konfuzni Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Pa ono jebem li ga danasnjim busevima je obavezno da imaju klimu nije kao nekad sto je bilo , valjda mozesh da izdrzis toliku voznju , mada da ides vozom opet mozes da se prosetas malo ovako u busu tesko Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ovako, trupsi izbor broj jedan ti je jat, imaju dosta dobre cene za solun. ja sam uspeo da zabodem kartu za 80 evra u jednom smeru (pa sam onda morao da je otkažem, jbg). često sajt i kol centar daju različite informacije, tako da probaj obe varijante. o tome koliko je bolje provesti u putu 3h nego 15h ne moram valjda da ti pričam. drugi i ujedno poslednji izbor ti je autobus. linijski imaš pon sre pet, operater je http://alamanis.com/ pa možeš da pazariš direktno kod njih ili na bas-u. karta je nešto manje od 50 evra u jednom smeru. postoje naravno i čarter autobusi koji voze paradajz ekipu u sklopu aranžmana, možeš par dana pred odlazak da zoveš argus i pitaš da l je ostalo mesta. cene su niže nego za ovaj linijski, al pretpostavljam da ne idu baš do soluna nego bi eventualno mogli da te ostave na nekoj pumpi na autoputu blizu grada. vozovi između makedonije i grčke su u prekidu, a preko bugarske ne postoji konekcija koja ne podrazumeva desetak sati čekanja u sofiji (a i da postoji, samo do sofije treba oko 12h, pa onda još 6h do soluna). minibuseva nema. rent a car sa ostavljanjem na solunskom aerodromu je 700 evra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 tnx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 trupsi, ja kupujem karte za jat na sledeci nacin : refreshujem sajt non stop :) Cene se non stop menjaju ja sam mogao umesto 13100 za zenu da izboidem i za 11000 ali cekao da jos padne i jebi ga nije :) Znaci ludi su kako lupaju cene bez pravila. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 nije valjda let od bgd do soluna 3h? čime lete, atr-om? ili računaš i period dok si na aerodromima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 lete atr-om :) Leti se 90 min Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 od vrata do vrata, lale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 da, da, kontao sam tako. meni je let atr-om inače neobično zanimljiv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 zavisi jel u prljavom sto lici na 26-icu ili u novijem sto lici na niskopodnu 65-icu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ja ne znam da jat uopšte ima čist avion :) ali taj ATR toliko bruji i brunda (jelda, zbog propelera) + se tako mnogo krivi kada skreće da je prava avantura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 737 kojim sam prošlog leta išao na more je bio baš onako fin, čist, bez delova enterijera koji otpadaju i tako to. valjda što mora da poleti sa piste od 35m pa su poslali najnoviji koji imaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 kakva je temepratura u egiptu krajem jula pocetak avgusta ?!:) posto sam na netu nasao izbacuje mi maximalna 37 narednih dana :) pa mu to dodje kao i bg.... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) pa suncano 2 dana , treci dan pljusak , 4,5 i 6 najavljuju mestimicne demonstracije Edited July 19, 2011 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Spanija, Majorka... Sad se vratio... Nemam reci... Koje savrsenstvo od odmora, koje savrsenstvo od riba, koje savrsenstvo od zurki, koje savrsenstvo od plaza, koje savrsenstvo od mora... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 idem u subotu u Hrvatsku, Istra, Rabac mesto.. čula sam da je malo mesto, ali idem sa velikom ekipom, nas osmoro :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Moze li da se ide u oktobru-novembru,pa cak i u decembru na more u Egipat?Zna li neko kakvi uslovi tamo vladaju u to vreme i ima li uopste aranzmana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 oktobar da :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 ja bio krajem oktobra, pocetkom novembra u Sarm el Seiku. Super vreme bilo. Oko 27, 28 stepeni svaki dan. Jedino sto malo ranije pada mrak, ali nije to neki problem. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 kraj septembra pocetak oktobra je super vreme za egipat, jer je leti tamo 1000 stepeni :) uvece bude prijatno preko dana bude do 30+ stepeni... milina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 osim mungosa koji mrze hriscane! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 ne bitni nista, ispred hotela vas cuva armored car ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Odlucili smo ja i ortaci da idemo na Golubac ovo leto jer se nema para za more,a nikad niko nije bio na Golubcu od drugara,pa ako moze neke prepuruke i mane tok mesta , a druga opcija nam je Gornji Milanovac ? sta prepurucujete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 E društvo, a jel snimio neko neke aranžmane ali u kraćem trajanju, tipa ono 4-5 dana, bilo gde po bližem "moru"? Alternativa je u kola pa negde na more pa nađeš sobu, ili pak preko neta kupiš sobu pa odeš, ali mislim baš na aranžmane domaćih agencija, kao ono - 300 evra pet dana tu i tu, avio prevoz ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) ja video 7 dana alanja avion 360eura sa doruckom :) neki last minut :) Edited July 23, 2011 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Imam tačno dve nedelje da izvadim pasoš, a pošto putujem onaj tamo vikend, pasoš bih verovatno dobio onaj tamo ponedeljak što mi ne pije vodu. Ono što me interesuje jeste kako tačno ide procedura za vađenje pasoša po hitnom postupku ako imam papir od agencije da sam uplatio aranžman? Da li moram direktno u Ljermontovu kao ranije što se radilo, ili to može i u lokalnom SUP-u (ako može oba, šta je bolje)? Ako je neko bio u sličnoj situaciji ove godine, nek iznese detalje fala lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts