Kal1mero Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 ma gde bre !:D brze bolje sam otisao da se nasalim da neko to ne uradi umesto mene :DDD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 vlasnici teretana su poslovično dobro informisani o svemu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 a što je bolji rice cooker nego ovaj kruletov? ozbiljno pitam, staviš vodu staviš pirinač i kad ispari voda dobio si pirinač, kako nešto može da mi još dodatno olakša taj proces? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7X38PCf7kao Edited March 31, 2012 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Bilo je, ali zaista odličan klip Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 dobri svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 videh ovo juče, valjao sam se od smeha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Teske su to muke:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Poz drugari mislio sam da je ovo najbolje da stavim ovde. Jeste mozda mali oglas ali mislim da mu je mesto vise ovde nego u malim oglasima. Radi se o sledecem. Operisao sam se sveze pre dve nedelje pa mi je trening strogo zabranjen bar jedno 8-12 meseci. Ostalo je nesto suplementacjie pa reko mozda nekome da prodam za nisku cenu da ne stoji bezveze. http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=925 Ima ga oko 2,5 kg ukus vanila (nije ovo pakovanje nego ono vece od 4.7 kg) http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=732 Ima jos jedno 5 merica http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=972 Ima 100g I jos meltodextroza ima oko 300-400g Dao bi sve ovo nekome za 5k ako je zainteresovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Aj da i ja nešto pitam ovde lol Dobio sam šaku ovog sranja: VPX Meltdown pa ne znam ni da li da probam? Zato što sam mršav (190cm / 80kg), kontao sam da probam jednom i provozam bajs 2-3 sata. Šta je najgore što može da se desi? :) Logičan kontra pitanje na ovo je "koji će tebi to?", al nemojte me smarati sa time please, sem ako se neću prepoloviti od ovoga a vi to znate sigurno, onda me stopirajte, mada čisto sumnjam da je ovo toliko efikasno :) Dakle, da li da probam ili ne? jel može da me čukne srčka ili tako nešto? probao neko ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Jel bi tako uzeo i drogu da ti neko za dzaba da? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ja u životu drogu nisam probao, verovao ti meni ili ne. Čak ni dim jedan povukao, ozbiljan sam. Eto, sad kad sam odgovorio na troll, nastavljam da čekam odgovor od rur teretana hemija mudraca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ja ne bih uzimao to da sam na tvom mestu, ti sagorevaci masti su losi bash ako oces bilo sta da smrshas, samo nastavi da vozis bajs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 U svakom slucaju od jednog ti biti nista nece :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Tesko da ce ista posebno lose da ti se desi, ja bih probao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Samo pripazi,posto ima 275g kofeina u servingu.Ako si nenaviknut na kofein (ne pijes kafu,kolu,kofein kao pre-workout suplement),mozda moze da ti bude malo neprijatno dok se mozak ne navikne. Osim toga,nista ti nece biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Opusteno, slobodno uzmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Jel mene ovaj coka gej zajebava malo a? Neću da smršam pobogu, već sam mršav, već samo da malo izrežem stomak ako je moguće, valjda ovo i tome služi zar ne? @Dende: E vidiš, taj tip informacije sam tražio pre svega, hvala na odgovoru. Ne pijem kafu, kolu, niti bilo šta od toga što si naveo... jedino guaranu jednom u 2 nedelje recimo, i to je jedini moj kontakt sa kofeinom. I da, pod "šta može loše da se desi?", nisam mislio samo na upozorenja kao što je ovo za kofein, već se i bojim da ako to uzmem 3-4 puta ne izgubim i fazon 5-6 kg (i mišića i masti) kao bonus, a to ne želim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 samo pij dosta vode i neces imati problema sa ovim suplementom naravno ne preteruj, drzi se upustva ali na kraju, mislim da ovi sagorevaci ne pomazu. ja ih nikada nisam koristio, nego to govorim znajuci ljude koji su koristili to. verovatno istripuju da im je to dovoljno i nastave da hasaju sve... ako hoces brze rezultate, uzmi vinstrol! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Winstrol nema efekat na lipolizu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Ovo ti nece srezati stomak. Jedino sto pomaze za stomak je trcanje i brdo trbusnjaka kombinovano sa dobrom ishranom. Ako bas hoces nesto da probas od tih sranja Klenbuterol radi opasno. Ali nije bas bezazelno da se koristi. Malo se raspitaj o tvom medicinskom stanju mozda idi kod doktora reci da hoces da ga koristis etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) Pa nisam ni ja mislio da popijem ovo pa da sedim kući i čekam trbušnjake. Vozim bajs, doduše ne toliko aktivno u poslednje vreme zbog posla, i znam šta je potrebno za trbušnjake jer sam i nekada davno imao solidne (bajs, trbušnjaci, ishrana). Ovo sam mislio čisto da probam kao nešto što bi malo ubrzalo taj procec i to je to. I ja kontam da je ovo dosta zajebano po zdravlje, al ću verovatno probati. Dodatni "strah" je prisutan zato što nikad nisam konzumirao hemiju (dobro, uzimam dekstrozu u toku dužih vožnji al to nije hemija po meni). Najnoviji info koji sam dobio je: "kad uzmeš to nikako na sunce!" lol? mislim, žensko mi je to reklo tako da 99% lupa gluposti :) Edited April 5, 2012 by BLACK JESUS IS BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 dekstroza ti je grozdjani secer :D tako da ti je cedevita hemija u odnosu na to :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 joooj vidi i ovoga sad znam šta je dekstroza jebote :) Al mislim, neko (doduše mali procenat ljudi) se i za to tripuje "omg hemija", pa sam zato napisao onaj disklejmer u zagradi. neću više ovde ništa pisati, već sam sebi zvučim kao da previše pametujem nešto, a pitao sam jednostavno pitanje i dobio odgovor. Hvala svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts