Dende Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Ove godine mi je bio cilj da se ne usvinjim previse na moru, odnosno da odrzavam dobru formu koliko god je to moguce.Buduci da sam oko 20 dana bio van kuce, morao sam da treniram po kojekakvim teretanama i to mi je bas prijalo i skontao sam da me je moja teretana smorila posle 4 i po godine.Tako da, - fit pass here I come.Jedna Zyzz poza poslednjeg dana mora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 (edited) Ode nam Rich http://deadspin.com/rich-piana-lived-as-big-as-he-was-1798428768 Edited August 27, 2017 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 videh to juče kod jednog ortaka "profi" bildera na FB, ali sam se nekako zadržao da bacim hejt hajde da plačemo za predrogiranim konjem, buhu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 kakav tezeje gore na slici jebote lupili su me svi kompleksi koje imam od jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 On 30.6.2017. at 9:23 PM, psy said: na to sam mislio, da nije preterana guzva. hvala druze, oticicu da pogledam kako izgleda odgovaram sa velikim zakašnjenjem ali vračar je zatvoren bazen i nema gužve osim u baš najudarnijim terminima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 dajte neku aktuelnu dobru ponudu za whey, najbolji odnos cena - kvalitet. za sad razmisljam da narucim sa ortakom myprotein, 2.5kg je 4.2k + 1.2k postarina, izadje jeftinije opet, a pritom je kvalitetan koliko sam pohvatao. 5kg izlazi preko 50e pa postoji opasnost da platimo 20% pdv ili sta se vec placa bmk igraonica. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 Sa ili bez vitamina D? Ima u Sorabiji ortak koji valja to, naći ću ti broj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 UN-ov Prostar je na akciji trenutno, odličan protein, cena takođe http://supplementstore.rs/ultimate-nutrition-prostar-whey-protein-2390gr Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 ty Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 e da, vico jery legit ta stranica provereno? i ako moze neko da mi objasni cenu od 1600 din za 1kg ovoga - http://suplementisport.com/shop/protein-power-1-kg/ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 Nije neki procenat + soja koja je jeftina a i treba je izbegavati zbog estrogena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 Soju treba izbegavati iz najmanje 3 razloga: -izuzetno visoka bioneraspolozivost proteina -zbog izoflavina (fitoestrogena) koji se mogu ponasati slicno estrogenu -99% sanse da je od GMO soje Ako se bas ide na blend, najbolje je neki whey + casein + albumin ili beef umesto jednog od ova 3. Ja sam preko devojke koja radi u slobodno vreme u teretani uzeo Biotech Isowhey Zero, cisto da imam mericu posle treninga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Myprotein impact whey sam ja koristio u par navrata, sasvim je korektan sto se tice ukusa. Da nemam ovu semu koju imam, verovatno bih i ja uzimao taj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts