spo(ghost) Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Па није исто, зато што се епилацијом спаљује корен длаке и она више не расте, а депилацијом се почупа длака из корена, који се обнови и наставља да расте стандардно. nije trajna ni epilacija... mislim, to je kao ovo sto se loze ribe na tetoviranje obrva... moras posle odredjenog perioda na 'korekciju' Па у свим тим салонима где то раде би требало да ти појасне то који типови коже су погоднији за епилацију. Отприлике сваким третманом се губи трећина длака, лупам. Значи, оне које су успешно спаљене неће расти више никада, јер им је корен уништен. zelis nesto da nam kazes? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 ? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Па у свим тим салонима где то раде би требало да ти појасне то који типови коже су погоднији за епилацију. Отприлике сваким третманом се губи трећина длака, лупам. Значи, оне које су успешно спаљене неће расти више никада, јер им је корен уништен. Ne znam dovoljno da bih nešto tvrdio 100% ali ko god to hoće da radi neka pita direktno "jel to znači da više nikada ikada nikada ikada neće da mi rastu dlake" i onda neka vidi šta će mu reći kao odgovor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 (edited) pogresan topik Edited February 4, 2014 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Vakcinacija ili ne - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234933256 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 maro, nisam te video na vma :D inace, sta se jede posle infuzije (ako se jede ista) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 bilo šta, al mora da propržiš na maslinovom ulju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 hue hue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 inace, sta se jede posle infuzije (ako se jede ista) :D ovaj reki kad postavi pitanje...prvo moras da nam kazes zbog cega si primao infuziju...ako si imao proliv/povracanje/stomacni virus sigurno neces da jedes pecenje i majonez...a ako si primio zato sto ti je nizak pritisak i malena si sisica onda mozes da jedes sta oces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted February 9, 2014 Popular Post Report Share Posted February 9, 2014 a najbolje je da popijes dva samara 7 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 (edited) E pa mogao si da se javiš! :D dobio bi topli sendvič, sok na slamčicu i praline. (Neko od forumaša se ipak javio.. :) ) Jedeš normalno, osim ako je neki stomačni virus.. Šta si primao? Edited February 9, 2014 by rbds Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 :o pise Th. Sol NaCl 0,9% 500ml iv. nije stomacni virus bio, Dg. Kriza Svesti, sutra idem da vidim sta se desava :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Pa ti si bash apperovao online nocas, a? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 da, kad sam zavrsio tusiranje pred rl ofc, slosi mi se a kupatilo je bilo zakljucano, moji cuju da sam pao al ne mogu da otvore, useru se i dobiju napad panike, nekako cale razvali vrata, ja go lezim ne znam sta se desava jedva ih cujem ne mogu da se ustanem, na kraju i mene (u boksericama) i njih odvezu na vma, njih puste, ja sam sacekao zoru uz infuziju :c ovo je drugi put u jedno 6 meseci da mi se slicno desava, sutra didem kod neurologa, izgleda da ipak nisam nepobediv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Au jbt. Razlog vishe da postanesh seksi macan i da dovedesh zivot u red! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Syncopa et colapsus...vise rl-a reki i izadji malo na vazduh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Zamisli da tebi neko kaže "prestani da piješ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Doktore, je l mozes da mi kazes da li postoji neki pregled/provera/stagod koji utvrdjuje da li se unosi dovoljno kalcijuma u organizam? Znaci da li fali organizmu kalcijum i d vitamin ili ne, da li je to onaj pregled putem krvi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Zamisli da tebi neko kaže "prestani da piješ" nigga pls Doktore, je l mozes da mi kazes da li postoji neki pregled/provera/stagod koji utvrdjuje da li se unosi dovoljno kalcijuma u organizam? Znaci da li fali organizmu kalcijum i d vitamin ili ne, da li je to onaj pregled putem krvi? metabolizam kalcijuma je kompleksan, trebalo bi proveriti u laboratoriji jonizovani kalcijum, vitamin d i paratiroidni hormon makar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 nigga pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 metabolizam kalcijuma je kompleksan, trebalo bi proveriti u laboratoriji jonizovani kalcijum, vitamin d i paratiroidni hormon makar hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 dule brate u poslednje vreme imam trip da 'ne znam' da li je java ili san, sve mi je nekako cudno, kao da sanjam :D mislim, koncentracija mi je ok, recimo, ali je ono, dosta cudno! da nije do vremena? ili cu dumrem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Mozda si spavao Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 elesdi se vraća kući! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Stankec, nije ti to dovoljno dobra odbrana za sud, pitaj Stiju! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts