Dule_smor Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 moze to sto si uzeo i lezi kuci i odmaraj, ako ne popusti otidi sutra da ti roknu neke injekcije...a kazem ti ja da bi dobro bilo da snimis kicmu jos ono kad si pominjao da ti trne noga...jbga, izgleda da svi imamo neke pocetne diskopatije:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Jadan stanko, udrvenio se :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Ja sam imao Stankićeve simptome, isti scenario, mislim da sam i ovde kukao, pukla me temperatura preko noći, ujutru upaljeni mišići leđa boli kad ležim, sedim, stojim kako god - midokalm, brufen, konjski gel - i ko živ. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 hemiju ne koristim vec jako dugo, samo hasisovo ulje 1ml@100ml kokosovog ulja. Namazes i bol prolazi za 10-30 min. Nije psihoaktivno of kors, a zdravije ne moze biti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 @tablete : midoklam i aflamil sam ja bio dobio svojevremeno. Ne znam dal je kombo safe za "na svoju ruku" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 jeste safe ako nisi trudnica (znaci bolteuvo ti si odklimakteriso svoje) ili imas problema sa probavnim traktom (cir, kronova, ibs...) @Vitja - jest ista je stvar samo se drugacije zove, 2xanalgetik (tehnicki 2x diklofen jer je i aflamil i krema efektivno diklofen) + muskulorelaksant (s tim da mislim da je taj kombo osetno jaci od brufena i konj-gela) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 malo je popustio, smlatili me izgleda lekovi, pa sam dremnuoi jedno 2-3 sata..... e sada, hardkor je to sto radim nocnu...pa cu videti ako ne popusti jos malo da iskuliram sljaku :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 opet savet zlata vredan, kad prodje ako mozes sedi na lopti za pilates :D, pored svih ostalih bla bla saveta koje smo ovde vec sto puta bacili Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 11 hours ago, tortky said: Ne stigoh da se javim ranije, za ta kočenja treba piti i rapten da ti umrtvi bol malo i myderison da ti opusti mišiće; e sad verujem da je Kole upućeniji da zna da li su ti lekovi koje piješ pandani za to... A Duleta ko jebe sto je to isto napisao, sad sam buthurt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 nisam izdržao ni pola smene, počelo opet da zateže.. mnogo je lakše kada se leži :) sutra kada ustanem, odo ja kod doktorke da otvorim bolovanje, a verovatno i na injekcije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Mendz, vrhunska stvar od tih masti je counterpain koji radi pharma swiss. Ovaj moj se stalno kocka i obavezno ima to, a koriste i moji matorci za sve zivo i bas im radi. Jedini problem je sto ga nema kod nas pa ako imas cesto probleme, vidi da nahvatas nekog ko ide u inozemstvo, ili neku od apoteka koja valja lekove kojih nema kod nas. Koliko se secam, u proseku placam oko 10e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 8 hours ago, Stanko said: nisam izdržao ni pola smene, počelo opet da zateže.. mnogo je lakše kada se leži :) sutra kada ustanem, odo ja kod doktorke da otvorim bolovanje, a verovatno i na injekcije :) idi i trazi uput za specijalistu da bi ti dao da snimis magnetnu...jeste da ces da cekas 6 meseci verovatno, ali ako te popusti od injekcija verovatno nije toliko hitno pa da ne placas 100 evra snimanje...ali obavezno to snimi, da vidis kakvi su ti medjuprsljenski diskovi, valjda nisi propao kao igor i ja:( 3 hours ago, tortky said: SKROZ ISTO JEBOTE :* Šalim se Ledu, samo ovaj tvoj post sam video :( nho :* inace pre tih myderisona/mydocalma/myolastana je bio tetrazepam, isto miorelaksans, al on se vise ne proizvodi posto je zabranjen zbog nekog stetnog dejstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 2h sam cekao red u dz :))))))) za to vreme sam se nagledao i naslusao svacega :)))) beneficirani radni staz za duleta :))))) nego, kao sto sam i ocekivao, koktel injekcija (bendzos+ nesto, zaboravio sam), primio danas jednu, sutra drugu a za nedelju ako bude bilo potrebe. kontrola u ponedeljak, otvoreno bolovanje :) hvala svima na pomoci, vrlo ste ljubazni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Ljubazan kao Brus Li! Stanko, poslusaj me, cak iako ti bude bilo bolje od injekcija zamoli doktorku da ti da uput za neurologa ili fizijatra kako bi ti oni dali preporuku da snimis magnet. Ili snimi sam kad skupis pare, znajuci nase zdravstvo ili nece hteti da ti daju uput ili ces stici na red 2018:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Stanko, pita te Dule kad ces na pivo :I Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 sta da snimam na magnetnoj, vrat? kicmu? pre bih trebao koleno sto me muci :) a pivo moze, tj kada se skinem sa ovih lekova i injekcija, ili mogu da cirkam i pored terapije? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 LS kicmu za pocetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 samo cu da bacim info posto ti vec pijes svasta al' moj ortak koji je imao zescih problema kocenjem je pio Arcoxia i Mydocalm kombinaciju .. 1 tableta arcoxie i 3 tablete midokalma dnevno... nema kome nije pomoglo kad sam mu preporucio pa eto, kao dodatna opcija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 bio na kontroli, nastavljam sa mydocalm-om 3x po 2 tablete, mazem se diklofenom, a u sredu kod fizijatra na pregled, na posao ne pre cetvrtka :D ukocenost je prosla, ali me i dalje boli kada pomerim vrat udesno do neke granice i jako malo mogu nadole, tu me bas boli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Uzmi ruski preparat Kapilar u nekoj od dve-tri ruske apoteke u BG. Leči sve - od zanoktica do kočenja! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 uf da, secam se da si mi to preporucio jos pre 3-4 god, kada sam sjebao koleno... a nisam uzeo, naravno... mada, proslo me je ovo, tj nisam jos uvek 100% fit, ali prolazi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 U DZu se daje koktel diklofen (protiv bolova) + deksazon (smanji otok oko nerva) + ohb12 (ishranjuje nerv vitB) + bensedin (opusta misić). Odlična kombinacija. Tetrazepam - prošlo leto sam imala strašne vrtoglavice/mučnine, povraćanje.. a da prethodno nisam ništa pojela/popila sem leka. Najgore je što me je reakcija hvatala iz sna, tj kada prođe to opuštajuće dejstvo. Ranije nisam imala nikakve probleme sa nus pojavama, a ovo sam skontala nakon druge tbl i bacila ostatak pakovanja. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 kako se leči gejmerska cirkulacija? ako budem morao još jednu zimu hladnih stopala i šaka da preguram odseći ću ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 rakijom ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 može lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts