Johnn1e Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 inace izgledam normalnije Odlican, koliko dugo treniras sta rece? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 2-3 meseca maks Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 10 meseci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Dakija zamina da li karas vise od kad si se nagruvao :D ima li smisla da on zapocinje ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 stvarno karam vise i svakom bih preporucio da se brzo nagruva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 http://spotmebro.com/the-5-idiots-you-will-encounter-at-the-gym/ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 haha odlican :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Ma pusti klip vidi ti tu teretanu :D ima stazu za trcanje hahaha :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 To je fitnes centar, ne teretana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Gejner. He, he, GEJner. Ima proteina i dosta secera koji ce ti se trositi tokom dana umesto misica! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 polako trokty, sve ce to da se normalizuje kad udjes u pubertet JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ najbolje ti je kombinacija kreatina i proteina, ali ako stvarno puno jedes ( i cesto, to je mozda i bitnije), onda i ne moras suplemente da ubacujes problem je u nacinu treninga, jednostavno ti treba neko vece opterecenje od sopstvene kilaze ~6 ponavljanja, vece kilaze, duze pauze, takav trening treba da ti bude otprilike Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Mrzite me. Drugovi, od velikih napora da nabijem par kila, opet sam uspeo da izgubim 2kg. Iskreno, plače mi se, jedem ko sivonja i mršavim. Interesuje me, koji je "najbezbolniji" suplement da dobijem malo mase. Ideja mi je da uzimam neku mizernu količinu i da nastavim da treniram po kući/Košutnjaku kao do sada. Šta i koliko preporučujete? tnx Imaju dve vrste kreatina ako njega budes uzimao :) Jedan ima nuspojavu da zadrzava vodu u telu tako da za mesec ipo mozes dobiti od 4-8 kila :D sve zavisi od vuduove genetike :) Al naravno to je voda i cim prestanes sa kreatinom ona ce otici :) tako da je po meni taj kreatin losiji izbor :D pogotovu ako su ti stvari taman onda kad nabacis 5 kila budes u problemu :D I naravno kreatin bez dobre ishrane ti ne znaci nista :D Pa bi mozda bilo zgodno da napises sta jedes i koliko :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 YES YOU CAN ! http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/trener-fitnesa-se-ugojio-32-kilograma-a-onda-svetu-pokazao-kako-ih-se-resio/42962.phtml Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 šta su sve ti ameri spremni da urade od sebe da bi dobili book deal :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Trener vesto implicira da je isto njemu da izgubi tu nagomilanu mast i nekome ko nikada nije trenirao i gojio se duzi period vremena od 6 meseci. Well played,murrikah fuck yar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 E, a ajde ovde da pitam, ne znam nekako deluje najzgodnije - kada napravim sok od voća, iscedim ga i to, da li kad stoji u frižideru par dana ima nekih negativnih tripova? Znam da bi "sve dobro" trebalo da je već odavno nestalo i da bi takav sok trebalo popiti što pre, ali me više zanima da li se stvara "nešto loše" kad tako bleji ili je prosto "kao da je voće samo nema više vitamine" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 pa mislim da samo izgubi vitamine za stetno dejstvo, posle kraceg stajanja u frizideru, sam cuo jedino za spanac :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Meni je keva rekla da spanac bude stetan ako se podgreva :) a jedino sto mi se desilo sa iscedjenim sokom jeste da se pokvario posle par dana u frizideru :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 to za spanać sam i ja čuo sa podgrevanjem itd. a za sok mi je jasno da će se pokvariti nakon nekoliko dana, nego prosto da proverim da nema tu još nečega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Mrzite me. Drugovi, od velikih napora da nabijem par kila, opet sam uspeo da izgubim 2kg. Iskreno, plače mi se, jedem ko sivonja i mršavim. Interesuje me, koji je "najbezbolniji" suplement da dobijem malo mase. Ideja mi je da uzimam neku mizernu količinu i da nastavim da treniram po kući/Košutnjaku kao do sada. Šta i koliko preporučujete? tnx Dok ne prestaneš da rejdžuješ na razne nebitne gluposti, pojave i osobe sa interneta i iz RL-a, imaćeš taj problem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Deste drugari, par pitanja imam, posto sam krenuo ponovo da vezbam hardcore. Elem evo nepunih 2 meseca i vec vidim progres fin, i pocinjem da razmisljam o suplementima, aka neki whei i eventuelno neki kreatin ili nos reaktor( sad mi drugar prica o tome nemam predstavu sta je, tj imam sad al nisam ranije cuo za to). Uglavnom: - Sta je najbolje kupiti od whei proteina u danasnje vreme i gde( gledao sam pansport sajt i vidim imaju finu ponudu svega i svacega Elite Whey Protein ili Iso-100 sam kontao) - Osim proteina sta valja uzimati a ciljam na to da se ne gojim previse nego misicnu masu da jurim ( imam preporuke ako uzimam taj nos reaktor da uzmem ovo ili kreatin ovaj) - I jel vrede ista ovi danasnji fat burneri, isplati li se uzimati neki i sta preporucujete ( Dyma Burn Extreme su mi preporucili vise njih) Thenks ju. Edited June 11, 2012 by Kemp. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 nemoj da uzimas fat burner :) bolje bi bilo da napises kako jedes :) pa tu da pravis korekcije :) Sto se tice izbora proteina meni su svi bili isti nisam primecivao neku razliku :) tako da recimo ne uzmes ni mnogo skup ni mnogo jeftin :) nego neki izmedju :) ili ako ima neki koji je na popustu :) bitnije ti je da ubodes ukus :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Regulisao sam ishranu u protekla 2 meseca, ne jedem slatkise ne pijem gazirano. Skinuo 7 kila, znaci postoji progres. Od slatkog sam jeo medena srca jednom (vidim da to preporucuju na pansportu ako bas moras) i crnu cokoladu 70%, i to razvucem ono uzmem red na 3 dana fazon kad mi padne secer ili sta vec. Pritom pijem cedevitu tu i tamo i ponekad 3 u 1 kafu. Sad to je jedini secer da unosim a ne bi trebalo da ja znam. Doruckujem jogurt i ovsene, ponekad jaja sa tim, proja neka eventualno. Posle cepam piletinu ili neko drugo meso( izbegavam svinjetinu) ili tunjevinu. Znam da pojedem lepinju nekada belu, i to korigujem kad god mogu. A jedem 3 puta dnevno, eventualno 4, zavisi, pokusavao sam onaj program 5 puta jedes na 3 sata, manje porcije al ne ide. Ubacim i ovsene uz rucak ponekad, da. I peceni kikiriki i badem grickam tu i tamo. A sto se treninga tice idem: pon: grudi + kardio utorak: biceps sreda: ledja + kardio cet: triceps + basket uvece petak: ramena + kardio vikend slobodan, tu eventualno neki basket ili dzak odradim, mada gledam da odmorim Za kardio radim Oduzme mi 15 minuta, vrisnem skroz, i posle se preselim na traku, tu furam brzo hodanje 20 minuta ili ono nordijsko skijanje. Zato razmisljam ima li poente uzimati burner, koliko ce ubrzati stvar, jer na kukovima mi je ostalo malo da skinem , i malo stomak, nervira do jaja :) Edited June 11, 2012 by Kemp. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 kako te ne mrzi da odes u teretanu i radis samo biceps? :D 12 do 15 serija i kuci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 A sta hoces ti da postignes ?:) :) vezbas kuci ili u teretani ?:) Meni se ne svidja sto ti svaki dan nesto radis :) ja bih spojio grudi biceps ili nesto drugo kako bi imao jedan dan pauze vise :):) Kako izgleda to kad odes u teretanu i vezbas samo biceps ili samo triceps ?:D :D ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts