Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

odradio kortikosteoide, idem na fizikalnu (ic lampa i elektrostimulacija) i to je to
ali minimalnu su pomaci i pored 60 dana nakon nastanka

edit: oko skoro se zaklapa, ali redovno stavljam hloramfenikol, kremu/mast prije spavanja da se oko ne bi isusilo
ali pitam na dnevnoj bazi, stavljam kapi
dal mi steti oku to sto se ne zatvara u potpunosti a dreljim kuci ispred kompa, ipak zima je ne smijem po polju skakati

Edited by SchKabBio

iz ova dva bolda iznad (pogrešno sam se izrazio) ispade kao da sam budžio silikone u rame :)

naravno da nisam tražio, morao sam. u stvari nisam, mogao sam da živim sa nestabilnim ramenom do kraja života, plus extra bonus - bol u ramenu do kraja života! :)

nisi skapirao :)

mohi je operisao koleno pa se zezam

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

odradio kortikosteoide, idem na fizikalnu (ic lampa i elektrostimulacija) i to je to

ali minimalnu su pomaci i pored 60 dana nakon nastanka

edit: oko skoro se zaklapa, ali redovno stavljam hloramfenikol, kremu/mast prije spavanja da se oko ne bi isusilo

ali pitam na dnevnoj bazi, stavljam kapi

dal mi steti oku to sto se ne zatvara u potpunosti a dreljim kuci ispred kompa, ipak zima je ne smijem po polju skakati

Ako pod kapima mislis na vestacke suze, ne bi trebalo da imas problema sa kompom.

CIsto informativno, kako si zaradio paralizu facijalisa?

Evo ovako trljao sam levo oko par puta (kao slepac, i ako nemam obicaj da to radim) na ovom mestu ( http://www.dodaj.rs/f/G/6b/3OvnnCLs/0000848693l07k8o0q.jpg ) pa ono kapiram da je izasao neki cmicak (nije mnogo veliko ali ima malo crvenilo i sta vec ) ili gresim, no sta da radim jel imate neki predlog, trenutno nemam overenu zdrastvenu knjizicu ( da znam da sam debil ) koliko je potrebno da dana da prodje to, kako da ubrzam malo proces da me prodje to do cetvrtka kad je slava da ne moraju ljudi da me zagledaju cudno i svako pita a sta ti je to :D

• 2 weeks later...

Može mali quick help? Treba mi preporuka za definitivno i provereno najbolje i najefikasnije sredstvo (ili kombo) za suzbijanje simptoma prehlade, kako bi se mogla dočekati nova godina normlano. Kijavica, curenje nosa, glavobolja, potencijalno kašalj, itd...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Može mali quick help? Treba mi preporuka za definitivno i provereno najbolje i najefikasnije sredstvo (ili kombo) za suzbijanje simptoma prehlade, kako bi se mogla dočekati nova godina normlano. Kijavica, curenje nosa, glavobolja, potencijalno kašalj, itd...

Ja sam se prosle godine za srpsku NG najeo Fervexa da izguram vece, ali sam zato bio bolestan nedelju dana duze :S Doduse, bilo super za SNG, posle 5-6 rakija zaboravio da sam bolestan! 

http://www.galenika.rs/downloads/spc-pil/pil/dovicin_kapsula_tvrda_pil.pdf

Ако си "кршније" грађе  другу лилулу на 6 сати остале 3 на 12 сати а ако си "регуларан" онда по упутству

Гле немају више терапију у једној капсули од 1000мг... та је била царска, наравно ко има "масу" да издржи

• Downvote (-1) 1

Dule, imam bolove u levom kolenu samo kad radim čučanj, i to nije vezano do težine (isto se javi bol i na 50 kg i na 90). Nije do zagrevanja, i nemam takav bol ni kad trčim, ni kad vozim bajs, ni kod drugih vežbi u teretani (leg press, iskorak, ekstenzija, etc). Takođe, javi se ponekad u trećoj seriji, nekad u drugoj, a nekad ne. I kao bonus, ne znam da li je to povezano sa pritiskom/blagim bolom u levoj peti, koji osetim npr posle spavanja, ili kad se usedim na poslu 2 sata, pa onda ustanem 

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi