Trooper Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 seljanke iz bora ... kapiram da im je od zagadjenja izrasla treca sisa. to moze da bude samo win! o/ o srsly, ako je bio neko voleo bih da cujem utiske, kakva je infrastruktura, ima li smisla kampovati tamo par dana npr, jel cista voda, itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Zbog situacije ortaka u kojoj su se nasli, moracu da idem u kucu jednog od njih u sutomoru...da se ubijem ili da se ubijem? nemoj, spusti se 50tak km-a do ade bojane bice alkohola i picki koliko razumem. mi prekosutra krecemo ka niksicu, sviramo u subOtu. Imas neki lejk festival od petka do nedelje sa metalikama i drogom. Posle toga ada bojana Opusteno, prcaćete neke seljančice iz Loznice i to... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Zbog situacije ortaka u kojoj su se nasli, moracu da idem u kucu jednog od njih u sutomoru...da se ubijem ili da se ubijem? Pa ne moras ici. Problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 jesi video... a vozimo isti auto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ne daj se trpy! Ova levo je Jewnijeva (onog buduceg doktora sa foruma) ortakinja iz BOR! Naravno, debil je i ruznija je 10 puta bez fotoshona, ali boze moj! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 moramo mi redovnije da se druzimo vidim ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 realno osta sam bez teksta al ajd, lepo se provedite gde god budete bili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) @G najbolji ortaci jebiga, drugi deo ekipe (isli smo svi zajedno prethodnih 5 godina) ide na lefkadu i to sam morao da odbijem, pa ti vidi :) @daki bolje u sutomoru sa najboljim ortacima, nego sam u beogradu edit: a da, malopre sam dobio i informaciju da sutomore nije ono sto je bilo pre 7-8 godina, da se promenilo nabolje poprilicno? tracak nade Edited July 16, 2013 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pa da ti se zaista ne ide i da ti je skenj ti ne bi isao. Tebi je zapravo dojaja sto ides tamo, al' se samo pravis pred forumasima, kao bljak Sutomore. A jedva cekas da pijes pivo za 1 euro i jebes seljanke iz Pozege! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Jel zna možda neko kakvo je Srebrno jezero? tesko sranje i dosadno je u picku materinu:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pa da ti se zaista ne ide i da ti je skenj ti ne bi isao. Tebi je zapravo dojaja sto ides tamo, al' se samo pravis pred forumasima, kao bljak Sutomore. A jedva cekas da pijes pivo za 1 euro i jebes seljanke iz Pozege! Pa sad ga pretera! Sta fali seljankama iz Pozege?! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 @daki pa uvek je do jaja ici na more, gde god to bilo, ali kad te umesto zakintosa / krfa / lefkade kao grom iz vedra neba pogodi sutomore, nije lako :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pa sad ga pretera! Sta fali seljankama iz Pozege?! Apsolutno nista! I ja bih rado to drao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Imaju dobre krofne u Sutomoru, opushteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 @daki pa uvek je do jaja ici na more, gde god to bilo, ali kad te umesto zakintosa / krfa / lefkade kao grom iz vedra neba pogodi sutomore, nije lako :) Pa dobre de, nije kraj sveta. Voda je slana, kurve su kurve i neces gledati toliko batica, napucanih beogradjana i novosadjana koji traze kavgu sa Englezima kojih je takodje vise neg' sto treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pa sad ga pretera! Sta fali seljankama iz Pozege?! Takozvane Požegače :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Apsolutno nista! I ja bih rado to drao! levu ili desnu? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 u sutomoru mozes da se slikas sa magarcem na plazi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) levu ofc zamisljam vigorita i loleda2010 kako idu plazom i prodaju naocare, satove, telefone, mozda cak i krofne Edited July 16, 2013 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 U obliku jabuke? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 nemoj, spusti se 50tak km-a do ade bojane bice alkohola i picki koliko razumem. mi prekosutra krecemo ka niksicu, sviramo u subOtu. Imas neki lejk festival od petka do nedelje sa metalikama i drogom. Posle toga ada bojana i to... hipsteru, jel ideš na kajting na Adu Bojanu, a? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 kako bre leva, desna Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ne troluj igore. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 levu ili desnu? levu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts