Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

Па није исто, зато што се епилацијом спаљује корен длаке и она више не расте, а депилацијом се почупа длака из корена, који се обнови и наставља да расте стандардно.

nije trajna ni epilacija... mislim, to je kao ovo sto se loze ribe na tetoviranje obrva... moras posle odredjenog perioda na 'korekciju'

Па у свим тим салонима где то раде би требало да ти појасне то који типови коже су погоднији за епилацију. Отприлике сваким третманом се губи трећина длака, лупам. Значи, оне које су успешно спаљене неће расти више никада, јер им је корен уништен.

zelis nesto da nam kazes? :tf:

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Па у свим тим салонима где то раде би требало да ти појасне то који типови коже су погоднији за епилацију. Отприлике сваким третманом се губи трећина длака, лупам. Значи, оне које су успешно спаљене неће расти више никада, јер им је корен уништен.

Ne znam dovoljno da bih nešto tvrdio 100% ali ko god to hoće da radi neka pita direktno "jel to znači da više nikada ikada nikada ikada neće da mi rastu dlake" i onda neka vidi šta će mu reći kao odgovor :)

inace, sta se jede posle infuzije (ako se jede ista) :D

ovaj reki kad postavi pitanje...prvo moras da nam kazes zbog cega si primao infuziju...ako si imao proliv/povracanje/stomacni virus sigurno neces da jedes pecenje i majonez...a ako si primio zato sto ti je nizak pritisak i malena si sisica onda mozes da jedes sta oces

srpskivojnik-3.jpg

E pa mogao si da se javiš! :D dobio bi topli sendvič, sok na slamčicu i praline. (Neko od forumaša se ipak javio.. :) )

Jedeš normalno, osim ako je neki stomačni virus.. Šta si primao?

Edited by rbds

i'm not fat, i'm just easy to see..

da, kad sam zavrsio tusiranje pred rl ofc, slosi mi se a kupatilo je bilo zakljucano, moji cuju da sam pao al ne mogu da otvore, useru se i dobiju napad panike, nekako cale razvali vrata, ja go lezim ne znam sta se desava jedva ih cujem ne mogu da se ustanem, na kraju i mene (u boksericama) i njih odvezu na vma, njih puste, ja sam sacekao zoru uz infuziju :c ovo je drugi put u jedno 6 meseci da mi se slicno desava, sutra didem kod neurologa, izgleda da ipak nisam nepobediv :D

Zamisli da tebi neko kaže "prestani da piješ"

nigga pls

Doktore, je l mozes da mi kazes da li postoji neki pregled/provera/stagod koji utvrdjuje da li se unosi dovoljno kalcijuma u organizam? Znaci da li fali organizmu kalcijum i d vitamin ili ne, da li je to onaj pregled putem krvi?

metabolizam kalcijuma je kompleksan, trebalo bi proveriti u laboratoriji jonizovani kalcijum, vitamin d i paratiroidni hormon makar

• Upvote (+1) 1

srpskivojnik-3.jpg