rbds Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Da cekas redove, samo da bi ti lekar rekao da mozes da popijes brufen/diklofen? :) Ju naopako. 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 To sam mislio pod popiti... not Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 dali su mi u apoteci diclofenac duo, popila sam jedan u 10 i skoro pa je skroz prošao bol kad pomeram vrat, ok sam. ne znam samo da li još da mažem fastum. a znamo na šta je nemke mislio, samo još da se the lekar pojavi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 gledaj da ti to lepo poistežeš dok te ne boli, lakše će ti biti posle. prošlo bi za dan da te neko znalački izmasira, ovako će za tri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Pa ne, ja sam mislio da resis to bez tableta...jeste malo teze, ali po meni je svaka tableta zlo, pa ih izbegavam kad god mogu... Lagano glavu levo, desno, napred, nazad, gore dole...blago istezanje, dok ne zaboli...i to je to... Nemoj piti ni brufene ni diklofenake...i onako smo sa svih strana izlozeni otrovima, radijaciji itd... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 dali su mi u apoteci diclofenac duo, popila sam jedan u 10 i skoro pa je skroz prošao bol kad pomeram vrat, ok sam. ne znam samo da li još da mažem fastum. a znamo na šta je nemke mislio, samo još da se the lekar pojavi :D Престало те је зато што је то прејак лек, за тако небитну ствар. Болеће те опет, кад дејство престане. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 nisam uopšte mislila da mi je lakše samo od leka, mislila sam da je delom i samo prošlo... počela sam da se mrdam i istežem pomalo, ali ujutru ću svejedno morati da uzmem i lek ako se situacija ponovi, a ja već u 15 do 7 moram da izađem iz kuće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Cek, jel vi to mene zezate da je diklofenak duo prejak lek? 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 mara narkoman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Cek, jel vi to mene zezate da je diklofenak duo prejak lek? Ај напиши које су му негативне стране. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Svaki lek je, u principu, hemija koja ima i negativne posledice...jbg, sad, sto ovde ljudi piju lekove ko da su pez bombone, to je druga stvar... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 najboljem drugaru je otac hirurg, a majka farmaceut...lekovi su bukvalno zabranjeni u njihovoj porodici...o cemu pricamo :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Колико сам скапирао, Мара се ложи да познаје медицину, или јој је то можда и струка и сад ме баш интересује шта јој је толико смешно. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 mozda i to sto neke zene za razliku od nas imaju cesce problema sa bolovima...pa odatle taj stav(pretpostavljam) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 e da, samo da javim, ja ozdravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 mislim da je dule smor naduvao maru kurcem jer se trpa da zna o medicini a zapravo studira hemiju il tako nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 nisam naduvao maru kurcem, nismo mi takav forum:)...mara je zavrsila/zavrsava biologiju, a valjda radi kao medicinska sestra na vma, pa se zato malo lozi, pretpostavljam da je zavrsila srednju medicinsku:) elem, diklofenak nije "jak" lek, ako takva definicija postoji, ali sto kaze nemke treba izbegavati sve lekove koliko covek moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Ko nece da slusa duletove savete ja ima da ga lecim. Dule, ovo najverovatnije i drugi znaju da odgovore, ali cisto da pitam. Sto mi se bre koci vrat? Ne mislim na uvrnuce ili upalu vec prosto kao da okostava, teze mi je da okrenem vrat na desnu nego na levu stranu recimo a ako pokusam da silom to odradim krene da puca ko da je chipi-chips. Probao sam sa vezbama, jedno 3 meseca sam imao redovno rutinu i jedino sto sam lakse pomerao vrat ulevo dok je nadesno i dalje ostalo isto. Znaci nije aktivan bol vec samo poteskoca u okretanju. Kad je bilo leto, sedim u basti i 50% riba mi promakne jer nisam kadar da cimam celo telo na desnu stranu ffs! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 zato sto si mator i poceli su da ti okostavaju presljenovi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 zato sto si mator i poceli su da ti okostavaju presljenovi :D you gonna die nigga lol :DDDD Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Realno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 jesi kupio tablet ili surfas sa mobilnog? Ozbiljno, meni je ipad sjebao levu stranu vrata. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 wtf, kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Vrata su se izgulila jer je praktikovao da ih podboči iPad-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 dat joke Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts