Jump to content

zaratustrijan

Level 1
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zaratustrijan

  1. Nisam trolovao Alfy, Koma je napisao 300 redova, 20 argumenata, ti nisi napisao nista ali si u pravu i on treba da cita dalje. Spolja to tako izgleda.
  2. Lik ti napise iscrpan post zasto je Bajern car, i zasto je licimerno govoriti da su neki drugi klubovi car, okaci linkove i ti mu napises da nije u pravu i da cita dalje? Pa daj okaci to sta treba da cita ili neki odgovor. Jer ako ostane na ovome, realno te je popisao.
  3. Ronaldinjo u Besiktasu. Arsenal nudi ~40M za Koštu :D
  4. Ja i dalje ne kapiram zasto taj CD ikome treba. Iz licnog iskustva znam da sve moze da radi preko weba, sa bilo kog kompa, sa bilo kog mesta u svetu. Sve sto mi treba je user-pass kombinacija i 6 cifara koje potom stignu na mob kao sms. Kakav privatni kljuc zaboga. Pa privatni kljuc em moze da mi stigne kriptovano, em moze i sam da se generise (diffie hellman?).
  5. Sreo sam Budu na dnevnoj proslavi nove u Giardinu i javio se. Buda faca
  6. Pravis se da razumes, stavis rofl smajli i onda jedis sve ostale. Sta te briga.
  7. Izgleda kao apsces koji je krenuo sam da se drenira. Trebas ici kod lekara da ti odrade rutinsku inciziju i u najgorem slucaju da dobijes antibiotik. Ako mozes (bolwise) iscedi.
  8. ona sve, izgubio sam autoritet taj dan kad je usla u kucu :C
  9. pa dobro je za mene sto ne duvam, ali nije dobro sto mi ona brani :C
  10. + ozenio sam se + zavrsio u potpunosti master studije + na poslu sam dostigao programerski najzahtevniju poziciju, i pride intervjuisem kandidate + jako puno sam ucio zadnjih dve god, i kad dodjem s posla nastavljao da ucin po 4-5 sati. sabijam kompjuter sajens maksimalno da sam odvalio intervjue za amazon i gugl i mogu da biram gde da radim, ali mi trenutno gde sam nude najvise povoljnosti. ali jos cu da razmislim jer su ponude otvorene + najzad odradio i mensa test i postao clan. imam > maksimum + amsterdam, roterdam, matterhorn + kupio audi q5, prezadovoljan nemackim celikom i tehnologijom + prestao da duvam + ponovo poceo da igram sah, al nemam toliko vremena da ga ucim - nisam imao vremena nigde da putujem po svom izboru, sve sto jesam bilo je sa firmom - jako slabo svracao u srbiju - zena se jos muci da dobije boravisnu iako je dobila posao i potpisala ugovor na hirurgiji - matorci su mi ostarili :C - imam 86 kila - zena mi ne da da duvam - 12 godina trosenja cigareta - jos nisam spretan u nemackom, red je vise da ga naucim - banovan na ruru
×
×
  • Create New...