gruja Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 mendzi,aca ne shvata da cu i ja da ga karam na fudbalu? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ahahah ali stomaci iz klonje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 gledaj ti ovog malog ace plagijatora! :Pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Ja sam danas krenuo sa Animal cutsom,ala ovo drma sunce ti jebem...Videcemo da li skida za koji dan.Inace,visok sam 193cm,tezak 107kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) Dajte neki savet kako najbolje da smanjim procenat masti u telu? Isao sam u teretanu 6 meseci + trcanje..ne treniram vec 3 meseca, smorilo me :D ali ovih dana cu opet da pocnem Na pocetku sam imao 188cm 100kg ali sam sa Animal cutsom + ISO proteinom sredio liniju i bildanjem nabacio misicnu masu sad imam 188cm 90kg ali i dalje imam masti..Nemam trenutno kesha za iste suplemente.Sta da radim ? Edited July 6, 2011 by sLR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 (edited) Jedi manje, kreci se vise :) A i 90 kila na 188 je 'zlatna normala' tako da nemoj da se opterecujes previse i treniraj redovno, sve ce doci na svoje mesto. Edited July 6, 2011 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 188 cm i 90 kg je odlicna linija, a ako si toliko zapeo da smanjish procenat masti onda cesh morati da brojish i pazish svaku kaloriju koju ubacujesh kroz usta. Ishrana mora da bude strogo kontrolisana (ne mora kvantitet da se smanji koliko kvalitet da se popravi) i naravno redovno kretanje/vezbanje kardio vezbi. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Bila bi odlicna kilaza da mi nije toliko sala na stomaku :D dajte neki dobar kreatin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 pa matori, imam i ja stomachinu kad zderem slatko, a 190cm/90kg sam :) ne mozhesh da slistish stomak bez odricanja i pravilne ishrane :) a i brate, chitam ovo i preterujete sa tom opsednutoshcu izgledom :) mislim kontam trip da se lepo izgleda itd. al' po meni je ovo too much Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 kreatin ti nece resiti problem sala :) uzmi fat burn ! moguca nuspojava srcani udar ! to piju pravi momci ! !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Takoreći bočni efekat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Te fat burnove nemoj da uzimas jer ne rade apsolutno nista. Salo sa stomaka se skida restriktivnom ishranom i dobrim vezbama, uzmi onaj P90X za trbusnjake i regulisi ishranu, nista slatko, masno, hleb, etc... idi na onaj fazon da 7 nedelja jedes samo proteine preko nedelje a samo nedeljom ugljene hidrate, znaci 6 dana samo proteini i jedan dan ugljeni hidrati, to bi trebalo za 7-8 nedelja da ti resi problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Posle toga bićeš izmoren ko krpa, al dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 pa matori, imam i ja stomachinu kad zderem slatko, a 190cm/90kg sam :) ne mozhesh da slistish stomak bez odricanja i pravilne ishrane :) a i brate, chitam ovo i preterujete sa tom opsednutoshcu izgledom :) mislim kontam trip da se lepo izgleda itd. al' po meni je ovo too much Fora je sto svi kad krenu sa teretanom, nikada ne mogu da dodju do zeljenog efekta, tacnije nikad nisi zadovoljan. Kad dodjes do odredjene instance hoces da izgledas jos bolje ali cinjenica jeste da je to nemoguce. Svi mogu da rade do odredjenog stepena kad postignu svoj maksimum i tu treba stati i samo odrzavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Salo sa stomaka samo ishranom i vezbanjem moze da se skine. Salo ne moze da se skine "ciljanim vezbama" sa stomak. Ako uradish 5000 trbushnjaka i dalje se nishta nece desiti jer ti je procenat masti u telu dovoljno visok a poshto si mushkog pola onda se ta mast talozi na stomaku. A ako si zena onda na bokovima i guzici . Salo sa stomaka se skida sa puno kardio vezbi (trcanje, bajs, igrash fudbal, kosharku itd) i pre sve vrlo restriktivnom ishranom. Nema cokoladica, nema torti, nema punomasnog jogura i mleka, nema masne prasetine i slicnih zajebancija. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Samo voda od tecnosti, jer voda je mama! I proteinski shejk (pravljen sa vodom) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) @De1 Fat burneri pomazu dosta pogotovo Animal Cuts (on je sigurno top3 fat burner u svetu) pije se 2x9 kapsula dnevno :D popijes prvu dozu kad se probudis i srce ti lupa ko ludo, ne pomisljas na hranu i vodu ceo dan :D slatkise sam izbacio ali hleb i masno tesko, sta bih posle jeo, povrce i voce? :D bio bih ko krpa sto kaze voodoo... hvala vam Edited July 7, 2011 by sLR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 @De1 Fat burneri pomazu dosta pogotovo Animal Cuts (on je sigurno top3 fat burner u svetu) pije se 2x9 kapsula dnevno :D popijes prvu dozu kad se probudis i srce ti lupa ko ludo, ne pomisljas na hranu i vodu ceo dan :D slatkise sam izbacio ali hleb i masno tesko, sta bih posle jeo, povrce i voce? :D bio bih ko krpa sto kaze voodoo... hvala vam Ne nego tunjevina, belo meso, etc... u sustini samo meso, od tog lupanja srca ima samo da dobijes srcku, par ortaka iz teretane je uzimalo sve te sagorevace pa i taj Animal Cuts, nikakve posebne rezultate ti suplementi nisu davali. Jedino sto je sigurno to je regulisana ishrana i malo kardio treninga ali 90% je tu ishrana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 (edited) Ovaj topik se vrti u krug brzinom svetlosti :D razmisljam da editujem prvi post i da stavim FAQ Edited July 7, 2011 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Ja sam isto razmisljao pre nego sto ce krenuti u teretanu,o Animal cuts-u ili necemu slicnom,i onda kao cisto da probam malo regulisao ishranu...manje slatkisa itd. i svako jutro musli,skinuo sam za neki 2 meseca 7-10kg i uopste se ne vracaju iako sam prestao da treniram vec 2 meseca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Ketogena dijeta + kardio + trening sa tegovima i eto rapidnog mrsavljenja. Keto-dijeta se zasniva na proteinima i zdravim mastima, a ugljeni hidrati se izbacuju, tj. jedan dan sedmicno se punis hidratima a ostale na nuli. Evo jedne ketogene za rekreativce pa ko ima volje neka proba. Ova dijeta se radi maksimum 6 nedelja :) DANI OD PONEDLJEKA DO SUBOTE 1.OBROK--2 cela jaja+6 belanaca 2.OBROK-- 60g whey proteina+4 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja ili 2 male kasike maslinovog ulja 3.OBROK-- 300g belog mesa+ zelena salata+50 g oraha ili badema ili lesnika 4. OBROK 60g whey proteina+6 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja 5. OBROK-- 300-350g belog mesa+ zelena salata+50 g lesnika 6.OBROK ako neko bas ne moze da izdrzi ona uzeti 2 cela kuvana jajeta SUBOTA 1.OBROK 4 cela jaja+5 belanaca 2.OBROK-- 60gr whey proteina+6 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja 3.OBROK-- 350gr belog mesa + 75g RIZE!! + salata 4. OBROK-- 60gr whey proteina+6 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja ili 2 male kasike maslinovg ulja 5. OBROK-- 300gr belog mesa+75g RIZA!! +50 g oraha 6.OBROK-- ukoliko se oseca potreba...2 cela kuvana jajeta NEDELJA 1.OBROK 3 cela jaja 6-7 belanaca 2.OBROK-- 60g whey proteina+ 2 kasike maslinovg ulja 3.OBROK 250gr belog mesa +250-300g KROMPIRA +50gr lesnika 4. OBROK- 60gr wheja+2 kasike maslinvog ulja 5. OBROK-- 250g mesa+75g riza +50 gr lesnika 6.OBROK-- kao i gore znaci..danima od PON DO PET bi ovkirno da imate izmedju 290-320 gr B...UH -14-16gr...te MASNOCA oko 124-128gr..pri ukupnom cal unosu od oko 2400-2450 .... Pred trening od suplemenata moze glutamin,tecne amino kiseline tokom, i posle treninga PWM(protein sejk sa maksimum 20g maltoze i naravno glutamin) S obzirom da je dijeta sa niskim unosom UH neminovno ce doci do katabolizma ali sta je tu je. Profesionalci zato koriste mala "pomagala" za odrzanje misicne mase :P Edited July 8, 2011 by p@jseR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Da ovaj rezim ishrane sto je Pajser preporucio rade profesionalci, imate 6 dana unusa proteina i 7. dan punjenja, to inace traje oko 8-12 nedelja vrlo je tesko odrzati taj rezim ishrane par meseci ali ko uspe imace sigurno dobre rezultate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 pusti koliko je zdravo :D nego vidi koliko ce da te kosta obrok dnevno :D bolje onda liposukciju da radis :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 To je za manijake koji hoce da se takmice. Oni ionako ceo zivot cepaju svashta shto nije zdravo, ovo im je pickin dim. Za obicne ljude jedi manje vishe trci = smanjenje masnih naslaga u telu. Vishe od toga zaista nije potrebno. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 ako pogledate malo bolje, ovo je otprilike ista cena kao i da jedete normalnu hranu, mozda 200 dinara dnevno skuplje naravno, ovo nije jedini nacin, ali je sigurno najbolji i najbrzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts