Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Zglob na levoj nozi mi vec duze vreme kada hodam krcka ( zvuci kao kada "lomim prste" ) ali me do sada nije bolelo. Sinoc kada sam se vratio kuci je pocelo do boli ali je drzalo nekih pola sata i posle je bilo ok. Da li je nesto ozbiljno i da li bih trebao da posetim lekara ili da naviknem na to jer nema pomoci?

Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

dule i ostali lekari sa foruma,

da li se naši lekari generalno razumeju u viskije ili je chivas i dalje vrhunac? treba da uzmem nešto ženinom ortopedu (ako je on ne sredi niko u srbiji neće, dotle smo dogurali), da mu ne dajem samo koverat s parama nego da bude i neka flaša pride. mislio sam yamazaki 12 al se plašim da ne bude reakcija "lol vidi ovog doneo mi neki kineski viski" a ono 12yo single malt od 50 evra...

zavisi sve od čoveka, mož' da zna, mož' da ispadne ljakse (mada sumnjam da postoji dobar ortoped koji ce od kvalitetnog japanca da pomisli da je nešto kinesko)...po mojim informacijama (zastarelim 10+ god =o)) chivas i black label džoni su im bili pojam vrhunca...a i što kaže Bole, ako je alkos neće se ljutiti šta god da mu uzmeš =o) 

Ako uzima Johnny, onda bolje nek mu odnese Vinjak peticu, kapiram da će se više obradovati

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

A zasto mu dajes novce, jel ti trazio ili ga castis?

zato što su prethodna dvojica sjebali svoj posao a ako ga sjebe i ovaj treći onda više nemamo opcija u srbiji, moramo da palimo preko, pa pre toga hoću da pokušam sve što je u mojoj moći, što uključuje i guranje para.

prethodnom sam veoma jasno dao do znanja da će dobiti pare ako sve bude u redu, i svejedno je sjebao, ovom sad ću da dam unapred.

sestre sam već podmitio i odjednom nije problem ni da izađe da se prošeta, ni da joj ja donesem hranu van vremena poseta (koje je 15-16h valjda jer su tada svi na poslu pa nema gužve u gradu), ni da donesu vodu, otvore/zatvore prozor... tu je posao odradilo pet velikih milki, al za lekara ipak mora makar tri rate kredita.

Ne preterujte, Kurvoazije i Henesi se nose samo hirurzima, ortopedima može JD Single Barrel, lože se na takve flašice :)

ovo je ortopedski hirurg, tako da je to ta priča, s tim što sam ipak rešio da mu dam samo koverat a yamazaki da popijem ja kad je izleče.

inače je u pitanju običan prelom potkolenice, nije neka napredna medicina. posle prve operacije je dobila infekciju, a drugi lik joj je pogrešno namestio kost (i još uvek viče da je to sve normalno, a njoj kost stoji cik-cak).