš da posetiš koje su različite, ima i onaj grad gore u "planini", ima svašta da se radi, svaki dan nešto drugo. Uzmeš skuter koji je džabe pošto si na ostrvu pa nema zenta od krađe i voziš se gde ti drago. Ja stvarno nikad nisam kapirao šta je bila penzionerska varijanta. Nije ono, Ibica, ali po meni nije bilo razlike između Tasosa i tipa Haniotija.

Idem po drugi put ove godine na Zakintos, samo sto ove moram bolje da se informisem...bilo bi fino ako bi mi neko dao info o eventualno malo andergraundastijim mestima tamo (da ne bude ultra komercijala, a da ne pricam o zurkama koje organizuju srpske agencije)

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

na zakintos ides (ja idem sad opet) radi prirode i plaža. koji bre underground, ima pena parti sa pijanim englezima i to je max underground.

laganas tj kavos smrde na engleze ( s tim sto su 2006 najvece svinje jedne veceri bili o čuda li srbski omladinci)

tasos je meni bio bas los.

sto se provoda tice, meni je u neos marmarosu bio vrhunski,mali 1996.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Idem po drugi put ove godine na Zakintos, samo sto ove moram bolje da se informisem...bilo bi fino ako bi mi neko dao info o eventualno malo andergraundastijim mestima tamo (da ne bude ultra komercijala, a da ne pricam o zurkama koje organizuju srpske agencije)

Laganas ti je mesto gde su zurke itd, verovatno si tamo bio, i ja sam. Zanima te Laganas ali neko mesto za izlazak ili neko drugo mesto na Zakintosu?

Logicnije mi je ovo drugo, trazi malo po netu ali ja sam cuo da ljudi hvale Tsilivi mesto ali je vise porodicno.

Sve u svemu, da ne bih ja ovde pisao stvari u koje nisam bas upoznat, imas ovaj sajt koji je britanski a na njemu gomilu komentara za svaki bar na celom Zakintosu, valjda ce ti pomoci.

http://www.justzante.co.uk/

Edited by Atelas

ja idem na zakintos od 18 jula, na sve moguce domace organizovane zurke, visok sam, malo nagruvan malo mrsav,

ako vidite neko da peva KOKAIN KOKAIN TO JE PRAVA STVAR ZIVELA KOLUMBIJA I PABLO ESKOBAR znajte da sam to ja, javite mi se slobodno

When the going gets tough, the tough get going

Pa ti onda ne budali pa ja necu da karikiram.

Andergraund mozes naci u vecim gradovima, tako da solun ili atina hehe.

Ne mozes ici u turisticka mesta i ocekivati tako nesto vec se moras po tome orijentisati ... nadji neki festival ili tako nesto.

• Upvote (+1) 1

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR