grb1tj Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) @sunshine 2500 mesecno? to mi je mnogo, s obziram da placam 12 000 godisnju na TASu jel ima tu godisnja za studente i koja je cena? @kali jel znas kako idu cene na 11. aprilu? edit - kali nasao sam cenovnik :D istice mi godisnja krajem novembra i razmisljam gde dalje... Edited November 14, 2013 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 за студенте је било чини ми се 10 термина 1200 :) имаш на сајту !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 sunshine, gde je taj bazen na kosutnjaku? sa slike mi ne deluje da su stavili balon preko postojeceg olimpijskog, a kod sportskog centra nit ima mesta nit ima bazena :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 @FATA upravo to,balon je preko postojeceg olimpijskog otvorenog na Kosutnjaku @grbitj raspitacu se koliko je za celu sezonu ako uopste postoji posebna cena za to,balon su skinuli polovinom maja ove godine tako da imas nekih nepunih 8 meseci plivanja. 12000 je super cena za godisnju na Tasu obzirom da im je za balon 5000 mesecna. Gde stanujes,koji deo grada ? To je presudno za odabir posto meni do Kosutnjaka kolima treba 4 minuta,jako bitan podatak za motivaciju...kad se setim odlaska na Banjicu jebote...pa vracanja,koliko god da volim da plivam to je bilo nemoguce,em je daleko,em skupo vozikanje,iako mi se bazen puno svidjao. Tas mi nikada nije odgovarao zato sto kada sam ja isao tamo,a to je bilo pre hrista,plivanje je moglo samo poprecno,ne po duzini,protom je bila uzasna guzva sa sve roniocima koji gmizu po dnu sa bocama i maskama....jebes to. 1 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 rur bazen incoming!!11 :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 do jaja, ovo sam cekao da otvore. Sezona sportskog zivota pocinje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 no homo tj fazon,od sada se tusiram dupetom uza zid !! Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Generalno je prosle cele sezone u 80 % bilo prazno ili sa ~5 ljudi ,par puta sam dolazio vikendom kasno uvece,tipa nedeljom oko 21h pa bude puno porodica sa decom sto mi je bilo wtf...ovo sa slike je utorak,prvi dan...spremam se da odem sada,nadam se da je isto ^^ Takodje za razliku od ostalih bazena gde imas dnevno termin od 2h pa se kupas sa gomilom ljudi tih 2 sata,ovde imas termine tokom celog dana za gradjanstvo,ove nedelje je svaki dan od 08-22h ( tokom sezone ce imati treninge neki razni klubovi ali opet su termini vise nego extra,oni uzmu mozda dnevno max 2-4 sata ,cesto zauzmu i samo pola bazena ) pa je tesko da upadnes u neku guzvu...nadam se da ce tako i ostati ove godine. Cena karte je 3000 din (2500uz indeks) ili 250 din dnevna (180 uz indeks). pa ovo je do jaja! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 igore, tebre, znaš li ti koliko je nama daleko košutnjak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Stvarno super izgleda ovo sa balonom. Jos je i blizu. Treba overiti :) Inace, sunshine, ako nisi hteo guzvu, nije trebalo da kacis ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 @FATA upravo to,balon je preko postojeceg olimpijskog otvorenog na Kosutnjaku @grbitj raspitacu se koliko je za celu sezonu ako uopste postoji posebna cena za to,balon su skinuli polovinom maja ove godine tako da imas nekih nepunih 8 meseci plivanja. 12000 je super cena za godisnju na Tasu obzirom da im je za balon 5000 mesecna. Gde stanujes,koji deo grada ? To je presudno za odabir posto meni do Kosutnjaka kolima treba 4 minuta,jako bitan podatak za motivaciju...kad se setim odlaska na Banjicu jebote...pa vracanja,koliko god da volim da plivam to je bilo nemoguce,em je daleko,em skupo vozikanje,iako mi se bazen puno svidjao. Tas mi nikada nije odgovarao zato sto kada sam ja isao tamo,a to je bilo pre hrista,plivanje je moglo samo poprecno,ne po duzini,protom je bila uzasna guzva sa sve roniocima koji gmizu po dnu sa bocama i maskama....jebes to. nbg sam... razmisljao sam da li da idem na TAS ili 11. april ali sam odlucio TAS zato sto je 2-3 hiljade bila skuplja godisnja na 11. aprilu i + godisnja karta na TASu traje od dana kada uplatis do istog dana sledece godine, dok na 11. aprilu kad god da uplatis traje do 1. septembra (bar je tako bilo). Relativno mi odgovara i TAS zato sto mi je to usput do faxa i nije mi cim da idem, a bio sam jedan mesec na Kosutnjak (mali bazen) mislim da je studentska kostala 1600din i bas je fino bilo, ali mi bas trebalo dok stignem i nije mi se isplatilo... Od termine ovde na TASu imam svaki radni dan od 16-18h i do skoro je bilo i balon i ukinuli su ( ne znam zasto... ) a vikendom od 9-11 i 14-16 Ne znam da li ikome odgovara da pliva po duzini, posto je zaista mnogo za rekreativce ta duzina, morali bi svaki cas da odmaraju, ovako po sirini lagano mozes da plivas, samo ceste guzve mogu praviti problem.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 2 Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 igore, tebre, znaš li ti koliko je nama daleko košutnjak? pa dobro, imamo kola :) Zasto ne otici da se overi ma tu je, opu[tencija yeyanje 8-----o Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted November 20, 2013 Popular Post Report Share Posted November 20, 2013 почело је :с 5 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 krenuo i ja u teretanu. već mesec dana pumpam, al me jebe ishrana. bezidejan sam. pa, dajte neke recepte i generalno ideje šta jesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Jedi hranu bar 4 puta dnevno. Kapiram da si mrshav i da ne zelish da se bavish bodibildingom. Od nekog ko je bio kao ti sad imam 20kila vishe takvom ishranom. 1 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 krenuo i ja u teretanu. već mesec dana pumpam, al me jebe ishrana. bezidejan sam. pa, dajte neke recepte i generalno ideje šta jesti. izračunaj ovde šta ima da se izračuna (stavi 2g proteina po kilogramu, activity multiplier stavi najniži because computer, calorie split stavi slow bulk), pa pokušavaj najbolje što možeš toga da se pridržavaš. najteže je pojesti dovoljno proteina, tu neka ti pomognu piletina, jaja i whey. i ne tripuj se time što si mršav, to je kompleks i pogrešna tj. iskrivljena slika o sebi. ciljaj da umesto skinny-fat budeš žilav, a masu ostavi muflonima :D šta radiš u teretani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 izračunaj ovde šta ima da se izračuna (stavi 2g proteina po kilogramu, activity multiplier stavi najniži because computer, calorie split stavi slow bulk), pa pokušavaj najbolje što možeš toga da se pridržavaš. najteže je pojesti dovoljno proteina, tu neka ti pomognu piletina, jaja i whey. i ne tripuj se time što si mršav, to je kompleks i pogrešna tj. iskrivljena slika o sebi. ciljaj da umesto skinny-fat budeš žilav, a masu ostavi muflonima :D šta radiš u teretani? Ja bih ovde dodao i ribu i eventualno neke integralne testenine i nista vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 (edited) http://www.muscleandstrength.com/workouts/jason-blaha-ice-cream-fitness-5x5-novice-workout za pocetnike super program also za izracunavanje TDEE http://iifym.com/tdee-calculator/ (ne morate IIFYM nacin ishrane, ako to uradite mozete umreti od prostih hidrata, use at own risk) Edited November 26, 2013 by BakiSaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 ma, matori.. samo jedi normalno i to je to. izbegavaj opste poznata sranja od hrane, od koje nema nikakve koristi. cepaj dosta tecnosti. uvedi se u neki red, sto se tice rasporeda dnevnih aktivnosti. daleko je vecina nas od tog nivoa gde su procenti presudni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted November 27, 2013 Popular Post Report Share Posted November 27, 2013 То бих ти и ја препоручио.Поједностави што је више могуће.Тренирај неки класични теша програм типа добри стари ТРИ ПА ЈЕДАН, пошто желиш да се угојиш труди се да једеш више и оно... узми типа пилеће бело уместо гурманске у месари/фаст фуду, једи воће, поврће, црни или неки хлеб са оним семенкама, јаја, млечне производе... капираш ваљда фазон.Зашто ти дајем овакав савет, тј. да поједноставиш све?Па колико сам скапирао, почетник си. А оно... мотивација код почетника је можда и најважнија ствар. Мо'ш ти гледати сваку калорију итд. па да немаш (видљиве) резултате, једноставно у таквом си периоду, ТАКАВ ТИ ЈЕ ХОРОСКОП и то доста демотивише људе, а то је мање више нормално.Тако да цепај док не уђеш у неку теша рутину, напредоваћеш сигурно. А како време одмиче и постајеш све јачи, тако ће те и занимати више ствари о целој тој причи па ћеш читати више о томе и научити јелте, па ћеш кренути да се трипујеш да имаш унапред исписану исхрану и сваки корак тренинга :)Бар четири месеца иди овако, најбоље ћеш сам извалити кад си спреман да мењаш. Ја сам ишао годину дана тако у тешу И ОНДА САМ УПОЗНАО СТЕРОИДЕ! 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 steroidi su za picke. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Провери ти да ли ти одговара три па један :) пробај један па један или два па један :) Битан је континуитет :) Три па један је озбиљно вежбање :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 tri pa jedan je tri dana treniranja pa jedan dan odmora? lol, ne treba ti više od tri treninga nedeljno, proto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Tri pa jedan uz pravilan program treniranja je idealan, ako se ne forsira naravno. Ne vidim razlog da odradi 3 dana treniranja u nedelji a cetiri da odmara. Mozes uklopiti tri dana treniranja 2 dana odmora ali opet i to zavisi od toga da li ti prija odredjeni nacin treniranja u teretani. A s obzirom da je prota mesec dana trenira u teretani, trebalo bi da vec sada sam zna sta mu i koliko odgovara. Ja idem tri pa jedan skoro godinu dana i ok je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts