Lucky Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 ali to je manje više standardna fora sa tim sklekovima, čim vidiš da neko na klipu radi sklekove, znaš gde će da bude fejl :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Hm...zasto nema vise oglasa za suplemente na KP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 E majke im ga iznabivam...ne moz vise ni da se dopingujes kao covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 ćela ima neku jevtinu hemiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Evo poruke koju su mi neki od kojih kupujem poslali:Postovani obavestavamo Vas da će nakon 25.11. biti onemogućena prodaja suplemenata na KP i zbog toga Vas pozivamo da nasu sadasnju ili buducu saradnju nastavimo na facebook stranici daj tu FB stranicu pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 thx bro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Imam jedno pitanje, ne znam da li je bas prava tema za to pa da ne otvaram dzabe drugu, treba mi neki kondicioni program trcanja(za fudbal), na netu nisam mogao da nadjem nista dobro, pa jel ima neko neki link da postavi ili da napise ukratko kako bi to trebalo do izgleda iz dana u dan ? Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 thx broTakođe zainteresovan za link ka stranici ako nije problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 suplementisport.comuzeo sam ON Whey vanilu i sve je ok bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 čisto kao FYI, ja sam ovaj - http://suplementisport.com/shop/prostar-100-whey-14-kg-ultimate-nutrition/ uzeo pre neki dan tamo u Vojvode Stepe za 5700 sa nekim popustom, regulare cena je 6300/6400, ovde je kod ovih 5500 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 To je odlicna maloprodajna cena u radnji za 83% izolat surutke i za pakovanje malo vece od konkurencije (2.39kg) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 thx broTakođe zainteresovan za link ka stranici ako nije problem...https://www.facebook.com/Suplementi-Kupujem-Prodajem-351942078321847/ što se cena tiče, ja sam prilikom dve prethodne kupovine pravio spreadsheet u kojem sam kalkulisao cenu po gramu čistog proteina, i oba puta je pobedio myprotein. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 To je odlicna maloprodajna cena u radnji za 83% izolat surutke i za pakovanje malo vece od konkurencije (2.39kg)kad si već "zašao u crevca" da se ispravim tj. preciziram - nije u pitanju baš ovaj cookie nego onaj bez ukusa "natural" koji mi zapravo više godi, on bi trebalo da ima još nešto veći procenat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 thx broTakođe zainteresovan za link ka stranici ako nije problem...https://www.facebook.com/Suplementi-Kupujem-Prodajem-351942078321847/ što se cena tiče, ja sam prilikom dve prethodne kupovine pravio spreadsheet u kojem sam kalkulisao cenu po gramu čistog proteina, i oba puta je pobedio myprotein.Hvala za link!Uzeli ga ortak i ja (myprotein) i samo jednu zamerku mu našli - ukus. Naročito ako prelazite sa npr. Scitecovog proteina koji je jedan od najukusnijih na ovom tržištu, može biti problem. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 To je odlicna maloprodajna cena u radnji za 83% izolat surutke i za pakovanje malo vece od konkurencije (2.39kg)kad si već "zašao u crevca" da se ispravim tj. preciziram - nije u pitanju baš ovaj cookie nego onaj bez ukusa "natural" koji mi zapravo više godi, on bi trebalo da ima još nešto veći procenat.Sto je najcudnije, znam da ti preferiras protein bez ukusa iz ranijih postova ; )Ja sam uzimao jedio bcaa myprotein i odlicno se rastvara,2:1:1 bez ukusa.Isto overite Vitalikum ponudu,jeftini suplementi a dobar kvalitet,likovi sa kupujemprodajem su valjali po jeftinijim cenama od zvanicnih,a regularan uvoz sa sve hologramom i isporucen od Vitalikuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 To je odlicna maloprodajna cena u radnji za 83% izolat surutke i za pakovanje malo vece od konkurencije (2.39kg)kad si već "zašao u crevca" da se ispravim tj. preciziram - nije u pitanju baš ovaj cookie nego onaj bez ukusa "natural" koji mi zapravo više godi, on bi trebalo da ima još nešto veći procenat.Sto je najcudnije, znam da ti preferiras protein bez ukusa iz ranijih postova ; )Ja sam uzimao jedio bcaa myprotein i odlicno se rastvara,2:1:1 bez ukusa.Isto overite Vitalikum ponudu,jeftini suplementi a dobar kvalitet,likovi sa kupujemprodajem su valjali po jeftinijim cenama od zvanicnih,a regularan uvoz sa sve hologramom i isporucen od Vitalikuma.bio sam, iz ranijih postova se sećate, skeptičan, al' otkad sam to otkrio život mi se promenio :)) inače ne volim slatko toliko, ovo mi je kao dar sa neba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Laki, cena onog proteina u radnji u Vojvode Stepe je 7000 http://supplementstore.rs/kategorije/proteini/ultimate-nutrition-prostar-whey-protein-2390gr Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Jel' ima smisla kupiti blender i mutiti šejkove i ako da, kakvu napravu biste mi preporucili? Nikad do sad nisam razmisljao o tome a kako za jedno prepodne jedva uspem da pojedem jednu voćku i nešto plazme ovo mi deluje kao logično rešenje.Info iz prve ruke bi mi dobro došao. Nemam pojma ni na šta bi trebalo obratiti pažnju niti kolika je realna cena nečeg što će me služiti više od mesec dana. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 (edited) Jel' ima smisla kupiti blender i mutiti šejkove i ako da, kakvu napravu biste mi preporucili? Nikad do sad nisam razmisljao o tome a kako za jedno prepodne jedva uspem da pojedem jednu voćku i nešto plazme ovo mi deluje kao logično rešenje.Info iz prve ruke bi mi dobro došao. Nemam pojma ni na šta bi trebalo obratiti pažnju niti kolika je realna cena nečeg što će me služiti više od mesec dana.Ja imam onaj rucni blender simensov. Moze lagano da izblendira bilo kakav sejk.(ovsene, smrznuto voce, itd...) i kosta mnogo manje od 100e. e: ovako nekako izgleda http://www.siemens-home.com/hr/popis-proizvoda/MQ66120 Edited February 17, 2016 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 (edited) Offtopic - znate svi fazon za pranje blendera? Ispierete pod mlazom vode, ako to nije dovoljno, naspete vodu, jednu kap sredstva za pranje sudova, i to "izblendujete". Blender bude čist kao nov. Edited February 17, 2016 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Evo nesto za prave muskarcine iz teretane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Offtopic - znate svi fazon za pranje blendera? Ispierete pod mlazom vode, ako to nije dovoljno, naspete vodu, jednu kap sredstva za pranje sudova, i to "izblendujete". Blender bude čist kao nov.znam ja bolju foru: ubaciš blender u mašinu za sudovekoliko ispadne? kupio sam poslednji put scitek, ispadne 2,51 dinar po gramu čistog proteina.2,24 po cenama od 16.1, tada sam poslednji put radio update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 jel koristio neko amino whey hydro?http://www.ogistra-nutrition-shop.com/v2/proteini/12-the-amino-whey-hidro.htmlvidim, hvale ga ljudi po forumima, mada mi se ne svidjaju ukusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Ja probao cokoladu i ukus je katastrofa.. Najgora frikom aroma cokolade koju sam ikada probao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts