Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

Taj ne radi. Rade medicinski gde je bocica tipa 1000, ali pisle nekog vremeens gube dejstvo.mislum da je to prosto do hormona, pretposravljajuci ofc higijenu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja sam sa više strana čuo da oni šamponi protiv peruti stvarno rade posao, al nisam proveravao jer nisam perutav nego sed :D

komša drug

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Nešto čudno mi se dešava. Ne znam ni da li je ovo baš topik za to, ali nemojte da trolujete pls.

U poslednje vreme noću kad tonem u san probudi me jak zvuk, kao neki tresak ili tako nešto, trgnem se, i onda provalim da to nije nikakav zvuk spolja, nego da sam ga "sanjala" tj samo je bio u mojoj glavi. 

Da li se to još nekome dešava ili možda nešto nije u redu meni s mozgom? Ja nikad pre nisam čula za tako nešto. Ne znam da li treba da zakažem kod neuropsihijatra možda ili tako nešto. [:(]

oO

dešava se i meni nešto slično, taman zaspim i trgnem se, kao da sam sanjao da padam :)

mislim da je relativno normalna pojava, ne uzbuđujem se nešto preterano. 

Ma znam za padanje, to svi imaju taj osećaj i to je ok, ali pričam vam o konkretnom jakom zvuku, koji je u stvari bio samo u mojoj glavi. A preksinoć čak je bilo nešto drugo - smrad i to me je probudilo u dva uzastopna navrata, i kad sam se probudila on nije postojao. I zato vas pitam da nisam zglajznula sa mozgom možda

oO

Mali savet mi treba, mada je više za nutricionistu nego za doktora, ali da probam...

Krenuo sam sa keto/atkins dijetom, znači ništa hleb, krompir, pirinač, voće, ništa žitarice, ništa slatkiši, samo tučem mo mesu, ribi i jajima, pa posle dve nedelje mogu da uključim i lakše povrće

Potencijalni problem: živim na selu i navikao sam stomak na skoro svakodnevni unos kuvanih, zdravih i lakših jela. I dva dana prekida takve ishrane su nekad dovoljna da stomak počne da se opasnoi protivi - bolovi, grčevi, nadutost, i slično. 

Koje je sredstvo najbolje da primenim, kako bih olakšao stomaku varenje svog tog mesa, i olakšao probavu za koju očekujem da će imati problem sa ovakvim načinom ishrane? :-) Poželjno je da je neka prirodnija supstanca, i da nema ugljenih hidrata...

INB4 rakija - alkohol je takođe zabranjen prve dve nedelje :-(

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Дигла ми се коса на глави када сам видео шта си избацио а шта највише уносиш : ) сваки одлазак у ве-це ће бити контаминација

Што се тиче питања, цепај салате и то у свежем облику.

@milanche

Keto dijeta je bez veze. Nikakvog benefita/olaksanja nemas u odnosu na 'obicnu' dijetu, a osecas se kao govno. Verovatno nije ni zdrava...

Inace za varenje jedino imas povrce(salate) ako neces da predjes tih 50 karbova ili koliko je dozvoljeno...

Edited by primo
  • Downvote (-1) 1

Nije keto dijeta bas bezveze skroz, diskutabilna je tema. : ) Sto se tice stomaka, ko sto rekose ranije, neki zelenis udri. Brokoli (kad mu je vreme i jeftin je jelte) ili karfiol su ok. Moze da se desi da ces imati stalno problema sa varenjem vece kolicine mesa tako da je mozda bolje da predjes na neke blaze varijante dijeta, sem ako nisi dobio u medicinske svrhe keto dijetu kao terapiju (ali pretpostavljam da nisi).