togFU Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 uđem na topic na kome inače Dule daje savete i "leči" ljude, kad imam šta da vidim - rakija, alkohol, gradi, procenti... sad znam kako se oseća pacijent kad uđe kod duleta u ordinaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Осећа се на вињак! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 To kad izađe od Duleta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Jel znaš gde ima da se kupi dobra orahovača i pošto? (u medicinske svrhe jelte pošto je ovo medicinski topic) Znas kako, ja ne ostavljam orahovacu za prodaju, a iskreno ne znam nikog da ostavlja, to ide na fazon 20-30 litara godisnje, poklonis koju flasu i kuci ujutru casicu cale obavezno :D Imao sam u planu ove godine da ostavim stotinak litara, ali nisam imao vremena da skupljam orascice, iskreno da ti kazem, naredne godine imam nameru da aktiviram nekog u vezi oraha. Dotle zaista ne mogu da ti pomognem. Inace ona je prilicno neisplativa, posto na flasu ide 40 orahcica(mali, bezmalo cim se pojavi) i sladi se medom, da bi bila zdravija jelte. :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 To kad izađe od Duleta! Ма одмах се то увати! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Nadam se ove godine blizu 35 l sljive, 15 litara orahovace i hoce komsija da napravi eksperiment sa lesnikom... Imam 15 stabala lesnika. Pricao je da hoce da proba da napravi cistu rakiju od lesnika, bio je malo pripit ali u principu, sto naumi to i uradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Moze, nije problem, ako ubaci 50% secera, sto ce biti bas krasna rakija, ali ce on imati rakiju od lesnika. Bas smo nekad ogavni. Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 ali šećer je zdrav, ima elektrolite Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 E, Astora ozbiljno pitanje, koliko su ti stara ta stabla lesnika i kada su dala prvi rod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 imam moja baba u kucevu dosta lesnika, solidno moze da se zaradi od njih ko ima zivaca da ih skuplja i cisti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Ove jeseni bice punih 12 godina kako su posadjeni. Prvi rod je bio u trecoj godini a pun rod smo imali posle 7 i po godina. Svako nase stablo daje blizu 4 kg ne ide ispod 4 ali bude nekih i po 5 kg po stablu roda. Nije zahtevno i ne trazi puno... samo redovno djubrenje, prskanje i ciscenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Dule, boli me levo rame (nije desno heee) odnosno početak mišića oko zgloba kad pravim određene pokrete, deluje mi da je tetiva, šta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 popi rakiju i brufen Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Dule, boli me levo rame (nije desno heee) odnosno početak mišića oko zgloba kad pravim određene pokrete, deluje mi da je tetiva, šta da radim? Meni su baš za to (početak mišića oko ramena, tetiva itd) dali kombinaciju prvo istezanje "do bola" i tako neke stvari + nekakav bengej ili tako nešto nakon toga, a nakon par dana vežbe za jačanje ramena one tipa "oklagija" iza leđa pa rokaš levo desno, u'vatiš onu elastičnu gumu nogom pa podižeš ispruženu ruku ispred sebe i tako te fore. Mogu da probam da se setim što više vežaba ako ti doktor Dule prepiše takvu terapiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ja mislim da mi je ovo sve i poteklo od vežbi za jačanje ramena :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 manje drndanja misha/pisanja recepata/drkanja desnom rukom al ozb, jebeni prinudni polozaji ubijaju...a za terapiju ti ne bih davao nista vise od ovih kremica/gelova i blagih vezbi dok ne snimis to rame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Istezao sam se juče i mazao deep relief-om, nisam oka sklopio i sad je još gore :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Ја опет морам да истакнем симптоматичност назива тих ствари, као што су дип рилиф, бен геј, коњска маст Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 A uopšte ni nije bio toliko deep :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 popi rakiju i brufen Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Istezao sam se juče i mazao deep relief-om, nisam oka sklopio i sad je još gore :c i meni je bilo isto tako :) prvih par "tretmana" je bolelo više, to su i napomenuli, a onda je počelo da biva bolje. Sad doduše, ne mora da znači da je i kod tebe to slučaj, glupo bi bilo da se nešto još više sjebeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma_ Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 imam i ja pitanje :) upalilo mi se zdrelo i sinusi, crkavam. a od antibiotika u kuci imam samo ciprofloksacin (citeral od 500). imam i zymbaktar al od toga crkavam, bas ne mogu da ga podnesem. jel da pijem citeral ili da ipak pokusam da iskuliram? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Како ли си само зарадила упалу ждрела? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Како ли си само зарадила упалу ждрела? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts