Kal1mero Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Trčanje po bilo čemu šteti kolenima po zemlji ne :) ili je to u smislu kako udisanje vazduha steti plucima ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Trčanje po bilo čemu šteti kolenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 moja preporuka je da radis teretanu 3 puta nedeljno, a kardio 6 puta i to 10-15 minuta u pocetku brzog hodanja na traci. gledaj da ti puls bude oko 65% maximalnog pulsa sto bi trebalo da iznosi oko 130. nedeljno povecavaj kardio po 5 minuta sto se tice teretane, u pocetku radi kruzne vezbe, pa kada dobijes malo snage pocni da sparujes grupe misica nadam se da sam ti pomogao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 brate seki sta ce tebi trener ?!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 pa od trenera je to i nauchio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 moja preporuka je da radis teretanu 3 puta nedeljno, a kardio 6 puta i to 10-15 minuta u pocetku brzog hodanja na traci. Jel to znači da ide u teretanu devet puta nedeljno? :) Zapravo, šest, ali zar nije to previše, ko može da ide svaki dan u tešu čoveče? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 pa od trenera je to i nauchio :) ja sam se nasalio :D nego sam umesto :P stavio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Ovaj trening radi.... smrsaces ko iz pichke realno i dobices i snage. traje samo 21 minut, i mogu da kazem da je odlican. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 opet diskriminacija visokih! ja ovo ne bih mogao da radim na gajbi, kod prve vežbe bih udarao u plafon rukama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Pa valjda na bezaniji ima zelenih povrsina :) napolju brate, ko hanibal ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 (edited) naci poceo sam da prosipam pamet po topiku tipa teretana kali u zbunu, ja i skrimke koma Edited September 24, 2011 by shecky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 naci poceo sam da prosipam pamet po topiku tipa teretana kali u zbunu, ja i skrimke koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 hvala drugari, uzecu u obzir predloge... do jaja mi zvuci ovaj trening sa kinezom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 jbt ne zna se sta je teze, dal' covek da smrsa ili da se ugoji :D inace, znam lika koji je visok oko 2m (199) i imao je oko 120 kg, bas je bio debeli gmaz. Uglavnom za par meseci koliko ga nisam video, nisam mogao da ga prepoznam, kaze da je trcao svako vece, po kisi, po snegu, i ostalim vremenskim prilikama dok nije doveo tezinu u red. Mada za to moras biti karakter, ja da nisam uplatio teretanu, verovatno nikad kuci ne bih uradio ni sklek :D tako da... run forest, run! Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 zbog kojih nisam jeo proteine i ostao skrljav je to sto je trebalo bacati žumanca. Žumance ima više proteina od belanca. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 i holesterola. mada nova doktrina govori da je u stvari žumance HEHE VRH obrni okreni treba jesti, dobro je dok se ima. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 hvala drugari, uzecu u obzir predloge... do jaja mi zvuci ovaj trening sa kinezom.... Ako zelis da oslabis i da nabijes kondiciju kontam da skines bilo koji program za fudbalske treninge. Oni uvek imaju lepo ukombinovana trcanja.. Uz to sam dodao 8 mins abs i 8 mins push ups. U teretanu ni ne idem.(mada ti ako zelis gazi) Jedem sve zivo i imam vidne rezultate od juna meseca i sto se kilaze tice a i kondicije. Imam 183 u junu sa 85 kg,sad sa 79. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Ala ti je rezultat 6 kila za 6 meseci. Ishrana prvo treba da se regulise pa onda sve ostalo. To sa trcanjem sto ste pricali uredu, ali ne mozes trcati svaki dan. Treba uvek odmor preforsiraces se. Opet sto se tice teretane ako zelis da smrsas u teretani radis celo telo ne odrenjene grupe misica kao kada nabijas masu i volumen misica. Za skidanje mase je dovoljno 3 do 4 puta nedeljno trcati po 30 min ali ujutru pre dorucka. Ako zelis da ti sastavim neki jelovnik za skidanje kila reci pa cu ti ovde napisati. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Pre dorucka? A posle rucka sklekovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Sta je cudno sto ce da trci pre dorucka?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 i ja trcim pre dorucka, na prazan stomak ne znam zasto je to za facepalm, kada je to dokazano najbolji nacin za skidanje masti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 FAceplam je zato sto je on skinuo 6 kg za 6 meseci valjda covek zna sta radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Jedes 3 sata pre treninga i onda treniras. I jun,jul,avgust,septembar su nepuna 4 meseca rodjeni. Izbroj na prste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Ujutru se trci jer su glikogenske rezerve prazne, i telo se brzo prebacuje na trosenje masti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Jedes 3 sata pre treninga i onda treniras. I jun,jul,avgust,septembar su nepuna 4 meseca rodjeni. Izbroj na prste Opet slabo. Ne jedes tri sata pre treninga nego 6 puta dnevno plus PWA. Sto mu dodje 3 sata izmedju obroka. To se radi zbog ubrzavanja metabolizma i ne dozvoljavanja telu da skladisti masti zbog nedostatka hrane etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts