togFU Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Dule Srbine, Srbija je uztebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 srbadija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 evo prave slike naseg zdravstva, uskoro ce biti i gore http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=06&dd=02&nav_category=12&nav_id=999681 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Zglob na levoj nozi mi vec duze vreme kada hodam krcka ( zvuci kao kada "lomim prste" ) ali me do sada nije bolelo. Sinoc kada sam se vratio kuci je pocelo do boli ali je drzalo nekih pola sata i posle je bilo ok. Da li je nesto ozbiljno i da li bih trebao da posetim lekara ili da naviknem na to jer nema pomoci? Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 evo prave slike naseg zdravstva, uskoro ce biti i gore http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=06&dd=02&nav_category=12&nav_id=999681 ne mogu oni toliko malo da vas plate koliko vas može da boli kurac za pacijente! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Ivke prestani da mi govoriš u drugom licu množine kada hejtuješ zdravstvo pls hijavata jel si povredjivao taj skočni zglob ili ovako iz čista mira krenulo...trebalo bi prvo da ga snimis ipak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Skoro nisam imao nikakvu povredu, jesam ga kao klinac iscasio par puta i to je to. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 tuga sto skoro svugde ima ovakvih nedodirljivih samo niko ne preduzima nista:( http://www.vaseljenska.com/drustvo/za-kim-zvona-zvone-u-majdanpeku/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 dule i ostali lekari sa foruma, da li se naši lekari generalno razumeju u viskije ili je chivas i dalje vrhunac? treba da uzmem nešto ženinom ortopedu (ako je on ne sredi niko u srbiji neće, dotle smo dogurali), da mu ne dajem samo koverat s parama nego da bude i neka flaša pride. mislio sam yamazaki 12 al se plašim da ne bude reakcija "lol vidi ovog doneo mi neki kineski viski" a ono 12yo single malt od 50 evra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Ako ima preko četres godina, kupi mu Vinjak 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 brate, zabole te paja u oba slučaja ako mene pitaš. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 zavisi sve od čoveka, mož' da zna, mož' da ispadne ljakse (mada sumnjam da postoji dobar ortoped koji ce od kvalitetnog japanca da pomisli da je nešto kinesko)...po mojim informacijama (zastarelim 10+ god =o)) chivas i black label džoni su im bili pojam vrhunca...a i što kaže Bole, ako je alkos neće se ljutiti šta god da mu uzmeš =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Pa ovo što Stija i Kole kažu...ako već nosiš uzmi Chivas ili Johnie..mada ja više volim domaću šljivu:D...jel na Banjicu idete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Ako uzima Johnny, onda bolje nek mu odnese Vinjak peticu, kapiram da će se više obradovati Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Ako je Banjica, jel doktor visok 2m? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Potpuno se slazem sa Stijom, nemoj nikako pice, to i sami kazu, bukvalno ne znaju sta ce s tim. A ako ces svakako da nosis, isto plus za Kurvoazije. Eto u vecino smo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 jebemliga, možda stvarno tog japanca ostavim sebi, napuši mi se kurca da pored 500e dobija i kurvoazije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Korupcija u zdravstvu, super simple stuff Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 A zasto mu dajes novce, jel ti trazio ili ga castis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Ne preterujte, Kurvoazije i Henesi se nose samo hirurzima, ortopedima može JD Single Barrel, lože se na takve flašice :) Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 A zasto mu dajes novce, jel ti trazio ili ga castis? zato što su prethodna dvojica sjebali svoj posao a ako ga sjebe i ovaj treći onda više nemamo opcija u srbiji, moramo da palimo preko, pa pre toga hoću da pokušam sve što je u mojoj moći, što uključuje i guranje para. prethodnom sam veoma jasno dao do znanja da će dobiti pare ako sve bude u redu, i svejedno je sjebao, ovom sad ću da dam unapred. sestre sam već podmitio i odjednom nije problem ni da izađe da se prošeta, ni da joj ja donesem hranu van vremena poseta (koje je 15-16h valjda jer su tada svi na poslu pa nema gužve u gradu), ni da donesu vodu, otvore/zatvore prozor... tu je posao odradilo pet velikih milki, al za lekara ipak mora makar tri rate kredita. Ne preterujte, Kurvoazije i Henesi se nose samo hirurzima, ortopedima može JD Single Barrel, lože se na takve flašice :) ovo je ortopedski hirurg, tako da je to ta priča, s tim što sam ipak rešio da mu dam samo koverat a yamazaki da popijem ja kad je izleče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 ау Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 inače je u pitanju običan prelom potkolenice, nije neka napredna medicina. posle prve operacije je dobila infekciju, a drugi lik joj je pogrešno namestio kost (i još uvek viče da je to sve normalno, a njoj kost stoji cik-cak). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Strašno... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts