Longleyy Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Zato sto zvuci jos zajebanije od steroid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 u stvari je manje zajeban, ali svejedno ne treba preterivati sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Dokle god je alternativa slinavost, zapušenost i 24/7 razdražljivost 6 meseci godišnje šta god da može da mi se desi od kortikosteroida, prihvatam, daj Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Jel ima neko iskustva sa bolnicom Sveti Vid, ili zna nekog ko je imao iskustvo? Drugarica od drugarice bi trebalo hitno da operise oko, neka punktura, odlepljivanje zenice, ne znam tacno, ali trebalo bi hitno. Devojka je iz Crne Gore inace, pa ako neko kojim cudom zna za proverenu kliniku tamo koja bi odradila posao, jos bolje! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 kili, da li bi mogao iole da se potrudiš oko svojih postova? ovo gore je kriminalno. sad sam tek video post i koliko je lose :( ako nista barem me nasmejalo malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Jel ima neko iskustva sa bolnicom Sveti Vid, ili zna nekog ko je imao iskustvo? Drugarica od drugarice bi trebalo hitno da operise oko, neka punktura, odlepljivanje zenice, ne znam tacno, ali trebalo bi hitno. Devojka je iz Crne Gore inace, pa ako neko kojim cudom zna za proverenu kliniku tamo koja bi odradila posao, jos bolje! Moj brat operisao oči. Sve uredno i profesionalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Bila devojka kod ginekologa u DZ na redovnom godisnjem pregledu i pritom joj ginekolog ponudi da uradi i bakterioloski i jos 2-3 testa, u fazonu "nisi radila 3-4 godine, pa mogla bi". I devojka kao OK, moze. Ova uzme briseve i posalje je u privatnu labaratoriju gde joj naplate redovno (ofc). Is this real life? Jel ovo redovna praksa? Fazon, nije ni rekla da ce je poslati privatno niti je to devojci palo na pamet. DZ nema svoju labaratoriju, sta? Jel vredi to prijaviti negde/nekom ili nema leba ovde za bilo kakav boljitak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 (edited) U potpunosti se slazem sa tobom, ali to nije tema :) Kod tog lekara je vec nekoliko godina i nije ocekivala da je ova tako zajebe, pogotovo sto radi na poziciji koja izisikuje poverenja, ne? Jebes preglede i sve ako nemas poverenja u lekara, dzabe ste krecili. Da je naivna, jeste, ali sutra ce lupam moja baba od 88 godina koja nije skroz cista u glavi proci isto "jer je ovca za sisanje". Nije OK. Edited April 21, 2015 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 (edited) Plus je bilo onih prica da ce RZZO pokrivati lecenje i kod privatnika ako drzavna institucija nema kapaciteta ili tako neke stvari. Mislim ok, verovatno je trebalo da primeti glitch, ali svejedno je besmisleno da ti lekar u drzavnoj instituciji daje uput za privatnu laboratoriju a da ti bar to ne naglasi. Tipa mojoj zeni je doktor bio prepisao da izvadi krv u DZ i kao dosli mi tamo u 6:30 i milijarda ljudi tamo, ova sestra na salteru u fazonu "morate da cekate tu, ne smete da idete nigde, ali racunajte da necete doci na red pre 10" i ja sam bio automatski u fazonu zajebi ovo idemo kod privatnika, sta kosta da kosta. Ali ok, to je moj izbor zato sto mi je besmisleno da neko ko je bolestan ceka tri ipo sata u redu i zato sto mi to finansijski ne predstavlja problem, realno je debilizam ako te on tako posalje, neko ni ne moze da plati. Edited April 21, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 mozda nije bilo reagenasa u dz za neke lab analize, kod nas pola analiza ne rade:(...al ja uvek kazem pacijentu ako nesto ne rade u drzavnoj, nikad ga ne posaljem bez reci kod privatnika, to jeste bezobrazno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Doktori koji preporuce nekoga da ode kod privatnika u lab dobijaju neki smesan procenat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 ja ne dobijam nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Ovo pitanje je i za Duleta i za Stiju Ruke me zbog posla (zapisnicar u sudu) bole od proslog leta, u poslednje vreme se prilicno pogorsalo. Osim bolova mi se i koce ruke, tj krenula sam znatno sporije da kucam, a otprilike sam inace medju najbrzima u sudu. Inace imamo rocista svaki dan (a inace treba svaki drugi) ja direktno unosim u zapisnik ono sto stranke pricaju, ma koliko opsirno pricaju iako je kod drugih praksa da sudija skrati, izbaci nebitno i time skrati posao. Bila sam kod fizijatra, dobila kremu da mazem, bila na terapijama ultrazvukom, elektroforezu imam zakazano tek od 20og. Na bolovanju sam bila dve nedelje, bez kontrole kod fizijatra (posto je zena na bolovanju sada) sam otisla da zakljucim bolovanje. I, lekar nije hteo da mi napise doznaku da je u pitanju profesionalna bolest, vec je zaokruzio opciju isto kao kad npr imas grip pa ne ides na posao. Sto znaci da ce mi skidati od plate, a ako je doznaka na ime profesionalne bolesti onda primam 100% plate. Ja sam se pobunila, a pritom je pre bolovanja sam moj lekar opste prakse rekao da ce me ruke boleti dokle god budem radila ovaj posao. On mi je rekao samo kako on ne moze da mi napise da je profesionalna bolest iako sam mu rekla da on dobro zna da jeste, i da mogu eventualno da odem u Medicinu rada tamo da se zalim. Interesuje me da li su lekari po pravilniku ograniceni tako da stavljaju da je profesionalna bolest samo onda kada se covek nacisto upropasti na radu, ili ovaj moj lekar nece da mi da, ili lekari generalno ne smeju da stave da je profesionalna bolest jer se plase nekih posledica, da li da idem pravo u Medicinu rada ili da se obratim u svom domu zdravlja pravnoj sluzbi ili kako vec? Ja necu da dozvolim da me neko eksploatise, da pritom imam zdravstvene probleme zbog posla i da zbog toga neko meni skida procenat od moje ionako bedne plate! To sto ti imas nije profesionalna bolest ;) Imas losu vratnu kicmu zato te bole ruke.... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 ja ne dobijam nista Moras valjda da se prijavis kod njih. U aqualabu me pitaju svaki put koji doktor me je poslao i nadju ga kod njih u sistemu i zabeleze da ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 ahaha, jaoj...prvo sta ima da te pitaju kad imas uput sa pecatom lekara...drugo, nije ti palo na pamet da zapisuju zbog neke druge evidencije da znaju ko je slao pacijente...i trece nisu svi lekari korumpirani, zabole me bas da se prijavljujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 1. Razmrlja se pecat, ne vidi se lepo.. otkud znam sto me pita?! Mozda joj je lakse da joj kazem... 2. Nije mi nista drugo palo na pamet, jer me je slao privatni lekar, koji mi je izmedju ostalog objasnio kako to funkcionise(zasto me pitaju ko me salje). 3. Ako je taj lik poslao devojku bas kod odredjenog privatnika, nije uopste nemoguce da je u dilu sa njima. Takodje, meni bi bila skroz ok prica da joj je taj doktor objasnio da ne moze da se odradi ta analiza u dz i da dobija procenat od analiza bas u tom labu, al da moze da ode gde hoce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 jos jedna glupost koju su izmislili da bi uzimali pare, a koja je apsolutno beskorisna, posto to skupljanje bodova i "edukacija" nemaju veze sa mozgom sa usavrsavanjem http://www.rtv.rs/sr_ci/zivot/porodica/oko-15-odsto-lekara-ostaje-bez-licence_594049.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Sta ce nam lekari, lecice nas Vucic! http://www.srbijadanas.net/srbija-uskoro-moze-da-ostane-bez-lekara/ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Evo ortak sutra ima razgovor u Njemachkoj, polozio je B2 pre mesec dana, poslao mail i u toku dana mu odgovorili da dodje na interview. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Sta ce nam lekari, lecice nas Vucic! http://www.srbijadanas.net/srbija-uskoro-moze-da-ostane-bez-lekara/ pametni ljudi. nadam se da ce i ovaj moj da se opameti uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Evo ortak sutra ima razgovor u Njemachkoj, polozio je B2 pre mesec dana, poslao mail i u toku dana mu odgovorili da dodje na interview. Update, dobio posao, chim sredi papire pali. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 to je to, sve vise ovakvih prica cujem...samo sto je to sredjivanje papira veliko cimanje zbog nasih drkosa u ambasadi, moze da potraje mesecima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 da, bas to sam hteo kazati...vitjo, sto si vitja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 pa dobro nije bas eon, na polovini sam otprilike, pocinjem b1 krajem meseca, pa cu videti do sledece godine sta ce biti kad polozim b2 boze zdravlja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 ostani da lečiš srbalj pobogu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts