SchKabBio Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) odradio kortikosteoide, idem na fizikalnu (ic lampa i elektrostimulacija) i to je to ali minimalnu su pomaci i pored 60 dana nakon nastanka edit: oko skoro se zaklapa, ali redovno stavljam hloramfenikol, kremu/mast prije spavanja da se oko ne bi isusilo ali pitam na dnevnoj bazi, stavljam kapi dal mi steti oku to sto se ne zatvara u potpunosti a dreljim kuci ispred kompa, ipak zima je ne smijem po polju skakati Edited December 15, 2013 by SchKabBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 iz ova dva bolda iznad (pogrešno sam se izrazio) ispade kao da sam budžio silikone u rame :) naravno da nisam tražio, morao sam. u stvari nisam, mogao sam da živim sa nestabilnim ramenom do kraja života, plus extra bonus - bol u ramenu do kraja života! :) nisi skapirao :) mohi je operisao koleno pa se zezam Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 i dalje ne kapiram :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 odradio kortikosteoide, idem na fizikalnu (ic lampa i elektrostimulacija) i to je to ali minimalnu su pomaci i pored 60 dana nakon nastanka edit: oko skoro se zaklapa, ali redovno stavljam hloramfenikol, kremu/mast prije spavanja da se oko ne bi isusilo ali pitam na dnevnoj bazi, stavljam kapi dal mi steti oku to sto se ne zatvara u potpunosti a dreljim kuci ispred kompa, ipak zima je ne smijem po polju skakati Ako pod kapima mislis na vestacke suze, ne bi trebalo da imas problema sa kompom. CIsto informativno, kako si zaradio paralizu facijalisa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 3-4 dana prije pojavljivanja me uhvatila kisa nespremnog pa sam pokisao malo, a i znam nekad izaci do grada cim osusim kosu pod parolom 'nece se meni iskriviti usta' sreca nije drasticna pareza, ali pomaci su minimalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Evo ovako trljao sam levo oko par puta (kao slepac, i ako nemam obicaj da to radim) na ovom mestu ( http://www.dodaj.rs/f/G/6b/3OvnnCLs/0000848693l07k8o0q.jpg ) pa ono kapiram da je izasao neki cmicak (nije mnogo veliko ali ima malo crvenilo i sta vec ) ili gresim, no sta da radim jel imate neki predlog, trenutno nemam overenu zdrastvenu knjizicu ( da znam da sam debil ) koliko je potrebno da dana da prodje to, kako da ubrzam malo proces da me prodje to do cetvrtka kad je slava da ne moraju ljudi da me zagledaju cudno i svako pita a sta ti je to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 mozda ti se upalio izvodni kanal lojne zlezde u korenu trepavice...stavljaj dexa-neo kapi i mazi corticin ili neku antibiotsku mast za oci 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Докторе јел смем ово сам да цедим (није за гадљиве на бубуљице) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 pa sad...ja sam nekad davno ovo sekao ziletom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 мислим да не мора жилетом јер је више малих, није једна велика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Raste ti Doris na leđima! 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaratustrijan Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Izgleda kao apsces koji je krenuo sam da se drenira. Trebas ici kod lekara da ti odrade rutinsku inciziju i u najgorem slucaju da dobijes antibiotik. Ako mozes (bolwise) iscedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 исцеђено, гг 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 pics or didnt happ... oh wait :C.. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZpYBXrtlsoY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ako ti se ponovo napravi gnojna kolekcija (da, to je izraz) idi kod cika hirurga da ti to lepo ocisti da se ne bi vracalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Gnojni kolekcionar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Može mali quick help? Treba mi preporuka za definitivno i provereno najbolje i najefikasnije sredstvo (ili kombo) za suzbijanje simptoma prehlade, kako bi se mogla dočekati nova godina normlano. Kijavica, curenje nosa, glavobolja, potencijalno kašalj, itd... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 kokain Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Može mali quick help? Treba mi preporuka za definitivno i provereno najbolje i najefikasnije sredstvo (ili kombo) za suzbijanje simptoma prehlade, kako bi se mogla dočekati nova godina normlano. Kijavica, curenje nosa, glavobolja, potencijalno kašalj, itd... Ja sam se prosle godine za srpsku NG najeo Fervexa da izguram vece, ali sam zato bio bolestan nedelju dana duze :S Doduse, bilo super za SNG, posle 5-6 rakija zaboravio da sam bolestan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Sve je to isto sranje relano, uzmi bilo sta:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Može mali quick help? Treba mi preporuka za definitivno i provereno najbolje i najefikasnije sredstvo (ili kombo) za suzbijanje simptoma prehlade, kako bi se mogla dočekati nova godina normlano. Kijavica, curenje nosa, glavobolja, potencijalno kašalj, itd... http://www.galenika.rs/downloads/spc-pil/pil/dovicin_kapsula_tvrda_pil.pdf Ако си "кршније" грађе другу лилулу на 6 сати остале 3 на 12 сати а ако си "регуларан" онда по упутству Гле немају више терапију у једној капсули од 1000мг... та је била царска, наравно ко има "масу" да издржи 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 preporucujes coveku tetraciklin da uzme na svoju ruku i to prema krsnosti gradje. Au jebote Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Dule, imam bolove u levom kolenu samo kad radim čučanj, i to nije vezano do težine (isto se javi bol i na 50 kg i na 90). Nije do zagrevanja, i nemam takav bol ni kad trčim, ni kad vozim bajs, ni kod drugih vežbi u teretani (leg press, iskorak, ekstenzija, etc). Takođe, javi se ponekad u trećoj seriji, nekad u drugoj, a nekad ne. I kao bonus, ne znam da li je to povezano sa pritiskom/blagim bolom u levoj peti, koji osetim npr posle spavanja, ili kad se usedim na poslu 2 sata, pa onda ustanem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Иди код физијатра :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts