optimus Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 To je i psiholoski momenat. Jednostavno, barem meni, jednolicni treninzi brzo dosade pa volim da radim kombinacije sa kros fit, tegovima i cist kardio u zavisnosti od toga kako se osecam. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 61 blok najjaci eee :!D 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 ovo onaj markioli ivan, decko je lud, po ceo dan decko vezba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 ne idem u teretanu nekih mesec i po dana, radim samo zgibove, propadanja, sklekove i trbusnjake. od hemije nutela, tomi majonez i jack3d. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 tomi sa 82% masti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 monstruozni skrimke :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 sta raditi s viskom koze, imam tonu koze oko stomaka tj napred sa strane itd, ima li neka fora za skidanje istog? Cuo sam za neke kreme itd... 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 idi na liposukciju :D Nema fore nego samo ishrana :D I vuduova genetika :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) sta ce mi liposukcija, skino sam 22 kila u 3 meseca, sad koza ostala samo, nece da se skupi :( Edited August 17, 2012 by Kemp. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 S obzorom da si skinuo 22 kilograma u 3 meseca, rekao bih da si se izgladnjivao, sto je fejl u startu. Mnogi ljudi koji zele da smrsaju (a i da se ugoje) prave veliku gresku tako sto gledaju vagu, a ne ogledalo. Broj kiligrama je totalno nebitna za fizicki izgled :) Odmah cu ti reci da imas veliki problem, koji se ne resava lako bez odlaska "pod noz" (ovo ti i ne preporucujem, jer ko voli da ode pod lokalnu/totalnu anesteziju?). Najbolje je da odes kod dermatologa, da ti preporuci neke kreme za zatezanje koze. Treniraj i hrani se, tako da dobijes na tonusu misica, pogotovo oko stomaka... Kopaj po netu jos neke savete, probaj da nadjes nekoga sa istim problemom, pitaj bukvalno trudnice za savet, jer to je slican problem :) ae neka ti je sa srecom! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 (edited) de sam se izgladnjivao, nikad vise nisam jeo u zivotu. Samo smanjio UH na pre treninga i trenirao kao konj, jeo proteine(aka meso ribu itd) min 5 puta dnevno, fazon na 3 sata... Nisam mislio na te extremne varijante noz i to, a valjda ce vremenom da se zategne, jebat ga Edited August 18, 2012 by Kemp. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 zaseci po rez sa strana i dobices besplatne pederuse. Malo li je na ovu krizu ! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 gde u gradu ima dextroza da se kupi? ja sam kupovao u amg sportu ili u veru, amg sport zatvoren u veru nema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 meni su rekli da se to kupuje u zdravim hranama, ali nisam nikad proveravao, pa ako su lagali mene... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 ima u "zdravoj hrani" mozda prodavac/ica nece znati sta je dekstroza, pa joj trazi grozdjani secer :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Idi do pansporta, na slaviji recimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 najbliza prodavnica zdrave hrane, mozda i u maxiju ima 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Kad sam ja kupovao dekstrozu u zdravoj hrani je bila jeftinija dva tri puta nego u tim prodavnicama suplemenata jer su tamo imali dekstrozu sa ukusom banane sljive kajsije.....:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 A takodje imaju i obicnu dekstrozu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 hvala drugari, nashao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Jel ima veci efekat da plivam 3 dana po 2km pa jedan odmaram, ili svaki dan bez prestanka. Dok sam isao u teretanu znam da je taj jedan dan odmora dosta znacio, ali zanima me kakva je situacija kod plivanja? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Kod plivanja se ne umaras pa nema potrebe da pravis pauze !!:D Naravno da treba da pravis pauze :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Pa jebem li ga, verovatno je drugaciji rad na misice, i verovatno se misici brze oporavljaju za razliku od teretane gde ti mnogo vise popucaju misicna vlakna pa im treba vremena da se regenerisu. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 uzas http://www.mondo.rs/s257799/Info/Svet/Dizac_tegova_umro_posle_povrede.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts