FATA Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 pisao sam u pricajte, ali hajde, ostavicu i ovde, mozda neko konkretnije odgovori :) prosle godine sam sredinom avgusta poceo da kijam ko lud a i nos mi je redovno cureo, jos sam usput pokupio i neki svrab ociju koji se javio da li krajem septembra ili pocetkom oktobra... i ove godine ista prica, kijanje svaki dan i brisanje nosa iako je napolju konstantno 30c. svraba ociju nema, ali nije iskljuceno da ga necu dobiti u ovom ili sledecem mesecu. u oba navrata sam bio izlozen konstantnom radu klime koju inace ne podnosim pa je mozda to razlog mojih simptoma. nisam nesto informisan pa me zanima da li neko ko je generalno zdrav, moze da pokupi alergiju tek tako u 30oj godini zivota i sta je najpametnije uraditi? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 to bi morala da bude alergija. ja sam postao alergican na macke u ~22/3 godini fazon Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 verovatno alergija, testiraj se kad prodju simptomi, a dotle koristi aerius ili xyzal recimo kao sto su ti rekli tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 (edited) Svi simptomi alergije. Ja nisam na nikad nista bio alergican i u 23/24 krenula ambrozija da me jebe. Edited August 30, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 zamrzecu zivot ako sam pofsaovao alergiju Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 14 hours ago, Dule_smor said: verovatno alergija, testiraj se kad prodju simptomi, a dotle koristi aerius ili xazal recimo kao sto su ti rekli tamo e dule, jel moram da cekam da mi prodju simptomi jer se vec danas osecam dosta bolje. kinuo sam par puta od jutros i to je to. opet, ne znam da li kad dodje taj period alergije moze da se desi da jedan dan umirem a da mi je vec sledeci dan super prica? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 da bi alergo testovi bili validni najbolje da prodju svi simptomi i da ne uzimas lekove 10 dana makar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Ima neko preporuku za dobrog gastroenterologa, koji radi privatno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 profesor Doder sa Vma, nekoliko mojih pacijenata je islo kod njega i bas su zadovoljni...sta ti je sad Marina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 pa ja se lecim isto kod njega ali nisam bas zadovoljna :( pa nista, isto sto i poslednjih god dana, boli me zeludac svaki dan. pijem oko godinu dana nexium ujutru i uvece, plus pila i gastroperidon, klometol i rupurut po oko mesec dana, kontrolok nekoliko meseci i jos jedan inhibitor pp, ne secam se vise koji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Onda vidi nekoga sa KBC Zvezdare, njihova gastroenterologija je odlicna. Jel si radila gastroskopiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 isla sam i kod direktora KBC Zvezdara, onog Bosanca, kako se bese zove, ali i dalje slaba vajda. E moja gastroskopija se neslavno zavrsila, istrgla sam sondu iz usta :))) sta cu kad imam preterani negon za povracanjem cim mi nesto dotakne jezik. i grlo pregledam u poslednje vreme sa anestezijom :/ dogovarala sam se s Doderom da uradimo u opstoj anesteziji ali mi je bilo malo bolje pa nisam otisla, a i malo mi je skupo to zadovoljstvo pa odlazem. Ali def cu morati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 (edited) bedak samo sto je medicinski topik :) nego, imam i ja problemcic... sve je pocelo pre dosta godina kada sam jednom prilikom putovao autobusom i nisam imao bas preterano mesta za noge, tako da mi je konstantno ceo put (oko 4-5h) desna noga bila 'prikljestena' kolenom na prednje sediste i od tada imam sporadicno trnjenje desne noge, od kolena do zgloba, ali samo u predelu cevanice.. malo se intenziviralo od kako sam poceo da radim 8h dnevno u stolici (do tada sam, kao sto znate, shankerisao) i skoro su se pojavile blage crvene tackice.. koji kurac se zbiva? Edited September 7, 2016 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 gej prozivke stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 posto me stalno zajebavas stanko ne bi trebalo da ti odgovorim:)...jel te bole ledja, mozda da snimis kicmu za pocetak, hoce od kicme trnjenje nogu, a i sedis po ceo dan kao i ja:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 koja si zhena :D ma ne boli me kicma, ispravio sam se od kako idem u teretanu :D a mozda je i do kilaze? imam 115kg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 nema veze sto te ne boli, snimi ipak, i zbog kilaze i zbog svega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 e, al nemas pojma sta ja sve treba da proverim, al me mrzi, posto se mnogo oduzima vremena :D a ja sam strasno zauzet (poz za vanjaua!)!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 od vena oce bol u nogama, al trnjenje je od slabe ishrane nerva sto je il prikljestenje neko (zato dule kaze prvo pogledati/snimiti ledja), il eventualno vaskluarne priurode sto je eventualno neki ultrazvuk arterija u toj nozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 pa da, a racunam da stanko nije toliko mator da su mu vec otisli krvni sudovi, pa zato nek prvo pogleda kicmu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 dule, kole, ko god.. pomagajte izgleda da sam se dobro ušinuo, baš mi nije dobro... počelo je ponedeljak popodne, baš blago, utorak je bolelo malo, ali sam mogao da izdržim e a juče je krenulo onako baš da boli na pokret ulevo i dole, a noćas sam jedva spavao .... mislim da je kriv futachi, pošto sam se mislim za vikend probudio mokar (dal me je drmala neka temperatura, nemam pojma) a ventilator me je šurio baš u taj deo tela... šta da jebeno popijem ili da mažem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 (edited) nahladio si nerv verovatno i misici su se zgrcili da zastite region a ti si jos bio aktivan na sve to pa nisi pomogao situaciji =o( mislim da je ok da uzmes brufen od 400 odmah i cekas da popusti, mozes da mazes konjsku mast (zapravo je gel u pitanju, Krauterhoff Pferdebalsam, zeleni je najbolji), ako ta 2 ne pomognu onda ambulanta da ti daju novalgetol edit ah, da, potpuno je pogresno da za takav problem pitas na forumu ;o)) Edited September 15, 2016 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 ma idem ja kod lekara, bas mi je lose. a inace izbegavam da idem kod lekara zbog guzvi i svega, ali ono, lose mi je :D ako uspem da se obucem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 na kraju otisao kod lekara, ALI! ja ne mogu da verujem... pa bar 50 ljudi je cekalo... samo sam se okrenuo i otisao do apoteke u sklopu DZ-a.. tamo mi dali da rokam aflamil 2x1 i mydocalm 3x1-2 i da mazem diklofen .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Opština sa ~250 hiljada stanovnika i dva doma zdravlja (ne znam je l još postoji ona medicina rada u Omladinskih brigada), jebem im mater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts